Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 36

Aihe: Överit?

 1. #1

  Överit?

  Tänään sain e-tupakat postista. Niin pitkään ja innoissani odotin, etten tuotteen saatuani malttanut olla kymmentä minuuttia höyrytelemättä.. koko päivänä. Nyt on hieman hassu olo. Ei tee mieli maistaa.. tosin vielä vähemmän analoogista.

  Kokemuksia?

   
   
 2. #2

  Vs: Överit?

  lol. Hellitä vähän jookosta joo? Överit tulee alussa helposti vedettyä. (ja myöhemmin pitemmissä makutesti sessioissa)
  eGo | Touchwood Mini | DonKick | BoltKick | 2 x Mini Lava | SD
  30.10.2011

   
   
 3. #3

  Vs: Överit?

  Makutestiasioissa tässä itsekin liikenteessä. Loistava vehjehän tuo!

  Ja mainittakoon, että olen samalla juonut noin neljä Fosters PINT-tölkkiä, jotka hain kaupasta aiemmin tänään.

   
   
 4. #4
  Höyrypää

  Liittynyt
  07/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  431

  Vs: Överit?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ae Pae Rae Näytä viesti
  Nyt on hieman hassu olo. Ei tee mieli maistaa.. tosin vielä vähemmän analoogista.
  Nyt on hyvä aika pitää taukoa

  Kun tulee överit niin sen huomaa. Ei oo hassu olo, ja olo menee vaan hirveemmäks muutaman tunnin. Sit oksettaa ja hikoiluttaa ja vituttaa ja kaikkea muuta kivaa niin tiedät ottanees liikaa. Ja se vaan pahenee. Mut kippis ja höyryt (HETKEN PÄÄSTÄ!) sille. O0
  [19:45:51] <@Mikaheli Mua oikeesti ihan sylettää ihmiset jotka polttaa tupakkaa
  [19:45:59] <@Mikaheli Itsehän olen ollut viikon polttamatta

   
   
 5. #5

  Vs: Överit?

  Entisenä mentholin polttelijana (puolitoista, joskus kaksi askia päivässä) ensimmäinen tankilliseni oli 24mg-vahvuista "mentholtupakkaa". Järkeilin, että tuo olisi sopiva maku ja aloitusvahvuus. Hyvää olikin, mutta kun vedin höyryjä niin kuin tupakkaa olisi polttanut (15-20 henkoset putkeen), tuli yliannostus. Se iski hieman viiveellä, noin 5-10 minuutin päästä. Olo oli hyvin hutera noin kolmisen tuntia. Kun vahingosta viisastuneena pudotin vahvuudet (18mg) homma korjaantui.

  Nyt pari kuukautta myöhemmin vahvimmat käyttämäni nesteet on blandattu enää vahvuuteen 16mg. Herkut, joiden höyryttelystä ei tahdo saada tarpeekseen, sekoitan vielä hieman miedommiksi, noin 14 - 15 mg-vahvuuteen. Joitakin nesteitä saatan käyttää toisinaan sellaisenaankin, 11 - 12 mg-vahvuudella.

  Reaktiot ovat varmaan aika yksilöllisiä, mutta ehkä sinun(kin) kannattaa suhtautua aika maltillisesti noihin nikotiinivahvuuksiin. Vähemmän on joskus enemmän. Ainakin tarjolla on pitempiä höyryttelysessioita


   
   
 6. #6

  Vs: Överit?

  Itse kiskon tuota kohtuu paljon (en tosin niin paljon kuin alussa) ja pg neste veti kurkun käheäksi. Nyt kiskon 4,5mg vg nestettä ja tätä kärsii kyllä höyryttää aamusta iltaan jos vain huvittaa ja on paljon vettä mukana sillä suun tuo kuivaa kyllä totaalisesti.
  Bud, eGo-T, eGo, Smok DC cartot ja tankit, vamot startterit tai pelkät putket, sikari ja piippumallit ja muita tarvikkeet hoplaan kahvilasivuilta (www.hoplaakahvila.fi - avataan pian virallisesti) ja kivijalkamyymälästä

   
   
 7. #7
  Banned

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  63

  Vs: Överit?

  Tosiaan överit kyllä vaikuttaa todella erilailla eri ihmisiin. Esimerkiksi tyttöystävälläni alkaa päänuppi ilmoittamaan säryllä heti kun on saanut hieman liikaa. Itselläni taas ainut överioire on hikoilu ja levottomuus ja pölähtänyt olo. Itseasiassa oma överikierros ei ole lainkaan kiva siinä mielessä, että kun on vetänyt sen verran liikaa että tulee hiki ja levoton olo, kuuluu tuohon olotilaan vahvasti nikotiinin saanti. Noh, höyrytteleppä siihen sitten vähän lisää niin on kahta kauheempi olotila, eikä voi todellakaan puhua olotilasta, jossa höyrytintä ei tekisi mieli. Överirumbat on itseasiassa usein niitä missä analoginen muistuu mieleen.

   
   
 8. #8
  Höyrykone nallekarhu's Avatar

  Liittynyt
  07/2011
  Sijainti
  Rovaniemi
  Viestit
  1,194

  Vs: Överit?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja sidni Näytä viesti
  Esimerkiksi tyttöystävälläni alkaa päänuppi ilmoittamaan säryllä heti kun on saanut hieman liikaa.
  Sänky-Tarzaneiden kanssa naisilla tuo on aika yleistä, nou hätä

  "päänsärkykohtauksen laukaisija on liian rasittava ja kiihkeä seksi, sillä se nostaa verenpainetta ja kiihdyttää veren virtausta. Joillain naisilla tämä saattaa aiheuttaa huimausta ja päänsärkyä"

  http://iltalehti.fi/rakkausjaseksi/2...56785_lz.shtml

   
   
 9. #9
  Höyrypää Stoney's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Kotka
  Viestit
  808

  Vs: Överit?

  Mulla 4kk höyryllä, ja edelleen mennään pääosin 24mg nesteillä. Lähtökohtana on, ettei ainakaan enempää höyrytellä kuin mitä ennen meni analogisia. Mulle noi vahvemmat nesteet toimii. Eipä ole koko ajan fiilistä, että lisää pitäis vetää. Kertaakaan en ole yliannostus oireita saanut.
  What do you mean, I ain't kind? Just not your kind -D.Mustaine

   
   
 10. #10

  Vs: Överit?

  kannattaa tosiaan hieman rajoittaa sitä imeskelyä vaikka se
  aluksi tuntuukin niin hienolta kun sitä voi vedellä
  "koko ajan"


   
   
 11. #11

  Vs: Överit?

  Voisi vaikka tänne pastea tämän :

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Drone@eCW/UK-E-forum
  #2
  I found this on another site and appears to give the best explanation that I have found.

  E-Liquid vs Cigarette

  One of the most common questions about an electric cig relates to which e-liquid nicotine strength is equivalent to a particular kind of cigarette that a person smokes. To better answer this question, it is better to understand how much nicotine is contained in the E-Liquid you are inhaling.

  We define the density of nicotine inside E-Liquid as the followings:

  - Non nicotine: 0 mg nicotine, which equivalents to No Nicotine.
  - Low density: 6 mg nicotine, which equivalents to Ultra Light Strength Cigarettes.
  - Medium density: 12 mg nicotine, which equivalents to Medium Strength Cigarettes.
  - High density: 18 mg nicotine, which equivalents to Regular Strength Cigarettes.
  - XHigh density: 24 mg nicotine, which equivalents to Strong Cigarettes.
  - XXHigh density: 36 mg nicotine, which equivalents to Very Strong Cigarettes.
  - XXXHigh density: 48 mg nicotine, which equivalents to Super Strong Cigarettes.

  The nicotine density listed for e-liquid is the number of milligrams of nicotine per milliliter in the E-Liquid. That means a 10ml bottle of 24mg nicotine e-liquid would have 240mg of nicotine in it (24mg x 10ml). Likewise, a 30ml bottle of 24mg e-liquid would have 720mg of nicotine in it (24mg x 30ml).

