Tulokset 1 - 6 / 6

Aihe: Järkevä määrä käyttönestettä?

 1. #1

  Järkevä määrä käyttönestettä?

  Kysyisin pidempään vapotelleilta kuinka suureksi/pieneksi on muodostunut käyttönesteiden varasto?

  Nimittäin. Itse katsastelin juuri omaa varastoa ja diy makuja olisi 27. Mauista kaksi on ns. väkisin poltettavia, sillä nuukana kaikki on käytettävä. Muut maut on suht ok. Probleemi on se, että osa on omaan käyttöön ehkä liian isoissa pulloissa eli 30ml.

  Tässä yritän haarukoida sopivaa all day nesteiden makumäärää, sillä tykkään vaihdella makua aina säliöllisen mentyä, mutta liika on liikaa. Tällä määrällä osa "kypsyy" turhan paljon. Varsinkin isommissa pulloissa.

  Luultavammin 20ml pullot olisi passelimpia kun 10ml pullot tuntuvat pieniltä ja 30ml pullot liian isoilta. Makujakin voisi vähentää vain muutamaan. Kokeilut erikseen?

   
   
 2. #2
  HöyryGuru Troll from behind's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Pietarsaari
  Viestit
  14,132
  Valmistusastiana 50 ml pottu, mistä valmiina 10 ml käyttöpulloihin.
  Kaikki muu pakkasessa paitsi käytössä olevat (1-3 pl) ja aina uudet lämpöiseen vanhojen käydessä vähiin, riippuen höyrystimestä ~ puolen pullon kohdalla.
  KGO & Twist

   
   
 3. #3
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,286
  Sulla on niin monta makua kierrossa että varmaan kannattaa vaihtaa niihin pienempiin pulloihin tai rajata makuja . Itsellä on 5-7 makua kierrossa 50ml pulloissa aina 4-5 pulloa kerrallaan joten kuukauden pullo seisoo ennenkuin pääsee käyttöön.

   
   
 4. #4
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Ensinnäkin, ei puhuta polttamisesta. :P

  Toiseksi, jos sua pelottaa liikaa kypsyminen, niin heti kun oot tehny nesteitä niin pistä pullot jääkaappiin tai pakastimeen. Hidastuu kummasti ko. reaktio.

  Mulla on tiivareita kaapissa varmaan 150 ja silti höyryttelen 95% ajasta Harvest Berryä. Eipä ne tuolla kaapissa evästä tahdo...

   
   
 5. #5
  Mulla on ehkä 6 x 30 ml tippanokallisia pulloja, joita täyttelen pakastuspullosta (jääsydän-merkkinen 0,5 l pakastuspullo; siitä täytän isolla ruiskulla pikkupullot. Ruisku on 20 ml ja se mahtuu tuosta pullon suuaukosta hyvin sisään. On ollut todella hyvä systeemi eikä tule hurjaa sotkua) ja pikkuruiskulla tiivarit perään.
  En hirveesti kypsyttele nesteitä sen enempää, tuolla systeemilläni ne saa kaikki levätä jonkun aikaa.

  Perusmakuja mulla on juurikin tuon verran, koitan pitää niin että ne adv-nesteet olis aina saatavilla ja 1-2 semmosta kokeilevampaa makua. Teen myös kirjanpitoa nesteistä ja niiden koostumuksesta (lähinnä sekoitussuhteet). Vaihtelen muutaman päivän perästä makuja ettei käy tympimään ja joskus vaihtelen ihan lennosta (ilman pumpulin vaihtoa) ja sekin kyllä onnistuu jos on samantyyppinen maku.
  Ja käytän kyllä ne ei-niin-maistuvat myös pois pikkuhiljaa. Kirjanpito takaa sitten sen, etten osta epähuomiossa samaa uudelleen (sanoo ihminen, joka osti eräskin kevät kolmannet samanlaiset aurinkolasit epähuomiossa).

  Tänään kun täyttelin, niin nakkasin korkkaamattoman niksan pakkaseen.

  Taidan olla aika tylsä, onhan sulla ainakin vara mistä valita! Ja oikeesti, pistä kiertoon jos joku ei kertakaikkiaan maistu. Ei semmosta halua höyrytellä.


  "Mitäs vattua. Mrs Darcy on mun mielikuvissa n. 50v rouvashenkilö"

   
   
 6. #6
  Näemmä kokemus hioo tuonne vähäisempien makujen ja määrien suuntaan. Kunhan nuo about puoli litraa saa höyryteltyä, niin siirryn itsekin pienempi muotoiseen makujen maailmaan ja helpottaisihan se tuon nikotiini pitoisuudenkin tuunaamista. Nuo valmiit kun on 18mg:n pinnassa. Tietysti jos se kunigasmaku löytyy, niin kai sitä yhtäkin makua voisi ajatella, vaan ei vielä. Jalat alta vievä niksa pitoisuuskin on löytymättä

   
   
Keskustelu Täyttönesteet (e-Neste)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •