Sivu 1 / 17 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 327

Aihe: Posti/Itella ja kadonneet paketit

  1. #1

    Posti/Itella ja kadonneet paketit

    Tiedustelen kokemuksia/määriä postin hukkaamista paketeista. Oletan että kirjatut / seurannalla varustetut paketit eivät huku (ainakaan helposti), mutta mites normaalit seurantakoodittomat? Itsellä katosi viime vuoden marraskuussa yksi Puffin kirje ja nyt viime kuussa yksi toisen käyttäjän lähettämä. Koska molemmat ovat kadonneet näin lähellä toisiaan ja molemmat ovat sisältäneet juurikin höyryttely kamaa, on mieleeni alkanut hiipiä epäilys epärehellisestä linkistä Itellan jakeluketjussa. Muilla kokemuksia?
    Laitetta tulee ja menee. Enpä taida enää päivitellä kalustoa tänne

     
     
  2. #2
    Onhan näitä tarinoit vaikka muille jakaa..

    eMiehen paketti katosi aikanaan kotimaan posteista. Ulkomaisista ei ole tainnut höyryrintamalla itsellä olla ongelmia..
    Mutta ebay paketeista taitaa kadota yksi / parin kuukauden välein...
    "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

     
     
  3. #3
    Lainaus Alkuperäinen postaaja Yakousei Näytä viesti
    Mutta ebay paketeista taitaa kadota yksi / parin kuukauden välein...
    Ja nekin hukkuu luultavasti Suomen päässä?

     
     
  4. #4
    Lainaus Alkuperäinen postaaja Miguel Näytä viesti
    Ja nekin hukkuu luultavasti Suomen päässä?
    Oma sori osoittaa järjestäen kyllä itellan suuntaan noissa.
    "Civil disobedience becomes a sacred duty when the state becomes lawless and corrupt" ~Gandhi~

     
     
  5. #5
    Banned

    Liittynyt
    11/2011
    Sijainti
    Turku
    Viestit
    3,227
    Kyllä noita seurannallisiakin "hukkuu", tosin yleensä siinä on käynyt niin, että pakettia ei ole luettu määränpääpaikassa hyllyyn, jolloin se on "hukassa".

    Jos paketti on monta arkipäivää ollut vain lajiteltuna, eikä ole saapunut postitoimipaikkaan niin ei muuta kuin sinne omaan postitoimipaikkaan kalisuttelemaan ja vaatimaan paketin etsimistä "manuaalisti" sieltä hyllystä. Tähän auttaa huomattavasti, jos kysyy lähettäjältä minkälainen paketti on kyseessä, kuoreen, pussiin vai laatikkoon pakettu, minkä värinen jne, niin lähes 99% varmuudella se sieltä postitoimipaikan hyllystä löytyy.

    Kirjeitä meillä on laatikollisia mennyt välillä tyhjien itellan laatikoiden joukossa välivarastoon, tämä tuntunee nyt poistuneen kun siirryttiin takaisin käyttämään merkkejä eikä port payea, jollloin kirjeiden flow on aavistuksen erillainen lajittelussa.

    Kirjeitä häviää jokin promille pitkin vuotta, mutta kesän alut ja syksyn loput on yleensä ne pahimmat. Eikä asiaa varmaan yhtään nyt helpota nämä Itellan irtisanomiset, siellä kettuuntuneet kaverit varmaan mieluusti ottaa jotain irtisanomisbonuksia.

     
     
  6. #6
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    01/2012
    Sijainti
    Lahti
    Viestit
    242
    Seuraava ei kuulu nyt varsinaisesti aiheeseen koska mitään ei ole tällä kertaa hukkunut, mutta on sitä osattu postissa jo vuosia sitten.

    [OT]
    Tapahtui vuonna 2001, kun e-lasku ei ollut vielä kovimmassa nosteessaan.
    Ihmettelin kun sain maksumuistutuskirjeen ja sen mukaisen lisälaskun ja uhkauksen perintätoimista muka maksamattomista laskuista? No, soitin lähettäjälle ja sanoin etten ole edes saanut mitään laskuja. Lähettäjän mukaan lasku oli ihan oikein ja aikaisempia suorituksia ei ollut tullut. No maksoin laskun ja jatkoin mukavaa elämääni.

    Saapui vuosi 2002, se oli hienoa aikaa, kunnes tuo silloinen posti, nykyinen shitellaksi kutsuttu, pudotti "lähetyspommin".
    Tulin kauniina kevätpäivänä töistä kotiin, lompakko täynnä rahaa, valmiina maksamaan ne jokapäiväiset laskut. "Jaahas, kattos kummaa, onpas tullut postia." Se olisi nykypäivänä monen vapottelijan juhlapäivä! Mutta silloin ei vapoteltu ja laskutkin jaettiin paperimuodossa. Nyt oli tosi kyseessä! "Kysynkö palkankorotusta ennen kuin avaan yhtäkään näistä reilusta 30:stä kirjeestä?" - "katoanko?" - "nyt ne vie multa varmaan tän vuokrakämpänkin.....?" Keräsin rohkeuden ja avasin kirjeet, jolloin tajusin mistä oli kyse. Sain kerralla yli 30 kirjettä/laskua, joista vanhin oli yli vuoden takaa??? Mitä vittua! Tämähän selittään ne maksumuistutukset... mutta mikään ei selitä miksi näin tapahtui? Miksi postia oli kuitenkin jaettu normaalisti normaalisti, jättämällä vain ne muutamat kirjeet ja laskut hyllyn päälle talteen...
    [/OT]
    eka veto maaliin niin ei oo nollista paineita

     
     
  7. #7

    Voiko Itellaan enää luottaa?

    Teimme jäsen Gchromen kanssa vaihtokaupat atoista ja pistimme tavarat postiin tahoillamme, minä Jyväskylässä perjantaina 23.05. klo 10 maissa, ykkösluokassa. Virkailija kysyi, kirjataanko, johon minä jotta ei tarvitse. Luotin tietysti postin kulkuun, niinkuin aikaisemminkin, enkä halunnut hidastaa perilletuloa.

    Tähän päivään mennessä ei kumpikaan ole kirjettä saanut. Onko niin, että joka ainoa lähetys - kirje tai postikorttikin - pitää lähettää kirjattuna jotta perille saapuminen varmistuu? Onko tämä jonkinlainen Itellan salajuoni saada asiakkaat maksamaan ylimääräinen kirjausmaksu ikäänkuin takuuna; muut postilähetykset saattavat löytää perille tai sitten ei... miten sattuu.

    Toissakesänä tilasin kameran eräästä helsinkiläisestä liikkeestä. Maksoin kameran tilisiirtona minkä jälkeen se lähetettiin. Postista tuli saapumisilmoitus tekstarina seuraavana päivänä ja minä juoksujalkaa postiin. Eip löytynyt. Seuraavana päivänä tuli postissa saapumisilmoitus paperiformaatissa eikä silläkään löytynyt. Lähettänyt liike palautti rahani ja teki katoamisilmoituksen. Tilasin kameran uudestaan samasta liikkeestä ja seuraavana päivänä sain.

    Toistaiseksi sähkötupakkakaupoista tilatut tavarat ovat saapuneet ilman probleemeja, suorina kirjetoimituksinakin, mutta voiko Itellaan enää luottaa?

     
     
  8. #8
    Höyrypää Poppamies's Avatar

    Liittynyt
    02/2014
    Sijainti
    Keski-Suomi
    Viestit
    733
    Voi. Sulla vaan käyny paska mäihä.

     
     
  9. #9
    Höyrykone zkys's Avatar

    Liittynyt
    12/2011
    Sijainti
    Oulu
    Viestit
    3,782
    Itellaan ei kannata luottaa, varsinkaan kirjaamattomana. Itella itsekkään ei suosittele missään että kirjaamattomana lähetetään mitään, minkä häviäminen aiheuttaa ongelmia.