  Different brands of cigarettes vary in terms of their nicotine content. Normally nicotine constitutes approximately 0.6-3.0% of dry weight of tobacco in a cigarette. Obviously a longer 100ml cigarette has more nicotine in it than a standard or king size 84ml cigarette. For the most part, though, here is, for example, the amount of nicotine that is in a typical 84ml tobacco cigarette:

  If you smoke Regular cigarettes, like a Marlboro Red, for instance, there are approximately 1.2mg of nicotine in each cigarette, or 24mg of nicotine per pack (1.2mg x 20 cigarettes).

  If you smoke Light cigarettes, like a Marlboro Light, for instance, there are approximately 0.7mg of nicotine in each cigarette, or 14mg of nicotine per pack (0.7mg x 20 cigarettes).

  If you smoke Ultra Light cigarettes, like a Marlboro Ultra Light, for instance, there are approximately 0.5mg of nicotine in each cigarette, or 10mg of nicotine per pack (0.5mg x 20 cigarettes).

  When you refill your e-cartridges with e-liquid, you may need to know how much nicotine is contained in your refilling e-liquid. There are approximately 20 drops of e-liquid per milliliter. So, using our 24mg nicotine e-liquid once again as an example, there would be 1.2mg of nicotine per drop (24mg/20 drops). So, if you put three drops of e-liquid onto a e-cartridge (or directly onto the atomizer for those of you that direct-drip), that means you will be taking in 3.6mg of nicotine from the time you start vaping until you top off again.

  The amount as well as the feeling of the nicotine absorbed by the body from electronic cigarette smoking depends on many factors, including the density of the nicotine in e-liquid, the eclectronic cigarette vaporing quantity, the smoking frequency and timing, and the smoking inhaling respiration.

  Actually the nicotine in the E-Liquid can not be absorbed completely by the smoker. For instance, if you inhale 1 ml of E-Liquid which contains 24 mg of nicotine, that does not mean that you absorb all the 24 mg of nicotine. You may only absorb about 50-80% of the nicotine according to your personal smoking habit.

  It should be noted that, although it is highly addictive, no studies have shown nicotine to be a carcinogen. It is simply the fix that cigarette smokers crave. It is recommended that those who have a demonstrated sensitivity to nicotine, are pregnant or breastfeeding or who have unstable heart conditions, should discuss the use of any E-Liquid with a doctor before using.

  I am sure that if someone knows of a better explanation they will share it here.

  Drone
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 12. #12

  Vs: Överit?

  Hyvin ja seikkaperäisesti kerrottu. 100ml ja 84ml cigarettella tarkoitettiin varmaan stanukokosia tupakoita 84mm ja 100mm?
  Itse odottelen Inalta 0mg VG perusvoidetta, jolla blandata noi mun 20-25mg litkut noin puoleen vahvuuteen. Voipi nauttia mauistakin.
  Luulen että Äpärän kannattaa laimentaa litkut alle 10mg, jos innostus jatkuu
  Myymälät: http://www.puff.fi/myymalat
  HöyrySekaTavaraKauppa - L a a j a valikoima - suppea hinta!
  TYKKÄÄ Puffista Facebookissa -SE KANNATTAA!

   
   
 13. #13

  Vs: Överit?

  Mä en mitään övereitä kyllä saa aikaseks, vaikka hiisaisin kokoajan tuota vehjettä. Nesteet on jatkuvasti pitoisuudeltaan +24, enkä ole huomannut mitään oireita, vaikka höyryttelen välillä todella usein ja pitkään. Taidan olla menetetty tapaus.

   
   
 14. #14
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Överit?

  Siis minulla oikea annostus tai vähemmän oikeastaan.Ennen kun aloitin höyryttelyn meni sätkiä toppa päivässä ilman filtteriä eli 50g vahvinta sätkätupakkaa punainen Smart.Nyt vain 2ml 24mg nestettä ei muuta.

   
   
 15. #15
  Höyrykone jasseri's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Hollola
  Viestit
  1,494

  Vs: Överit?

  Mutta eihän se kaikki höyrystetty nikotiini kuitenkaan 100% imeydy, eikös jossin ketjussa ois ollu jonkun maininta jotta oisko noin puolet?

  -mikään työ ei ole tehty ennenkuin, lihava mies on poistunut rakennuksesta-

   
   
 16. #16

  Vs: Överit?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ketjupolttaja Näytä viesti
  Siis minulla oikea annostus tai vähemmän oikeastaan.Ennen kun aloitin höyryttelyn meni sätkiä toppa päivässä ilman filtteriä eli 50g vahvinta sätkätupakkaa punainen Smart.Nyt vain 2ml 24mg nestettä ei muuta.
  Sätkätoppa päivässä! Tsiisus, siinähän saa jo tuprutella ihan tosissaan. Sulla on ainakin osuva nick tällä saitilla Ite en ole tuota nesteen kulutustani laskenut/arvioinut. Ei kyllä ole mitään hajua, paljonko kuluu.

   
   
 17. #17
  Höyrypää

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Pohjanmaa nyt ja kesällä taas Norja
  Viestit
  985

  Vs: Överit?

  Tässä onkin jynssätty sormia sitruunalla ja kloorilla ja vieläkin nikotiinit näkyy.

   
   
 18. #18
  Höyrykone jasseri's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Hollola
  Viestit
  1,494

  Vs: Överit?

  Tällaista löytyi nikotiinista googlaamalla:

  Nikotiini imeytyy keuhkoista verenkiertoon nopeasti ja noin 25 % nikotiiniannoksesta kulkeutuu aivoihin muutamassa sekunnissa. Näin annosteltuna nikotiini kulkeutuu nopeammin aivoihin kuin suonen sisäisesti annettuna. Suunuuskasta nikotiini imeytyy hitaammin. 60 mg:n annos aikuiselle on letaali. Suurin osa nikotiinista tuhoutuu kuitenkin poltettaessa. Nikotiini imeytyy huonosti, joten suun kautta otettuna se on vähemmän toksinen.

  Nikotiini aiheuttaa voimakkaan fyysisen, sosiaalisen, psyykkisen ja emotionaalisen riippuvuuden. Tupakan muut terveyshaitat aiheutuvat pääsääntöisesti muista tupakan aineosista kuin nikotiinista.

  -mikään työ ei ole tehty ennenkuin, lihava mies on poistunut rakennuksesta-

   
   
 19. #19

  Vs: Överit?

  Kyllä, hyvä lainaus Yakou Tuota olenkin miettinyt, että mikä nyt korvaa sen aikaisemman sinisen chessun.

  En ole toistamiseen saanut oloani kovinkaan huonoksi. Imutellut enimmäkseen 24mg:n nestettä, mutta kotona sisällä 18mg:tä. Olo on kohentunut huomattavasti tupakointipäivistä, eikä tule enään imettyä niin paljoa. Muutamat höyryt noin puolen tunnin välein ehkä. Joskus enemmänkin.

  Olen kuitenkin huomannut suussani muita muutoksia. En tiedä onko takahampaissa reikä josta kipu säteilee vai kurkunpää muuten arka, mutta huomasin tämän toisena päivänä ilman oikeita savukkeita. Kurkun pää siis arka. Johtuneeko siitä että alkaa tunto palata vai aiheuttaako höyryttely jotain tulehdusta.. Käyn varmaan hammaslääkärillä tarkistaan. Joka tapauksessa hyvä että tuli havaittua tämäkin. Normisavukkeet ehkä turrutti kivun.

   
   
 20. #20

  Vs: Överit?

  Lainaus Alkuperäinen postaaja matisakki Näytä viesti
  kannattaa tosiaan hieman rajoittaa sitä imeskelyä vaikka se
  aluksi tuntuukin niin hienolta kun sitä voi vedellä
  "koko ajan"
  Itse olen laimentanut jo 4,5mg litkuun, tästä ei kyllä övereitä saa jos syönninkään ajaksi malttaa laskea pois kädestä.
  Bud, eGo-T, eGo, Smok DC cartot ja tankit, vamot startterit tai pelkät putket, sikari ja piippumallit ja muita tarvikkeet hoplaan kahvilasivuilta (www.hoplaakahvila.fi - avataan pian virallisesti) ja kivijalkamyymälästä

   
   
Sivu 1 / 2 12 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Terveys-, lakiasiat, uutisointi ja matkustus

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •