ECIS Special Blend

Valmistaja: Yunnan Dekang Biotechnology
Kotisivu: http://www.yndekang.com/
Hinta ostohetkellä: 9.10€ (20ml)
Ostopaikka: Kauppa on lopettanut. Katso vaihtoehtoiset ostopaikat sähkötupakka-kaupat sivulta.
Nikotiinipitoisuus: 24mg
PG / VG: PG
Pakkaus: Muovipullo tippakärjellä

ECIS Special Blend on kaupassa listattuna tupakanmakuisten e-nesteiden alle mutta tuoksusta on vaikea löytää mitään tupakkaan viittaavaa. Itseasiassa todella vaikea edes koittaa kuvailla miltä pullo tuoksuu. Haju ei ole hyvä eikä paha, ehkä se hieman toffeelta ja tupakanlehdeltä tuoksuu.

Mietin todella kauan miten kuvailen makua ja päälimmäisenä maistuu ikäänkuin hieman kärähtänyt vaniljainen sokeri. Tämä on kai sekoitus useampiakin eri makuja mutta niitä on vaikea toisistaan erottaa. Tupakka e-nesteelle makeutta olisi liikaa mutta heti ensihenkosilla käy selväksi että tässä on koitettu hakea jotain muuta. Mukana on tupakankin makua mutta sitä ei varsinaisesti huomaa erillisenä makuna muiden seasta. Neste maistui muuten kahdessa eri laitteessa aika erilaiselta. 510:ssä voimakkaalta kurkkutuntumalta oli aika vaikea maistaa mitään ja vasta 901:llä sain nesteestä irti yllä kuvaillun.

Nesteen maku on varsin pehmeä mutta 24mg nikotiinipitoisuus tekee kurkkutuntumasta rajuhkon ja tuntuu että nikotiinin läpi on välillä vaikea saada kunnolla nesteen makua esille. Höyryntuottoon en juuri kiinnitä enää huomiota koska tuntuu että kaikissa Dekangin nesteissä se on yhtä hyvää ja tämä neste ei ole poikkeus.

Pidän kyllä näistä karkki-tupakka e-nesteistä mutta koska nestettä myydään tupakka e-nesteenä ja tässä ei tupakka juurikaan maistu niin pisteet jäävät näinkin mataliksi. Ehdottomasti suosittelen kuitenkin, varsinkin RY4:stä pitäville.

Arvosana: 7 / 10