    Pakko myös muistuttaa että et 100% varmasti pysty millään toteamaan että onko mitään edes oikeasti lähetetty, näitä on ollut viime aikoina.

     
     
  10. #10
    HöyryGuru Troll from behind's Avatar

    Liittynyt
    09/2011
    Sijainti
    Pietarsaari
    Viestit
    14,132
    Voi.
    Se seuranta on aika halpa tapa varmistella oma selusta, mitäänhän se ei korvaa.
    KGO & Twist

     
     
  11. #11
    Höyrykone

    Liittynyt
    02/2013
    Sijainti
    helsinki
    Viestit
    6,044
    Kyllähän noita kirjeita hukkuu, mutta et kumpikaan ei oo saanu omaansa kuulostaa oudolta.

    Tähän mennessä on postiin voinu luottaa 99.9%.    e: Itseasiassa tänään töissä oli pieni keissi liittyen Itellaan. Duunikaverin mutsi oli lähettäny rahaa hälle kirjaamattomassa kirjekuoressa, kirjekuori tuli.... tyhjänä.
    Eli a: postinjakaja vieny rahat tai b: lähihoitaja joka vei kirjeen postiin nappas rahat sieltä ennen postitusta.

     
     
  12. #12
    Höyrykonkari Särkkä's Avatar

    Liittynyt
    11/2013
    Sijainti
    Savonlinna
    Viestit
    212
    Mulla kävi sama tossa puolisen vuotta sitten tein vaihto kaupat chi you kloonista ja vamo v5. Lähetettiin putket samana päivänä vamo tuli mulle seuraavana päivänä ja chi you hävisi postissa. En ole ainakaan viellä saanut tietoa että se olisi mennyt perille. Reilun pelin merkeissä laitoimme vahingon puoliksi ja maksoin puolet vamon pyynti hinnasta. Itellä rupee pinna menee ton itellan kanssa ja oon tavaks ottanu et melkeen kaikki yli 20€ arvoset lähetetään kirjattuna.


    "Taas sillä on erilainen bongi käytössä"

     
     
  13. #13
    Höyrykone True Puffin's Avatar

    Liittynyt
    06/2011
    Sijainti
    Rauma
    Viestit
    2,461
    Samalla tavalla Itellan nurkista löytyy epärehellisiä ihmisiä kuin mistä tahansa firmasta. Harvemmin kirjattu joutuu kadoksiin ja tällaisena alan kaikki lähettämään. Jos on vaihto kyseessä niin molemmat osapuolet lähettävät kirjattuna. Jos olen myymässä tai ostamassa niin kirjattu menee puoliksi.
    Vape since 30/05/2011

    Westcoast Vape Squad still rollin'

     
     
  14. #14
    HöyryGuru smami's Avatar

    Liittynyt
    11/2012
    Sijainti
    Lapua
    Viestit
    4,286
    Tuli mullekkin tänään vkloppuna postiin viety paketti. Joko posti on aloittanut sen "jokatoinenpäivä" jakelun?

     
     
  15. #15
    Tästälähtien kyllä pistän aina lähettämäni kirjeet vähintään seurannalla. - mikähän mahtaa olla syynä moiseen epäkuranttiin palveluun? Taitaa olla niin, että yksityisellä yrityksellä so voitontavoittelulla ei ole lainkaan sosiaalista älyä. Vanha valtion, osin budjettirahoitteinen, posti oli sentään luotettava. En muista postin aikakaudella yhdenkään lähettämäni kirjeen, kortin tai paketin kadonneen.

    Silloin kun posti yksityistettiin ja palvelu kilpailutettiin, olisi pitänyt tarkemmin määritellä mitä tehtäviä palveluntuottajan TULEE hoitaa. Taisi valtion viisaat neuvottelijat mennä vipuun ja Itellan talutusnuoraan. Nyt ainakin Itella tekee mitä lystää.

