Tulokset 1 - 7 / 7

Aihe: Airsmoke?

 1. #1
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  02/2010
  Viestit
  4

  Airsmoke?


  Nyt olisi tarkoitus lopettaa sauhuttelu. Tarkoitus oli tehdä perinteisin keinoin, mutta satuin Rigan lentokentällä törmäämään paikallisen Airsmoke-firman ständiin ja hetken epäuskon ja yhden kokeilun jälkeen alkoi kiinnostaa. Nyt on selailtu nettiä ja sitä kautta tännekin eksyin. Käyn Rigan kentällä tuossa viikon päästä uudelleen, harkinnassa oli ostaa sieltä setti, mutta selailun perusteella rupesi mietityttämään varaosien saatavuus yms. Hintaa aloitussetillä oli 30€.

  Vaikuttaisi olevan kokonaan omat tuotteet firmalla, ei ainakaan omaan silmään näytä vastaavan mitään näitä yleisiä malleja. Nettisivu löytyy www.airsmoke.eu, mutta on nyt "under construction". Myyjän mukaan kyseessä on uusi firma, minkä takia ilmeisesti netistä ei löydy mitään tietoa lafkasta.

  Kokeneemman arvio tuotteesta kiinnostaisi. Onko kukaan törmännyt tuohon merkkiin?

   
   
 2. #2
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2010
  Viestit
  135

  Vs: Airsmoke?

  Eipä ole tullut törmättyä tuohon merkkiin kyllä. Helpoimmalla tosin pääset jos ostat tuotteen johon saat varmasti varaosia. Atomisaattorit/akut eivät ole ikuisia. Osta ehdottomasti sähkötupakkasi PCC:llä. Lataava aski on todella hyvä jos höyrytellä pitää muuallakin kuin kotona.

   
   
 3. #3
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  02/2010
  Viestit
  4

  Vs: Airsmoke?


  Niinhän tuo varmaan pitää kuitenkin tehdä, ei voi tietää mitä tuolta saa. Hyvä kun sanoit tuosta PCC:stä, se jäänyt jotenkin huomaamatta tässä tutustuessa. DSE901 varmaan lähtee tilaukseen. Heaven-giftsistä ei vain löydy sille PCC:tä, pitänee tilata jostain muualta.

   
   
 4. #4

  Vs: Airsmoke?

  Melko varmaan joku ihan tavallinen malli (olisiko jopa 901) koristeltuna tai pahimmassa tapauksessa joku roskamalli (health tms). Ettei tuohon hintaan vaan kuuluisi joku "vapaaehtoinen" e-nestekerhon jäsenyys tai muuta vastaavaa? Minäkin kyllä suosittelisin jättämään sen sinne lentokentälle ja tilaamaan netistä jonkin brändittömän tuotteen.

   
   
 5. #5
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  02/2010
  Viestit
  4

  Vs: Airsmoke?

  Käväisen siellä kentällä kuitenkin, jos standit ovat siellä vielä niin käyn vähän tenttaamassa kun nyt hieman paremmin on aiheesta kärryillä.

   
   
 6. #6
  Tervakeuhko

  Liittynyt
  02/2010
  Viestit
  4

  Vs: Airsmoke?


  Vähän päivitystä tähänkin. Kävin ständillä kyselemässä vähän tarkemmin. Myyjä ei kyllä varsinaisesti keskusteluun oikein tahtonut lähteä mukaan, halusi vain pitää oman myyntipuheensa joka oli selkeästi suunnattu asiaa täysin tuntemattomille. Selvisi kuitenkin, että Kiinasta tällä hetkellä tilaavat tavarat, mutta aikovat tulevaisuudessa (vuoden päästä) ruveta itsekin valmistamaan. Nesteitä eivät myy muutakuin patruunoissa, kun se on kuulemma vaarallista muuten. Alkuperäistä mallinimeä ei yllätys yllätys irronnut...

  Ostin kertakäyttöisen version 7 eurolla kokeiltavaksi DSE901:stä odotellessa. Myyjä meinasi, että kertakäyttöinen on yhtä hyvä kuin varsinainen ladattava versiokin, tämän väitteen todenperäisyyden voi sitten itse kukin tietenkin kyseenalaistaa. Vahvuutena medium ja tupakanmakuisena. Pieni pettymys laite oli, enkä tuon voimin pystynyt kyllä omaa tupakanhimoa vastustamaan. Laitetta saa imeä ihan tosissaan, että akun saa käynnistymään ja savuntuotto täysin laitteita tuntemattomalle pettymys. Välillä tuli ihan kunnollisiakin tupruja, mutta vaihtelua kovasti eikä makukaan ollut oikein minkäänlainen. Mukana tuli kaksi patruunaa, joille luvattiin 1 askin verran savuja /patruuna ja akulle näiden molempien poltteluun virtaa. No, akku kyllä riitti molempiin mutta tämä johtui todennäköisesti siitä, että patruunan kesto ei ihan tuota luvattua vastannut. Vielä en ole edes niitä nesteitä pois poltellut, sen verran mauton esitys tuo oli. Jäi laukun pohjalle pian alkutestien jälkeen. Tämä arvio siis kokeilematta mitään muuta sähkötupakkaa.

  Hieman jo rupesi pelottamaan, olisiko tilaamani DSE901 yhtä kehno esitys ja tänään tuli sitten sekin paketti. Mainittakoon, että paketti piti hakea tullista mutta eivät vieneet patruunoita...

  Ero ainakin allekirjoittaneen makuun oli kuin yöllä ja päivällä. DSE901:n akku käynnistyy jo melkein ajatuksen voimalla verrattuna tuohon airsmokeen, imemiseen tarvittava voima selkeästi kevyempi, pystyy sellaisia pitkiä henkosia vetämään. Kurkkutuntumakin aivan eri luokkaa ja savua tulee ainakin tuplasti. Eiköhän tämä tällä...

  Todennäköisesti tuo kertakäyttöversio ei sitä todellista mallia vastaa, mutta ompahan nyt muillekin tiedoksi tämä, kun itse piti mennä kantapään kautta kokeilemaaπ. Näköjään on verkkokauppakin Airsmokella nyt pystyssä, katsokaapa joku viisaampi mitä mallia tuo vastaa. Hinnat ovat ainakin suolaiset...

   
   
 7. #7

  Vs: Airsmoke?

  Tuosta kertakäyttöisestä ei ole mitään hajua onko sillä edes mitään mallinimeä. Premium malli näyttää Joye510:ltä ja Luxury M401:ltä tai niiden kopiolta. Periaatteessa voi olla siis ihan ok vehkeitä mutta hinta on tuplat verrattuna yleiseen hintatasoon.

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •