Sivu 97 / 112 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 478793949596979899100101107 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1,921 - 1,940 / 2231

Aihe: Yleinen drippauskeskustelu (RDA)

 1. #1921
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  49
  Lainaus Alkuperäinen postaaja J-V Näytä viesti
  Jos kaksi dripperiä pitää valita loppuiäksi niin:
  Troll by wotofo. Maku, höyryntuotto, imuvastus, helppo rakentaa ja singlecoil. Kaikki yhdessä paketissa ja aito troll maksaa alle 30e.
  Velocity rda. Makua ja uskomattomia piliviä. Rakentaminen deckin ansiosta kuin tanssia. Toimivia klooneja saa pikkurahaan, aidon hinnasta ei ole käsitystä.

  Comboa jos noiden alle väkisin haluaa mekaanisen niin g-tube, mutta ole sitten tietonen mitä teet.
  Tuli käytyä Jyväskylän Höyrypäässä ja mukaan lähti muutamat tiivarit sekä Trolli. Vaikuttaa hyvältä kyllä! Makua tosi hyvin vaikka setupoidessa tuntu tulevan karvan verran tiukka pimpulointi. Anyways huikee maku ja höyry. Belluskin jää taakse selvästi.

  0.4 kanthalia kaheksan kieppiä 2.5mm poranterän ympärille. Laite näyttää 0.6ohm dualina ja 38 hattiwattia tuntuu riittävän.

  Kiitän ja kumarran avuista!

   
   
 2. #1922
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  05/2015
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  350
  Nyt löyty mukava setuppi klooni Hoboon. 3x 28g twisted kanthal, 7 kierrosta 2,5mm tapille 0,59ohmia. Ilmat 2/3 auki, 30 watilla höyry sopivan lämmintä ja maku ihan tajuttoman hyvä. Tää (https://www.fasttech.com/products/0/...pping-atomizer) on kyllä todella hyvälaatunen klooni, kaikki kierteet ja muutenkin koneistus siistiä. Ainoo miinus on, ettei plussapostia pysty liikuttelemaan. Lähtee kyllä irti kun ruuvaa 510 pinnin irti, mutta plussan eriste ei liiku vaan on kiinni pohjassa. En kauhein väkivalloin uskalla tosin kokeilla, onko vaan jämähtänyt, mutta onnistuu sinkku setupin tekeminen ihan näppärästi ilman plussapostin liikutteluakin.

   
   
 3. #1923
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  12/2012
  Viestit
  26
  Mitä (mahdollisimman edullista) RDA:ta suosittelisitte omien kokkailujen testailuun / kotimaisteluun? Eli hinta-helppokäyttöisyys-tilavuus.

   
   
 4. #1924
  Höyrypää GISM's Avatar

  Liittynyt
  03/2014
  Sijainti
  13210
  Viestit
  877
  Lainaus Alkuperäinen postaaja isosavu Näytä viesti
  Mitä (mahdollisimman edullista) RDA:ta suosittelisitte omien kokkailujen testailuun / kotimaisteluun? Eli hinta-helppokäyttöisyys-tilavuus.
  Varauksetta voi suositella: Council of Vapor The Royal Hunter | VapeTalo.com

  Myös sinkkucoililla erinomainen laitos!

   
   
 5. #1925
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  05/2015
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  350
  Miten pumpuloitte sinkkucoili buildin? Wickasin ton hobon samalla lailla kun wickaisin dualin, jolloin toinen puoli dripperistä on nyt kokonaan ilman pumpulia. Tuntuu vähän nesteet nousevan suuhun, oisko hölmö idea jättää pidemmät pumpulin päät ja vetää ne myös ns. "tyhjälle" puolelle?

   
   
 6. #1926
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Ei siitä haittaa oo ainakaan.
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 7. #1927
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2016
  Viestit
  6
  Olis hankinnan alla seuraavaksi jokin hyvä maku-RDA mikä sopisi myös putken nokkaan hyvin. Eli tehoalueella 20-50w hyvin soiva vehje (single tai dual, mieluusti molemmat). Isot pilvet ei niinkään ole se juttu tässä, TM RDA löytyy sitä varten.
  Jotain suuntaa antavaa:
  -Ei MtL laite (ei ole mtl oikein itselle iskenyt), mutta hillitty ns. "restricted lunghit" voisi olla aika toimiva mutta saa olla tietysti ilmavampikin, mutta säädöt oltava sitten kohdillaan. Eli esimerkkikapistuksena Origen Dripper V3, siinä on aika miellyttävät ilmat
  -Ei mesh-atoja
  -Ei ylipieniä atoja joissa on 1ml syvä nestekaivo sekä todella ahtaat paikat eli esim. Derringer, LowPro näin ensalkuun
  -Ei ylivoimaisen omituisia decki/AF vaihoehtoja esim. Aris
  -Ei aivan tuota normi 3/4 tolppaista-deckiä, ainut mitä katsellut näistä mielenkiinnolla ja kumoaa kohdan 3 ja tämän: Atomic RDA
  -Klooni ei ole vaihtoehto
  -22mm koko, Atomic menee myös tähän kategoriaan poikkeuksena


  Tuossa jotain pois-sulkevia asioita. Eli tiedän aikalailla mitä haluan, mutta kun näitä varteenotettavia vaihtoehtoja on sen miljoona niin ei kaikkea tahdo löytää tai huomata edes mitä on tarjolla.

  Esimerkkejä joita oon katellu ja jotka löytyy kärkipäästä mietintälistalta: The Marquis RDA, NarDA RDA (Menee vähän tuohon pikkuato kategoriaan mutta tästä poikkeus) ja Atomic RDA

  Näillä kriteereillä tuo Origen Dripper V3 olisi aikalailla ykkönen mitä nyt mieleen tulee, mutta en vaan oikein päässyt sinuiksi tuon Deckin kanssa, en tiedä miksi.

  Typistettynä siis, Marquis on itsellä ykkösvaihtoehtona mielessä koska:
  -Miellyttävän oloiset ilmat
  -Normaalista poikkeava decki ja AF ratkaisu
  -Decki antaa erilaisia mahdollisuuksia rakentaa
  -Tyylikäs ulkonäkö

  Miinukset tässä:
  -Tippi-adapterin kiinnitys topcäppiin/barreliin O-renkailla eikä kierteillä
  -Hinta uutena on aika kova

  Kiitos ja anteeksi, mutta alkaa ideat loppumaan eikä jaksaisi enää hirveesti pyöritellä noita atoja vaan tahtoo sen THE dripperin tähän touhuun

   
   
 8. #1928
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,580
  Magma tai Magma Reborn? 2 tolppanen, single tai duali, syvä kaivo, kohtuu hyvä tila rakennella ja ainakin tuo perus-magma makudripperinä on aivan loistava.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 9. #1929
  Höyrypää Rommel's Avatar

  Liittynyt
  02/2015
  Viestit
  821
  Hobo 3.1 tai se uus Drifter.

   
   
 10. #1930
  Höyrypää Rommel's Avatar

  Liittynyt
  02/2015
  Viestit
  821
  Tai Snapdragon 1.5

   
   
 11. #1931
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2016
  Viestit
  6
  Tuo Magman decki on ihan mukavan oloinen mutta se onkin ainut asia mikä tuossa miellyttää itseä. En epäile sen kyvykkyyttä mutta onhan tuo niin hirveen näkönen vehje että huhhuh! Tietysti kauneus on katsojan silmässä.
  Täytyy siltikin siitä huolimatta pistää tämä korvan taakse ja tutkailla asiaa!

  Ja nyt tähän vastaukseen vielä lisään että vältän turhan spämmin ja editoinnin,
  Dripperit tähän maku-osioon vähän enemmän katsaten mitkä on ollu joko ihan suoraan sanoen huonoja, tai sitten niissä on vain joku pikkuvika omaan käyttöön nähden:
  -Kennedy Competition: Hands down paras dripperi ihan overall-tasolla mitä mulla on ollut, ainut miinus tässä on tuo pohja airflow, mikä myös on samalla sen paras puoli eli +/- 0
  -Origen Dripper V3: Hyvä kapistus, kaivoon menee reilusti lientä ja ilmat on todella miellyttävät varsinkin dualina, singlenä ei niinkään. Lämpes aika paljon jopa n. 40 watilla dualikäytössä ja deckin kanssa en vaan tullut sinuiks.
  -Zenith V2: RipTrippersin ylistämä, miten sen nyt sanois, ilmat ja niiden säätö tosi kähvelö mutta se decki, se decki... Ei kiitos... 3 tolppaa, no okei Kennedyssä se ei haitannu ja tässäkin se menetteli mutta se kaivo... Tai oikeestaan sen olemattomuus.
  -H-Dripper, lyhyesti: Loistava makukampe tosi ärsyttävällä deckillä ja olemattomilla vaihtoehdoilla rakentelua ajatellen.
  -Hastur (1. Batch) Tästä ei oikeestaan oo mitään sanottavaa, harmaata massaa. Enkä muuten tykänny tosta top airflowsta sitten yhtään (ainakaan tässä).
  -LowPro, varmaan tässä kohtaa jo arvaatte mikä tässä on vikana? No se decki... Ei vaan, tässä oli kyllä vikana ihan kaikki... Ihan karmea laitos...

  Muita ei nyt tuu ihan vartavasten mieleen, eli tässä ne kirkkaimmat ja himmeimmät.

  Ja hei, nää on vaan mun mielipiteitä

  Välillä (lue aina, varsinkin näiden vapokamojen kanssa) oon aika pikkutarkka ja niuhottaja mutta that's just me!

  Ja edit 2.0: Kerkeskin tulla tässä kirjotellessa kaks vastausta lisää. Hobo ei oikein miellyttäny omaa silmää mitä sitä oon tutkinu, katoinpas nopeasti tuon Drifterinkin ja ei kiitti . Snapdragoni vaikuttaa ihan mielenkiintoselta, täytyy kanssa pistää myssyyn jengin jatkoksi.

   
   
 12. #1932
  Höyrypää Rommel's Avatar

  Liittynyt
  02/2015
  Viestit
  821
  Snapdragon on aivan peräreikä setupoida, ja makukin häviää Hobolle hieman. 3.1 on monipuolisin ja kätevin drippailuato mitä on ollut.

   
   
 13. #1933
  Höyrypää Rommel's Avatar

  Liittynyt
  02/2015
  Viestit
  821
  Sitten on myös Nofearilta Nopity jota on kehuttu.

   
   
 14. #1934
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  04/2016
  Viestit
  6
  Jotenkin tuon arvasin tuosta Snapdragonista kun kahtelin vähän paremmin. Tuo NoPity on kyllä mielenkiintoinen myös, melkein sama periaatehan tuossa Pityssä on kuin Snapdragonissa. Tosin ite tykkään melkein tuon Snapdragonin ulkonäöstä enemmän kuin NoPitystä. Täytyy kahtella parit revikat ja pistää mietintään. Oletko Rommel tuon Marquisin kokeillut? Jos osaisit vähän vertailla noita keskenään?

   
   
 15. #1935
  Höyrypää

  Liittynyt
  11/2014
  Viestit
  419
  Hmm tuossa 3kk sitten tein quad coilin velocityyn ja imailin sitä ihan tyytyväisenä 75w varmaan kuukauden päivät. Omasta mielestäni tuotti ihan hirveesti höyryä. Eikö sitten osunut tuntematon suuruus vierelle ja tankista puhalteli isommat pilvet. Jo minä mietin, että mitä helvettiä teen väärin tässä? Uskalsin lisätä watit 95 siinä samalla ja höyryn määrä ohitti tämän tankkikaverin ihan kirkkaasti. Pukkasin lopulta kipurajoille, eli 120w ja kyllä pysäkkikoppi näytti kuin olis tulessa ollut kun meikäläinen siinä 3-4 henkoset veti

  edit: Kipurajoille tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että jo valmiiksi lämmenneeseen driptippiin pukataan vielä helvetisti kuumempaa höyryä jolloin huulet palaa.

   
   
 16. #1936
  Höyrypää Rommel's Avatar

  Liittynyt
  02/2015
  Viestit
  821
  Hieno hommeli.

   
   
 17. #1937
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  1,681
  Ei noita eksoottisempia drippereit meinaa ite löytää saldoilt mistään, tai sit katon väärästä paikasta. Joku kiva pien (22mm) pitäs löytää itekki tuon centurionin ja vcmt kaveriks mutta mikä?

  Lähetetty minun SM-G901F laitteesta Tapatalkilla

   
   
 18. #1938
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  142
  Ossaako kukaan sanoo mistä sais eristettä 510 keskipinnille. Sain kasan rdaita ja muutamasta aivan sulaneet. (Keskipinni tipahtaa) mm aito derringer yks näistä. Ei oikein taivu 15$ maksaan yhestä keskipinnistä ja eristeestä

   
   
 19. #1939
  Höyrykone ajax universal's Avatar

  Liittynyt
  08/2015
  Sijainti
  Oulu
  Viestit
  2,565
  kerro nyt mitä sait kokeilet etsiä fastilta? vai pitääkö olla aitoa?
  #cream_ass_lyfe

   
   
 20. #1940
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  03/2016
  Viestit
  142
  In'ax in kopion ja aidon pulse g derringeri, royal hunterista kans eristeet sulanana. Kävisköhän tohon nylon putki ?

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •