Tulokset 1 - 2 / 2

Aihe: Atmomixani Dome.

 1. #1
  Banned

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  29

  Atmomixani Dome.

  Elikkäs aikaisemmin tiedustelin onko kellään kokemusta, ei löytynyt, noh minäpä sen sitten tilasin ja yhden päivän olen sillä leikkinyt.
  IMG_1350.jpgIMG_1351.jpg

  Aluksi menin helpolla ja tein vaan yhden 4/5 0.5 x 0.1 ribbon kanthalista olevan vastuksen pumpulilla, hyvin pelitti perus IMR 18650, tän kanssa sitten töissä kävin ja töistä tultuani sama u- wickillä, hyvin pelitti sekin.

  Sitten tuli kokeiltua meshillä, kahella #400 pötköllä pyäräytin, trial and error meiningillä kuitenkin sain jotain aikaan, erityisen nättiähän tästä setupista ei tullut mutta pirun hyvin kyllä toimii, ohmeista ei mitään tietoa, taas mentiin 4 kiepillä samaa lankaa ja aikani hotspotteja korjailtuani sain tän pelittää Fsusan gummy bear ei oo koskaan maistunu näin hyvältä, tosi makeet ja lämpimät höyryt irtoaa Sonyn 18650 akulla ja tosiaan tässä oleva höyryn lämmön säätö on ihan toimiva peli ja tykkään siitä pirusti!
  IMG_1363.jpgIMG_1366.jpgIMG_1367.jpg

  Jonkun laista arvosteluakin tästä olis tarkotus kirjotella kunhan jaksan ja kerkeän, tää ny oli tämmönen vituilleen kirjotettu pikainen katsaus kyseiseen laitteeseen, huomenna testaan sitten double mesh u-wickiä ja katotaan mitä saan aikaan

  EDIT:

  Noh en jaksanut kokeilla tupla U-wickiä vaan heitin paikalleen triplecoilin 3/4 kiekkaa 0.5*0.1 ribbon kanthalia tohotettuna, setupin teko alko olemaan mun taidoille aikas haastavaa, erityisesti taas tuo plussa tolpalle kaikkien lankojen saaminen, mitään kaunista coilijynkkyähän tästä ei tullut mutta voe pojat mtkä höyryt ! Tätä setuppia tuskin tulen heti vaihtamaan :3!
  IMG_1377.jpg

  Videossa ei oo täys akku paikallaan mut näyttäähän tuo tuollakin...
  Viimeksi muokannut Vapottelija; 25.04.14 kello 18:33.

   
   
 2. #2
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  01/2014
  Sijainti
  Lahti
  Viestit
  16
  https://eliquidbar.com/exclusive-mod...omixani-detail
  Tiedätkö käykö tuo setti FT:n domeen "heittämällä"?

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •