Sivu 22 / 62 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 1218192021222324252632 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 421 - 440 / 1239

Aihe: GearBest.com

  1. #421
    Höyrykone Niksi's Avatar

    Liittynyt
    12/2013
    Sijainti
    Satunnainen
    Viestit
    1,047
    Nyt kun mietitään, kuinka "paska" tällainen pulju voi olla, niin..
    1. Tajuatte varmaankin, kuinka helvetin iso varasto tuolla on, tai useita pieniä varastoja eri puolilla? Niillä saattaa olla pieniä kiireitä vuoden ympäri, ihan normaalia että paketin lähdössä kestää jonkin aikaa. Tämä varmaankin selittää myös sen, miksi kaikki saman tilauksen tuotteet eivät lähde samaan pakettiin.
    2. Toimitus. Nämähän valitsee toimituksiin tapauskohtaisesti sen edullisimman vaihtoehdon, tästä varmaan lisää viiveitä lähetykseen, toimituksen seurannan kanssa myös omat ongelmansa, mutta turha putiikin on maksaa 2€ ostoksesta 5€ posteja?
    3. Tämä kun sattuu olemaan maailmanlaajuinen, hyvin suosittu ja tunnettu putiikki, niin kannattaa varmaan suosiolla ne "paskapulju" tai "yrittävät kusettaa" kommentit jättää pois? Tämä myös yksi suuri tekijä tuon asiakaspalvelun hitauden kanssa.
    Ymmärretään, että ottaa päähän, kun tilauksissa kestää, mutta jos on pakko halvimmalla tavalla toiselta puolelta palloa tilata, niin ketä voi syyttää?

    Tähän joku valopää varmaankin kommentoi, että miksei sitten palkata lisää väkeä aspaan tai varastopuolelle..

     
     
  2. #422
    Höyrykone ahteri's Avatar

    Liittynyt
    07/2012
    Sijainti
    Ylöjärvi
    Viestit
    1,318
    Kyllä näissä kiinan puljuissa vaan on eroja. Ne puljut mitkä hoitaa asiansa, niin eipä ole tietoa miten asiakaspalvelu vastailee, kun ei ole tarvinnut olla yhteyksissä.
    Kyllä mä ainakin alan pitään kusetusmeininkinä siinä kohdin jos muuten vastaillaan viesteihin kohtuu ajassa (parin päivän sisään), mutta heti kun pitäis rahaa palautella, niin kas kummaa kun ei enää vastaillakaan. Mullakin kyssäriä sisällä ja odotellu toista viikkoa vastausta krediittien kohtalosta.
    Jänskästi ebayn kautta, fasttechiltä ja health cabinilta (vain parit mainitakseni mistä on tullu tilailtua) tilaukset lähtee päivässä parissa ja yleensä perilläkin parin viikon sisään halvimmallakin postilla. Ja ihan yhtälailla noilla em. mestoilla on varmasti vähintään yhtä isot varastot.
    Pitäkäähän huoli jos gearbestiltä tilailette, että maksa paypalilla ja tee dispute ajallaan (ja muista myös pistää claimiin ajallaan)
    "FEAR stands for fuck everything and run."

     
     
  3. #423
    Höyrykone Teppa's Avatar

    Liittynyt
    07/2012
    Sijainti
    Vuorentausta
    Viestit
    4,071
    On kyllä harmi että Gearbest sählää näin pirusti. Oma tilaus tuli kyllä kuin Fasttechiltä parhaimmillaan, eli parissa viikossa. Uskomattoman paskaa tuuria ollut kyllä porukoilla.
    Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
    Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

     
     
  4. #424
    Höyrykone

    Liittynyt
    11/2012
    Sijainti
    Kuopio
    Viestit
    1,681
    Eilen tilattu serpent läks tänää uimaan kohti suomea

     
     
  5. #425
    Smoked_Vaping
    Vieras
    Sen enempää ottamatta kantaa tähän "paska kauppa", "valopää" yms. keskusteluun, niin ongelmat yleensä näyttää, miten kauppa toimii. Ainut dispute, minkä olen kiinakaupoille laittanut, on mennyt tälle Gearbestille. Tosin nyt kun tilailin blackfriday tarjoussälää, niin kaikki toimi hienosti. Kyllä itse suosittelisin kuitenkin kaikkia käyttämään paypalia tämän ja myös muiden kiinakauppojen kanssa. Jos ei homma ala toimimaan niin rahat takaisin ja ettepäin sano mummo ....vesisateessa.
    Viimeksi muokannut Smoked_Vaping; 17.12.15 kello 23:40. Syy: gaamee typo..

     
     
  6. #426
    Juuri näin. Muilla kiinakaupoilla vastaukset yleensä tulee 24h sisään, niin kuin alussa GB:ltäkin tuli. Mutta kun kysyin miksi tilaus ei ole saapunut, niin nyt reilun viikon hiljaisuus.
    Kyllä mä uskallan väittää ainakin lieväksi kusetukseksi. Ja se ei ole asiakkaan ongelma, onko heillä kiirettä tms.

    Laittaisivat sitten toimitusajaksi sen totuuden mukaisen 1-2 kk. Nythän se oli muistaakseni 10-25pvää. Paskaa aspaa vähintään, en tilaa enää mitään ko. putkasta, sehän on itsestään selvää. Pitää pysyä EU:n sisällä ja maksaa paypalilla.

     
     
  7. #427
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    03/2014
    Viestit
    79
    Tilasin tuolta mutation x s.. Kyselin sillon että missä viipyy? vastasivat että ei oo varastossa menee noin 2viikkoa että tulee. Noo tässä nyt sit jännitetään mitähän helvettiä ne mulle sieltä lähetti.

     
     
  8. #428
    Höyrykone ktdd's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Kuopio
    Viestit
    12,342
    Tänään tuli 5 viikkoa sitten tilattu Starre V2. Aika paska toimitusaika mutta eipä tuolla hinnalla parempaakaan voi toivoa.

     
     
  9. #429
    No, itse pistin juuri disputea. Wismec Presa TC75W ja saman firman tankki tilattu 5.12., sivuilla lukee että lähtee 3-5 päivässä, tilana edelleen "processing", aspa ei ole vastannut MITÄÄN vaikka ensimmäinen tiketti on yli viikon vanha ja toinenkin jo 4-5 päivää... Ei hyvä enkä suosittele kenellekään ellei sitten ole valmis pelaamaan hedelmäpeliä rahoillaan ja ajankäytöllään. Ei se PayPalin disputekaan mikään 100% takuuvarma palautusautomaatti ole, koska kuitenkin varaavat itselleen oikeuden tehdä lopullisen palautuspäätöksen. Yleensä tietenkin toimii.

    YHTÄÄN ongelmaa ei ole ollut Banggoodin, Fasttechin Dealextremen, Aliexpressin tai muiden kiinankauppojen kanssa lukuunottamatta pikkumokia jotka on korjattu oitis ja saatu uudet oikeat tavarat, eikä ole edes tarvinnut lähettää vääriä/viallisia takaisin tai muuta pelleilyä, vain sitä tärkeintä eli kaupan maineen ylläpitämistä.

    BTW, edes disputeen ei ole reagoitu mitenkään, vaikka tein sen jo pari päivää sitten ja käsittääkseni niihin reagoidaan yleensä hyvin vikkelästi ottamalla asiakkaaseen yhteyttä asian sopimiseksi. Gearbest: vain syvä hiljaisuus.

    Ei näin. En todellakaan suosittele.

     
     
  10. #430
    Heh. Eipä ole lieroa näkynyt vieläkään. Enpä jaksa rik.ilmoitustakaan tehdä, eipä siitä mitään hyötyä ole kumminkaan. Enpä tilaa enää GB:ltä yhtään mitään jo asiakaspalvelun olemattomuuden vuoksi. Tai no toimihan se ennen kun rahat oli saatu. Välttäkää.

    Mistäköhän StarreV2:sen saisi EU:n sisältä edullisimmin? Ja of course luotettavasta lähteestä.

     
     
  11. #431
    Höyrähtänyt

    Liittynyt
    08/2014
    Sijainti
    Tampere
    Viestit
    12
    Päivitystä tähän juu siis reklamoin 11.9 tilatusta lähetyksestä ja luvattiin lähettää uudelleen ei ole näkynyt vieläkään ( 21.12) olen tottunut kyllä odottelemaan Kiinasta tai muualta rapakon takaa tulevia paketteja ( viimevuonna tuli pelkästään 62lähetystä kiinasta).... Tämän firman toimitusajat ovat kyllä aivan omaa luokkaansa toki puhun tietty vain omalta osaltani en yleistä. Tilaa+unohda on hyvä tapa yleensä rapakontakaa tilatuilla jutuilla.


    Oho jutun alku jäi puuttumaan enkä sitä kyllä jaksa enään lisätä

     
     
  12. #432
    Höyryttelijä YsiärrÄ's Avatar

    Liittynyt
    01/2013
    Sijainti
    Häme
    Viestit
    29
    Jos olis tän tienny niin olisin hakenu starren fillarilla.Olis jo nyppysissä.Lokakuun lopussa tilattu ja vielä matkalla.

     
     
  13. #433
    Höyrykone ahteri's Avatar

    Liittynyt
    07/2012
    Sijainti
    Ylöjärvi
    Viestit
    1,318
    Laitoinpa tuossa toissapäivänä viestiä gb:lle kaikilla keksimilläni keinoilla, kun eivät tunnu avoimeen tikettiin vastailevan... Uus tiketti, naamakirja ja sähköposti. Ei mihinkään vielä vastauksia. Taitaa soittaminen olla ainoa jäljellä oleva yhteysväline
    "FEAR stands for fuck everything and run."

     
     
  14. #434
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    10/2014
    Sijainti
    Helsinki
    Viestit
    65
    Eilen illalla tilattu Crius lähti tänään kohti Suomea.

     
     
  15. #435
    Pikkasen alko huolestuttaa ku luki näit viestei.
    Neljä modii tilasin pari viikkoo sitten, puolet sentäs lähteny liikkeelle viikon viiveel. Näköjää myyty sen jälkee kun on varastost loppun.

     
     
  16. #436
    Gearbest scam, No response after GB received money.

    Lisätäänpä tämä, saa jakaa eri foorumeille että kusetus loppuu. Finally Google will find an answer Taidanpa piruuttani sittenkin tehdä ilmoituksen sheriffille. Katsotaan.
    Edit: Teinpä nyt sitten. Tuskin tulee kuin naureskelua poliisin päädyssä mutta perkele ei tässä voi GB:n scammereita ravistelemaankaan lähteä
    Viimeksi muokannut wilbert; 22.12.15 kello 23:56.

     
     
  17. #437

     
     
  18. #438
    Merry Christmas to you!!!
    Click here to find all the nice gifts!!!


     
     
  19. #439
    tilasin siis tuotteet 6.11 ja 9.11 lähti postiin ja eilen 22.12 kilahti postista sisään. elikkä huonolla matikalla melkein 6 viikkoa kesti. noh sainpahan hyvän joululahjan mutta kyllä on hidas toimitus, ensi kerralla koitan fasttechiä.

     
     
  20. #440
    Lainaus Alkuperäinen postaaja GearBest Näytä viesti
    Merry Christmas to you!!!
    Click here to find all the nice gifts!!!

    https://scontent-hkg3-1.xx.fbcdn.net...67&oe=56D437D0
    GB should finish issue with my order #W1511131304357300, before posting merry x-mas to this forum. Avoid this shop, välttäkää.

    Edit: Olihan sieltä tullut bottivastaus nyt, että patience patience boy

    Mutta se siitä sen asian osalta mun puolesta tällä foorumilla.

     
     
Keskustelu Kaupat

Kirjoitusoikeudet

  • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
  • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
  • Sinä et voi muokata liitteitäsi
  • Sinä et voi muokata viestejäsi
  •