     
     
  16. #16
    ei voi saatana luottaa shitellaan enään lähetin maanataina 26.5.2014 paketin rokpetelle ja kyseisetä paketista ei ole mitään kuuluunut vaikka olen postiin soittanut ja huutanut sillain että posti harjottelia on pyytänyt esi miestään puhelimeen selvittämään asiaa

    täytynee toivoa että paketti löytää uudelle omistajalle niin ja tästä lähin kannatan kirjattuja kirjeitä ja postit puoliksi

     
     
  17. #17
    Höyrykone wiitis's Avatar

    Liittynyt
    06/2011
    Sijainti
    rauma
    Viestit
    1,396
    Tein kammottavan virheen eilen ja jotenkin perssilmäisesti ja kiireessä lähetin rauskun clz:lle ilman kirjausta. Onneksi tällä kertaa priimatoimintaa itellalta    Fighting the CLONEWARS since 2013

     
     
  18. #18
    Höyrykone

    Liittynyt
    09/2011
    Sijainti
    Sorvan kylä
    Viestit
    1,748
    En ole koskaan ymmärtänyt, miksi ihmiset ei ylipäätään maksa siitä lisää, että saa kirjattuna kirjeenä tai pakettina lähetyksen varmasti perille. Onhan se omalta osaltaan vittumaista maksaa 7€ postiluluja, varsinkin jos myyty laite on ato tjms 50€:n kikkare. 100€:n laitteita tuskin kukaan laittaa kirjaamattomana, en ainakaan itse ole uskaltanut koskaan laittaa

    Omalta osaltani posti toiminut kyllä hyvin, ei mitään moitittavaa

     
     
  19. #19
    Lainaus Alkuperäinen postaaja wiitis Näytä viesti
    Tein kammottavan virheen eilen ja jotenkin perssilmäisesti ja kiireessä lähetin rauskun clz:lle ilman kirjausta. Onneksi tällä kertaa priimatoimintaa itellalta
    Et tehnyt varsinaisesti mitään virhettä vaan toimit niinkuin on aina toimittu. Silloin kun postiin saattoi luottaa. Mutta maailma muuttuu, jostain syystä sellaiseksi jota kukaan ei haluaisi.

     
     
  20. #20
    Höyrykone MrDelirium's Avatar

    Liittynyt
    09/2013
    Sijainti
    Tanpere
    Viestit
    3,171
    Lainaus Alkuperäinen postaaja Lilari Näytä viesti
    Tästälähtien kyllä pistän aina lähettämäni kirjeet vähintään seurannalla. - mikähän mahtaa olla syynä moiseen epäkuranttiin palveluun? Taitaa olla niin, että yksityisellä yrityksellä so voitontavoittelulla ei ole lainkaan sosiaalista älyä. Vanha valtion, osin budjettirahoitteinen, posti oli sentään luotettava. En muista postin aikakaudella yhdenkään lähettämäni kirjeen, kortin tai paketin kadonneen.

    Silloin kun posti yksityistettiin ja palvelu kilpailutettiin, olisi pitänyt tarkemmin määritellä mitä tehtäviä palveluntuottajan TULEE hoitaa. Taisi valtion viisaat neuvottelijat mennä vipuun ja Itellan talutusnuoraan. Nyt ainakin Itella tekee mitä lystää.
    Laissahan ne on määritelty. Shitella vaan ei saa edes lainmukaisia toimia hoidettua.
    Lapsi joka usein hymyilee silmissänne on suloinen
    Vaan jos nauraa vanhalla iällä niin on vajaaälyinen
    Minä en ole tottunut suremaan vaikka potilaat pois kuolee
    Mutta käypää rahaa jos poltetaan se ajatus kyllä häiritsee

     
     
Sivu 1 / 17 1234511 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Hankkiminen

Tämän aiheen tunnukset (tag)

Kirjoitusoikeudet

  • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
  • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
  • Sinä et voi muokata liitteitäsi
  • Sinä et voi muokata viestejäsi
  •