Sivu 52 / 57 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 242484950515253545556 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 1,021 - 1,040 / 1131

Aihe: Eleaf Lemo / Lemo Drop / Lemo 2

 1. #1021
  Höyrypää

  Liittynyt
  11/2014
  Viestit
  856
  Lemo Drop antoi satunnaista dryhittiä yli 18w tehoilla tuolla vakiosetupilla, niin vaihoin pumpulit cotton baconiin. Nyt wickaa ainakin tän miulle sopivan 22w noilla 80VG-juisseilla ja maku parani selkeästi. Nyt voi sanoa että onpas perhanan kiva kapine hintaisekseen!

   
   
 2. #1022
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mä vaihdoin tuohon Lemoon myös pumpulit.. Mujista Fiber freaksiin ja erään nesteen maku muuttui....'tarkemmaksi' (focused, en nyt keksi parempaa sanaa). Nyt vihdoin ymmärrän miksi tuota Lemo 2:sta on kehuttu makunsa puolesta .

   
   
 3. #1023
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2015
  Viestit
  25
  Oman Lemo2 sain kanssa tänään ja kokeilin. Valmis setupin kastelin ja tökin neste urien päälle vähän aukkoa. Hyvin toimii ainakin 25w 80vg nesteellä. Makua tuntuu tulevan mukavasti mutta aika tukkoisen tuntuinen. Saako tätä ilmavammaksi jollain keinoilla ?

   
   
 4. #1024
  Höyrypää sauhuttaja's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Sijainti
  Varsinais-suomi
  Viestit
  627
  Omakin lemo 2 tuntui tosi tukkoiselta nyt kun hetken käyttänyt ilmavampia laitteita, uutenahan tuokin oli todellä löysän oloinen kaiffareiden jälkeen. Setupit vaikuttaa ainakin jonkin verran ilmavuuteen, tai ainakin itellä tuntunut siltä
  Viimeksi muokannut sauhuttaja; 26.09.15 kello 21:34.

   
   
 5. #1025
  Höyrähtänyt

  Liittynyt
  09/2015
  Viestit
  5
  Itselle tuli aspire triton ja samana päivänä heitin sen hyllylle löydettyäni lemo kakkosen, koska maku lemo kakkosessa on kohdallaan ja happeakin löytyy kun vaan rakentaa coilin tarpeeksi korkealle. Lemo 1 tuntuu melko tukkoiselta varsinkin subtankkien jälkeen, mutta maku oli aivan mahtava.

   
   
 6. #1026
  Höyrypää sauhuttaja's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Sijainti
  Varsinais-suomi
  Viestit
  627
  Tuo koilin etäisyys pohjasta vois kuulostaa loogiselta

   
   
 7. #1027
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,580
  Reilusti väliä käämin ja pohjan väliin. Samoin pumpulia hieman ronskimmalla kädellä sinne käämin sisään.

  Oma herkku strupöi: 0.42 kanthal, perinteinen harva käämi, 4 kieppiä 3mm halkaisijalla, käämin langat ruuvien alle, pohjan ja käämin väliin jää 2mm ilmatilaa. Tuottaa semmoisen n. 0.6 ohmin setupin. Ja ne käämin langat sinne ruuvien alle "putoaa" käämin päältä. Pumpulia sen verran paksulti että joutuu hieman "väkisin" vetämään läpi. Pumpulin päät pöyhitään ilmavaksi ja trimmataan siten että juuri ja juuri ylettää dekille. Kestää vedellä kejussa 40W tehoilla 70/30 litkuja ja höyrystä löytyy makua ja kosteutta.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 8. #1028
  Höyrypää

  Liittynyt
  11/2014
  Viestit
  783
  Jos setuppi liian alhaalla niin ilmat menee tukkoon eli nostelemaan vain niin saa ilmavaksi.

   
   
 9. #1029
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,580
  Kun kerran olen tätä niin hehkutellut ja vielä kerran hehkutellut ja forkalla alkaa nostamaan päätään "pics or it did not happen"-meininki, niin tässäpä häpeämätön mainoslinkki omaan blogiin.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 10. #1030
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mä olen aina täyttäny Lemo 2:n pystyssä ja ilmareiät olleet sen verran auki kun ne nyt imuttelussa on eikä mitään ongelmia ole syntynyt. Eihän Lemo 2:n pitäisi ylipainetta syntyä, kun tankin tilavuus ei muutu täyttöreiän sulkeutuessa vs. esim. Kayfun V4 jonka hatun kiristys aiheuttaa painen nousua.

  Itselleni tuo on mtl käytössä joten dry hit ongelmia tuskin koskaan edes tulee eteen, mutta paras rta/rba tankki minkä omistan ja ehdottoman loistavan makuinen. Tästä tuli ensimmäisten setupyritysten jälkeen mun "The Tankki" (jopa ohi Nautiluksen)...Lemo Droppia odotellessa

   
   
 11. #1031
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Eilen tuli forkalta hankittu Drop postilaatikkoon ja vasta tänään pääsin testaamaan sen tutulla maulla (eilen laitoin väärät aineet tankkiin, minkä sisältö oli pitänyt kaataa viemäriin)... Kyllä nyt jaksaa hymyillä kun on toinenkin loistava mtl tankki plakkarissa . Makueroa en kyllä ole huomannut 2:n ja Dropin välillä samalla nesteellä, mutta kumpikin hakkaa muut käytössä olevat ja olleet RBA tankit makunsa puolesta helposti.

  [edit]
  Se unohtui sanoa, että Drop on toinen tankki jossa joutui turvautumaan manuaaliin kun en tajunnut tuota imuilman säätöä... se renkula tms. on muutenkin tosi löysä ja pyörii varmaan jo pelkästään voimakkaasti imastessa... saako sitä jotenkin kiristettyä?
  [/Edit]

   
   
 12. #1032
  Höyrähtänyt Woland's Avatar

  Liittynyt
  11/2014
  Viestit
  13
  Lemo kakkosella on nyt hieman toista viikkoa kovaa ajoa takana. Pientä päänvaivaa aluksi aiheutti jumalaton räjähtely ja posahtelu tehdassetupilla. Katselin tubesta esimerkkivideoita, joissa harjailtiin ja trimmailtiin pumpulia sairaalloisella tarkkuudella. Ei niistä hirveästi apua ollut, vaikka tein perässä 1:1. Lopulta päädyin vain laittamaan koneeseen 0,4 millisen kathalin puolen ohmin vastuksella, ja perstuntumalta sopivan määrän pumpulia, jonka saksin silmämääräisesti dekin reunaa vastaavaksi. Vedin vanut pupunkorville, ruuvasin kuoren paikalleen ja sulloin töröttävät vanut meisselillä hellästi alas. Ei muuten pauku eikä rätise. 30 watilla vetelen 60/40 vg-voittoista lientä. Maku on erinomainen, ja tankin käytöksessä ei ole mitään moittimista, kun heivasin nuo turhat kikkailut. Tää on helppo ja hyvä tankki, kun toimii maalaisjärjen puitteissa. Suosittelisin ihan kaikille vauvasta vaariin. Lähestulkoon vetää vertoja UD:n Goblin V2:lle, joka on toinen päivittäistankkini. Varsinkin nyt, kun sain vikkauksen pelaamaan oikein, on tämä jaetulla ykkössijalla edellämainitun kanssa.

   
   
 13. #1033
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mä taas oon käyttäny kaikissa RBA tankeissa Subtank Minin pumpulointia jonka kanssa taistelin aluksi ihan tosissaan, eli tosi kevyesti pumpulia coilin sisään. Ei ole räiskynyt sen jälkeen millään tankilla. Välillä kuuluu pieni poksahdus, mutta suuhun ei ole nesteitä enää tullut eikä eteenkään poksumisen räkimiä tulikuumia pisaroita.

  Käytössä Lemot V1, Drop ja 2, kaikissa 0.25mm narusta solmittu n. 2.5-2.6ohmin coili about 2.3mm sisähalkaisijalla (ruuvarin koko) ja 6-6½ kierrosta ja ajelen vähän nesteistä riippuen 12-13.5W:llä.

   
   
 14. #1034
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2015
  Viestit
  91
  Eilen iltasella aloin viritellä fasttechiltä saapunutta lemo2:sta kuntoon. Beenarin blogin mallin mukaan pinpulien kostutus ja taittelu dekille. Valmista tehdasssetuppia siis käytin.
  kehystä paikalleen ja ehkä hieman liikaa oli tuota pumpulia, kun sai kierteiden välistä survoa sitä pois. Sitten yläkautta varmistellen että nesteurat on avoinna, piippua paikallaan jne.

  Tankkaus vaakatasossa ja sit ylösalas ja ilmarööri auki. Sit kiinni muutamat imut ja kiinni 50W itikkuun. röörit auki ja kun tulittaa niin check atomizer. Mit vit?

  Subtankki mini toimii tuossa iStickissä ihan ok. iStickissä ei ole jousitettu pinni vissiin ja nyt tuo lemo2 ei kai ota kontaktia? Pystyykö tuota tankin pinniä säätämään?
  Jostain luin canthal prikasta joka laitetaan johonkin väliin luomaan kontakti. Nyt en vain tähän hätään sitä löydä.

  Aamulla hain postista 100W iTikun ja sillä toimii, koska on jousitettu pinni. Mut jos haluaisin käyttää lemo2 tankkia myös 50w versiolla niin mitä mun pitää tehdä?

  Tuo valmis tehdas setup ei ehkä itsellä ole paras mahdollinen... höyryä tulee, mutta maku uupuu. lämpöjä saa vasta kun tehot menee +30w.

   
   
 15. #1035
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Kouvola
  Viestit
  197
  Kyllä 5kymppisestäkin jousi löytyy.

   
   
 16. #1036
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mä olen huomannut näiden lemojen kanssa sellaisen featuren, että ohmit saattaa alkaa heittelemään ihan tosissaan ja/tai tulee no atomizer jos coilia ei tohoteta muutamia kertoja hehkuvaksi ja sen jälkeen vielä post ruuvien kiristys. Drop ja V1 on erityisen herkkiä tälle ilmiölle, eli kun coili on ensimmäisiä kertoja lämmennyt kunnolla, post ruuvit ovatkin löysänä. Olin jo heittää toisella tankilla vesilintua kun yleismittareilla (kyllä, kahdella) yritin paikallistaa tota katkomista.

  Eli ensin coili kiinni, sen jälkeen muutaman kerran hehkutusta ihan kunnolla ja vielä post ruuvien kiristys ja vot. Sen jälkeen pumpulointi ja se on siinä.

  Jos pumpulit meinaa tuota 'kuorta' kiinnittäessä kääntyä sivuun, niin yksi keino on kuivana pumpulit pystyyn, kuoren kiinnitys ja sen jälkeen pumpulien tumppaaminen nesteurien päälle kuivana tai kostutettuna. Idea ei sitten ole juntata pumpulia siihen uraan (tukkii liikaa), mikä hidastaa nesteen imeytymistä tankista pumpuliin.

   
   
 17. #1037
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2013
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  34
  Kertokaas vähän millaista setuppia ootte tehnyt tähän laitteeseen? Millaista lankaa, monella kiepillä, millä paksuudella ja mitä tulee ohmeiksi?

  Hain omani tänään postista, eka setup tehty, valitteli ipv d2 että check batterya ja short! vika tekstejä. Mekaanisella toimi hienosti.. Viittaako tämä tuohon plussan huonoon kontaktiin?

   
   
 18. #1038
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Tai tuohon mainitsemaani coili ruuvin löysyyteen nuo ilmoitukset.
  Itsellä käytössä kaikissa lemoissa 0.25mm kanthalista pyöritettyjä coileja sisuksiltaan 2.3mm ja 6.5 kierrosta. Ohmit asettuvat tuonne 2.0-2.3 hujakoilla.

   
   
 19. #1039
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2015
  Viestit
  91
  On kyllä janoinen tämä tankki

  Subtank minillä meni työpäivä ihan mukavasti, mutta tämän lemo2:sen sai jo nyt tankata.

  Illalla revin tehdas pimpulit pois, coilin hehkuttelu ja omat pinpulit sisään. Nyt tuloo makuakin ja watteja about 35.

  Sitten yksi kysymys. Ne ketkä on holkkia viilannu / dremelöinyt nesteurien kohdalta. Meneekö viilailu kierteisiin asti? Mietin vain jos tuota sipaisee niin kiertyykö enää takaisin paikalleen

  Jotain tyyliin pari kolme milliä näytti joissain kuvissa olevan viilattu matskua pois.

   
   
 20. #1040
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  07/2015
  Viestit
  91
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Tonic Näytä viesti
  Ton verran jyrsin nesteuria.. Ja leikkelin plus eristeestä ylimääräiset pois et pumpulille paremmin tilaa. Nyt ainakin itsellä 80vg wickaa hyvin.
  Millä muuten olette tuon jyrsimisen tehneet? Pylväspora? Ei varmaan ihan dremelillä mene.

   
   
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •