Tulokset 1 - 5 / 5

Aihe: DSE901 muuttunut?

 1. #1
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2010
  Viestit
  135

  DSE901 muuttunut?

  Onko muut huomanneet että uudet DSE:t olisi todella paljon kevyempiä imeä kuin vanhemmat? Minulle tuli Vaporstation:sta aloituspakkaus ja näillä atomisaattoreilla imeminen on todella kevyttä vrt vanhaan. Laitoin tilauksen HG:lle ihan testiksi oliko nuo "Statis" versiot erillaisia vai onko muutokset ihan merkittömissäkin.

   
   
 2. #2

  Vs: DSE901 muuttunut?

  n. 3kk sitten HG:ltä tilaamissani en imussa mitään erityistä eroa huomannut mutta atomisoijan sisus on kyllä eri näköinen kuin ennen. Näissä uusissa on sen kuumennusosan ympärillä kiiltävä metallilevy kun ennen oli karhealta näyttävä rinkula.

   
   
 3. #3
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2010
  Viestit
  135

  Vs: DSE901 muuttunut?

  Tänään tuli HG:ta 4kpl atomisaattoreita. Näissä imu on yhtä raskas kuin aikaisemmin, siis selvästi raskaampi kuin Vapor stationin versioissa. Tilasin kokeeksi taas VS:ltä tavaraa. VS:n atomisaattorilla ei yksinkertaisesti voi imeä lediä vilkkumaan, keuhkot ei riitä. "Normaalilla" tämä ei ole temppu eikä mikään.

   
   
 4. #4
  HöyryGuru overflow's Avatar

  Liittynyt
  09/2009
  Sijainti
  Jyväskylä
  Viestit
  1,403

  Vs: DSE901 muuttunut?

  Onko niissä mahdollisesti enemmän reikiä sivussa kuin yksi?

  Minullakin on yksi atomisoija jossa on ViZin mainitsema kiiltävä levy, mutta eroa en ole sillä havainnut muutaman imaisun perusteella. Se on yksireikäinen.

  Kun VS:n atomisoijalla siis ei saa rajoitinta päälle, niin onko höyryn määrä kuitenkin koko imaisun ajan vastaava kuin vanhalla DSE:llä? Ja onko vertailu tehty samaa akkua käyttäen?

  Ehkä pitää jo laittaa tilaus VS:lle, mutta kyselen nyt kuitenkin ensin...

   
   
 5. #5
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2010
  Viestit
  135

  Vs: DSE901 muuttunut?

  Reikiä ei ole kuin yksi ja ulkonäkö on sama. Selkeä ero on atomisoijan sisällä. "Metallinaru" on vähintään 2x paksumpi kuin muissa. Minulla on tässä nyt kolme erillaista 901 atomisaattoria: "Perinteinen", kiiltävällä renkulalla varustettu sekä tuo VS:n versio. Testi on tehty kaikille atomisoijille samoilla akuilla.

  Höyryn määrä on vähintään samaa luokkaa.

  Edit: Epäilen että valmistaja on eri, VS:n atomisaattorissa ei ole SLB tekstiä ollenkaan akkuliittimessä. Kaikkialta muualta tulleissa atomisaattoreissa SLB teksti löytyy.

   
   
Keskustelu Muut peruslaitteet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •