Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 73

Aihe: Ongelmia mekaanisen modin kanssa (k101)

  1. #1
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156

    Ongelmia mekaanisen modin kanssa (k101)

    Ensimmäisen mekaanisen modin hankin ja nyt onkin heti ongelmia. Laitteesta ei lähde tarpeeksi tehoa, vaikka testannut täysillä akuilla ja monilla eri setupeilla. Viimeisin on 1.5ohm setuppi ProTank V2:ssa, eikä höyryä tule nimeksikään. Tiedän ettei näillä samanlaisia löylyjä lähdekään, kuin VV-laitteilla, mutta joku tossa nyt mättää.

    Tuntuu, että voltit tipahtaa sekunnissa nollaan ja laite hiljenee täysin. Testattu 18650 ja 18350 akuilla, jotka toimivat hienosta VMaxissa. Olisiko jollain jotain ideaa?

     
     
  2. #2
    Höyrykone Teppa's Avatar

    Liittynyt
    07/2012
    Sijainti
    Vuorentausta
    Viestit
    4,045
    Putsaa kierteet ja kontaktit. Kato että napin ruuvi on kireällä. On niin simppeli modi ettei heti tule muuta mieleen. Kyykähdys kyllä kuulostaa huonolta akulta...
    Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
    Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

     
     
  3. #3
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Täytyy putsata, vaikka pakasta vedetty laite onkin. Tuota kyllä itsekin ihmettelen, että miten tuollaisessa laitteessa edes vikaa voi olla. Akkuja epäilin itsekin, mutta kun muissa laitteissa toimivat hienosti, niin ei luulisi niistä olevan kyse. Käytössä 4kpl 18650-akkuja ja 6kpl 18350-akkuja.

     
     
  4. #4
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    Mitkä akut sulla on?

     
     
  5. #5
    Höyrykone terokum's Avatar

    Liittynyt
    01/2013
    Sijainti
    Riihimäki
    Viestit
    3,506
    Komppaan charua ni että mitkäs akut? Itsellä ei trusfiret toimi 1.0ohmin setupeissa vaan kyykkää heri aw akut taas toimii ihan normaalisti.
    Pura se nappi ja putsaa,kierteet puhtaaksi.
    Tämä on kyllä niin pomminvarma laite että paljon ongelmakohtia voi olla

     
     
  6. #6
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    18650-akuista yksi on AW IMR 1600mAh ja toinen 2000mAh, kaksi muuta ovat eFestin akkuja. Samanmoinen setti 18350-akuissa. Ei huvittaisi uskoa omaan tumpeluuteen, kun simppeli laite ja vuosia näiden kanssa paininut.

     
     
  7. #7
    Höyrykone

    Liittynyt
    06/2013
    Viestit
    1,872
    Pienemmät ohmit, kokeile ottaa vielä yks kieppi pois. Mitä lankaa käytät?

     
     
  8. #8
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Setuppi oli hieman harhaanjohtava sanavalinta, koska käytössä tehdascoileja. Eikö näiden mekaanisten nyt tulisi kuitenkin toimia viimeistään 1.5ohmisilla?

    Ai niin. Sellainen vielä, että VMaxilla 3.7 voltilla pöhisee aivan eri tavalla, kuin tuolla 101:llä.

     
     
  9. #9
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    Akkujen pitäs olla ihan OK, kunhan ovat kunnossa.
    VMaxiin on vähän tavallaan huono verrata, kun se antaa pulssia, mutta kyllä tolla 1.5ohmilla täyden akun kanssa pitäs semmosta 10W tehoa irti saada, jonka vissiin pitäs ihan suht hyvin riittää tolle porotankille..
    Eipä tossa paljon muuta, kuin koko laite osiin ja putsaa kaikki pinnat, joista sähkön pitäs päästä läpi ja tarkistaa että eristeet on kunnossa, ettei vedä oikoseen.. Akut tai putki ei vissiin kuitenkaan käytössä kuumene vaikka tulittas pidempäänkin?

     
     
  10. #10
    Höyrykone

    Liittynyt
    06/2013
    Viestit
    1,872
    Pitäs toimia.. Outo vika kyllä. Kokeile kiristää tankki hiukan löysemmin voi olla että vetää oikkariin tms?

     
     
  11. #11
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Akut tai putki ei kuumene, vaikka kuinka kiusaisi laitetta. Siinä käy periaatteessa niin, että kun nappia pitää pohjassa, voltit tippuu 3-4sek jälkeen nollaan eikä toimi enää ollenkaan. Tankkia on koitettu kiristää ja löysätä, mutta ei vaikutusta. Testattu myös Boge+DCT-tankilla, mutta täysin sama homma. Täytyy tosiaan vetäistä laite tänään osiin ja tuumailla. Kiitoksia kaikille tähän asti vastanneille

     
     
  12. #12
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    Enemmän kyllä kuullostas akkuvialta ton perusteella, kun kerran alkuun sitä virtaa läpi tulee. Tuo kävis järkeen, jos ois esim. 2.5A suojapiiri akuissa, mutta kun ei ole niin..
    Kovin mystiseltä vaikuttaa.

     
     
  13. #13
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Voisihan sitä vielä testata uuden akun ostoa. Mitäs akkua suosittelisit Akkulasta?

     
     
  14. #14
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    AW:t on aina turvallinen vaihtoehto.

    Edit. Jatketaas vielä sen verran vikadiagnostiikkaa, että mikä laturi sulla mahtaa olla ja mikä on akkujännite kun laturi näyttää täyttä? Auttas myös kovasti, jos saisit akkujännitteen mitattua tulittaessa, eli joko jollain sopivalla rebuildablella yleismittarilla mitaten, tai sitten aton ja putken väliin tulevalla volttinäytöllä.

     
     
  15. #15
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Laturi on perus TR-001. 4.2v näyttääpi yleismittari, kun akut on ladattu täyteen. Valitettavasti mittaria ei löydy modiin ruuvattavaksi asti.

     
     
  16. #16
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Kuopio
    Viestit
    292
    Itsellä oli samanlaista ongelmaa mekaanisen kanssa, mutta korjaantui navan putsaamisella. Karto oli vuotanut nestettä allensa ja loi siihen karton ja navan väliin jonkinnäköisen paskakerroksen. Olet tosin varmaan jo tuon varmistanut...
    En tosin usko, että putken tai akun tarvitsi kuumeta käyttäessä. RSST ja Smok Scar tuntuu käyvän kuumana kovassa käytössä, ei itse putki.

    Itse olen ajellut mekaanista eVic vakioakku 18650 2600mAh Samsungilla sekä 18350 eFest sekä Samsung akulla. Kaikki tuntuu toimivan aivan samanlailla ollessaan täysiä.

     
     
  17. #17
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    Missä päin asustelet?
    Ajattelin vaan, että varmaan lähistöltä vois löytyä joku höyrypää, jolta tankki-, tai ECD-mittari löytys. Sillä sais kuitenkin aika hyvin tarkistettua tuleeko sitä jännitettä läpi ja kuinka paljon.
    Hieman kuitenkin turhaa hommata uusia akkuja, kun ei ole varmaa tietoa auttaako se.. Toi sun laturi tosin on nykypäivän mittapuussa melko kurja ja voi olla, että ei lataa niitä kunnolla täyteen (akku voi olla kapasiteetiltaan vajaa, vaikka volttien mukaan täyttä näyttäskin) tai lyhentää niiden käyttöikää..

     
     
  18. #18
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    @harr1: Akun tai putken nimenomaan ei kuulu lämmetä käytössä, jos kaikki on kunnossa.

     
     
  19. #19
    Höyrykonkari

    Liittynyt
    03/2010
    Viestit
    156
    Vaasassa asustelen, joten heikkoa voi olla kanssahöyryttäjien tila Täytyy nyt putsata tuo ja lyödä kaappiin keräämään pölyä, jos ei rupea toimimaan. Ei jaksa kovin isoja urheilusuorituksia tehdä, kun vain 25€ maksoi. Jatketaan VMaxilla, jos tuosta ei kapistusta saa.

     
     
  20. #20
    HöyryGuru Charun's Avatar

    Liittynyt
    02/2012
    Sijainti
    Vantaa
    Viestit
    9,182
    Jos mielenkiintoa riittää, niin huutele tuossa ketjussa, josko Vaasasta sattuis joku mittarin omaava löytymään: http://www.e-savuke.com/vb/laitteet/...ka-pettaa.html

     
     
Sivu 1 / 4 1234 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

  • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
  • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
  • Sinä et voi muokata liitteitäsi
  • Sinä et voi muokata viestejäsi
  •