Tulokset 1 - 15 / 15

Aihe: Vamo Mukey

 1. #1

  Vamo Mukey

  Onko kenelläkään käytössä tällaistaVamo Mukey Double Barrel Variable Voltage/Wattage ?   
   
 2. #2
  Höyrykone zkys's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  3,782
  Linkki ois kiva.

   
   
 3. #3
  Yliarvostettuu tollaset linkit xD
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 4. #4

   
   
 5. #5
  Vamo 5 käännetty kahtia. Eipä siin kai mitään kummallista ole. Vamo o vamo vaik vois paistaa (toiset tykkää, toiset ei).

  Toho hintaan ei paha sijoitus (vaikka pyörähtäs tullis nappaamassa lisäarvoa).
  "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

   
   
 6. #6
  Joo eipä tossa mitään pahaa ole, jos Vamo 5:n ominaisuuksilla varustettu. On vaan kätsempi taskussa kanniskella kuin täysmittainen pötkylä.

   
   
 7. #7
  Höyrypää Taajuus's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  644
  On kuulemma tosiaan järkyn painava mötkäle, minkä voi todeta myös vertailemalla spekseistä Vamo V5 kanssa.
  Olin viittä vaille itse tilaamassa kun taskuun tuommoinen sopisi kätevämmin, mutta ei viitsi tiiliskiveä kantaa taskussa.
  Spoileri!

   
   
 8. #8
  Toi on tosi kiva kotikäytössä ja pitkäikäinen. Seisoo hyvin pöydällä ja ei lentele pitkin lattioita jos vähän sitä hipasee. Ärsyttävä toi keskinapa kun kääntyy aina kiinnipäin kun esim cartoa kääntää kiinni ja lopulta kontakti katoaa. Mulla on noita 3kpl ja jokaiseen olen tehnyt saman homman...ruuvaa keskinapa pois ja tunge esim sopiva vaikka hammastikun pätkä sinne reikään ja ruuvaa keskinapa takasin paikalle että se tulee tosi tiukalle niin ei vaivaa tuo keskinapa ongelma enään ollenkaan. Adapterit oli ihan turhia siihen keskinapa ongelmia ja ei toimineet kunnolla. Paino on ongelma esim kesätakissa ja ei sitä siksi viitti kannella mukana. Talvitakissa tosin ei tota paino ongelmaa huomaa. Kaiken kaikkiaan jämäkkä peli kotikäytössä ja en ole saanut rikki tuota millään lailla vaikka on noin vuoden vanha toi vanhin.

  On noita kevyitä boximodeja esim iStickii ollut 4 kpl ja joko on akku hyytynyt tai nappulat hajonnu niissä muutaman kuukauden päästä. Perus vamoissahan hajoo joko kierre tai elektroniikka menee sekasin tai nappulat hajoo. No tusinatavaraahan nää on! Ei viitti mitään provaria tai vastaavaa kallista hankkia kun ei toi kohtelu noita kohtaan itellä ole mitään varovaista ja hukkuu minne sattuu ja löytyy sitten joskus:-) Joka puolellahan kämpässä on noita vanhoja tekeleitä laatikoissa ja auton koloissa kun on noita jo useita vuosia ostellut. Mitähän noitakin rojuja säilyttää!
  Viimeksi muokannut pathfinder66; 29.01.16 kello 08:46.

   
   
 9. #9
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mulla ei tuossa ainokaisessa Mukeyssä ollut mitään ongelmia keskinavan kanssa. Pommin varma rakenne ja päältä voi ajaa vaikka autolla enkä usko että pahemmin kärsii muu kuin pintamaali. Se, mikä tossa Mukeyssä hiukan hiertää on tuo aavistuksen liian suuri akkukansi, koska esim. Taifun GT 2 ei mahdu vaan ottaa kiinni tuohon pyörylään.

  Helvetin painavahan tuo on, mutta kotikäytössä siedettävä.

   
   
 10. #10
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  01/2016
  Viestit
  5
  Millaista tankkia ootte tässä käyttänyt ja todennut setupin toimivaksi?

   
   
 11. #11
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mulla ton Mukeyn nokassa ollut mm. Subtank Mini, Nautilus ja joku Lemoista. Kunhan tankki on oikeasti 22mm niin se mahtuu. Tuo 15W raja asettaa pieniä rajoituksia rakennettaville tankeille, mutta toimivin omasta mielestä on ollut 0.25-0.32mm kanthal. Ohkasempi naru nostaa kyllä aton vastusta, mutta se lämpenee pienemmillä tehoilla kuin 0.32mm. Mun go-to setup näissä max 15W laitteissa ollut 0.25mm 2.3mm terän ympärille 6-6.5 kierrosta. Se antaa about 1.7-1.9ohmia ja vastaa aika hyvin Nautiluksen 1.6-1.8ohmisia valmisatojen tuottamaa makua/höyryä 13W tehoilla.

   
   
 12. #12
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  01/2016
  Viestit
  5
  Eli valmisatona Nautilus olisi kokeilemisen arvoinen, millainen niiden kesto on ja miten "tapan varmasti" uudenkin coilin? Ts mitkä on jutut mitkä auttavat pidentämään käyttöikää?

   
   
 13. #13
  Höyrykone arskaxx's Avatar

  Liittynyt
  03/2015
  Sijainti
  Masku
  Viestit
  6,966
  Lainaus Alkuperäinen postaaja juru Näytä viesti
  Eli valmisatona Nautilus olisi kokeilemisen arvoinen, millainen niiden kesto on ja miten "tapan varmasti" uudenkin coilin? Ts mitkä on jutut mitkä auttavat pidentämään käyttöikää?
  Jos varman päälle pelaa, niin ensin 3-4 tippaa nestettä uuden atopään keskireikään, niin pumpulit kostuu... Nesteet tankkiin ja tankki kiinni, sen jälkeen odottelet 5-10 min.. Voit vielä imaista muutaman kerran ilman virtaa... Sit aloittelet pienillä wateilla (10w?), jos ei maistu palaneelta niin voi nostaa tehoja hieman... Mulla 13w on aika vakio

  Aton kesto riippuu vähän nesteistä, mulla menee defun ryynästä n.100ml yhdellä atolla eli noin kuukauden kestää... Tosin noissakin on aina susia joukossa, mutta aika harvoin

   
   
 14. #14
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2016
  Viestit
  14
  Minulla myös Vamo Mukey käytössä ja sama keskinavan kiinnikiertyminen ärsyttää, aina täytyy pitää pientä ruuvaria käsillä kun täyttää klearoa (nyt GeniTank Mega). Pathfinder66:n ehdottama viritys tuntuu käyttökelpoiselta, mutta sen jälkeen keskinapa ei enää ole säädettävissä ja napa pitäisi jättää niin korkealle että kävisi varmasti kaikkiin atoihin, ne kun tuntuvat olevan hiukan erilaisia mitoiltaan. Kysymys: Onko olemassa jotain kamaa jolla saisi navan kierteet tiivistettyä siten että värkki toimisi suunniteltuun tapaan, ja mistä sellaista olisi saatavilla? Heti tuli tietysti mieleen putkimiehen teippi, mutta tämän tavaran pitäisi varmaan olla hiukan paremmin sähköä johtavaa.

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •