Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Tulokset 1 - 20 / 48

Aihe: DNA200 & EScribe

  1. #1
    Höyrypää Existance's Avatar

    Liittynyt
    10/2011
    Viestit
    552

    DNA200 & EScribe

    Tänne käyttökokemuksia sekä jaaritteluja molemmista. Jos on väärällä alueella niin siirtäkee ihmeessä ja jos aiheesta kettinki löytyy jo, jota en huomannut, niin poistakaa vapaasti.

    Itselläni ei nyt kerrottavaa vielä ole kummastakaan, mitä joku ei olisi jo kertonut, mutta tässä linkkiä uusimpaan EScriben versioon joka Evolvin foorumiltakin löytyi, muttei vielä auto-updatesta:

    *** 2015-10-21 EScribe 1.0.35.2 ***
    https://www.dimensionengineering.com...2015-10-21.exe (51MB standalone installer)

    This version adds:
    (1) the ability to save/load/copy profiles,
    (2) confirmation messages for resetting statistics and restoring defaults,
    (3) Device Monitor now fills in the current value when setting profile, power, temperature, etc.
    (4) Device Monitor now converts temperatures to Celsius if the temperature setpoint is in Celsius,
    (5) in the Theme tab, themes now save other settings like the number of clicks to lock (instead of just the screens),
    (6) in the Mod tab, Manufacturer Settings are now kept underneath an Advanced button,
    (7) various miscellaneous minor fixes and improvements,
    (8) an easier way to test translations - if you left click the logo in Help->About seven times, there are now Edit Translations and Test Translation menus in Tools, and
    (9) contributed translations for Bulgarian, Dutch, French, and Russian. Thanks Milen, Bobby, Raphael, and jQuery!
    The firmware included is 2015-09-30.

     
     
  2. #2
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    08/2015
    Viestit
    49
    Hieno on ohjelma,saa säädettyä lähes mitä vaan. Kahella koneella oon koittanu ja toimii moitteetta. Teemoja löytyy netistä mukavasti vaikka fb ryhmästä dna200 themes,paint prolla on myös helppo tehdä itse teemoja. Lämmönsääty on toiminu loistavasti ainakin tähän asti temppuilematta(koputtaa puuta).

     
     
  3. #3
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    08/2015
    Viestit
    49
    Ja tosiaan lost vapesin efusioniin päädyin vaporsharkin tilasta ulkonäön ja akun kapasiteetin takia

     
     
  4. #4
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Perjantaina tuli efusion vapegeekiltä ja tänään jo hajos, eli 2 vuorokautta kesti. Ei huono laite ollenkaan. No täytyy toivoa että vastaavat kaupasta nopeasti. Kytkin tietokoneeseen, escribesta laitoin puffia laitteelle ja alkoi laite pitää kauheaa rätinää, evol logo vilkkuu vaan laitteen näytössä kun painaa tulitusta.
    Viimeksi muokannut pitbull80; 15.11.15 kello 20:09.

     
     
  5. #5
    Höyrypää

    Liittynyt
    01/2013
    Sijainti
    Eurajoki
    Viestit
    740
    Lainaus Alkuperäinen postaaja pitbull80 Näytä viesti
    perjantaina tuli efusion vapegeekiltä ja tänään jo hajos eli 2 vuorokautta kesti ei huono laite ollenkaan no täytyy toivoa että vastaavat kaupasta nopeasti kytkin tietokoneeseen ja escribesta laitoin puffia laitteelle ja alkoi laite pitää kauheaa rätinää ja evol logo vilkkuu vaan laitteen näytössä kun painaa tulitusta.
    OT: voisitko harkita jokusta pistettä (tai edes pilkkua) lauseiden väliin? Joutuu lukeen tekstin kolme kertaa että ymmärtää mitä yritetään sanoa, kun kaikki on yhtä lausetta :/

     
     
  6. #6
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Lainaus Alkuperäinen postaaja pitbull80 Näytä viesti
    Perjantaina tuli efusion vapegeekiltä ja tänään jo hajos, eli 2 vuorokautta kesti. Ei huono laite ollenkaan. No täytyy toivoa että vastaavat kaupasta nopeasti. Kytkin tietokoneeseen, escribesta laitoin puffia laitteelle ja alkoi laite pitää kauheaa rätinää, evol logo vilkkuu vaan laitteen näytössä kun painaa tulitusta.
    Nyt ongelma on että laite näyttäis olevan oikosulussa ja käy lämpimänä, eikä tota lipoa saa irti ilman että takuu menee.

     
     
  7. #7
    Höyrykonkari Veewee's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Nokia
    Viestit
    237

    DNA200 & EScribe

    Oletko koittanut sitä Escriben Device monitoria. Sillä laitat pakkolatautuun. Toi piirin laturi ei lataa jos lipojen kennoissa on liikaa heittoa keskenään. Itse jouduin ton tempun tekeen ensimmäisellä latauksella.
    ImageUploadedByTapatalk1447614070.514294.jpg

     
     
  8. #8
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Olin device monitorissa ja sieltä laitoin puff 4 sekunttia, sitten kuului epämäärainen ääni ja alkoi modi rätistä.Nyt laite on ihan pimeenä ja lämmin myös. Ja ei ollu ato mikä rätis.


    laitoin pakko latautuu, nyt tuli jotain eloa. jatketaan testausta,


    check battery tulee vaan näyttöön ja warranty service. hyviä ideoita otetaan vastaan.
    Viimeksi muokannut pitbull80; 15.11.15 kello 23:14.

     
     
  9. #9
    Höyrypää Existance's Avatar

    Liittynyt
    10/2011
    Viestit
    552
    Ainut mikä itelle tulee mieleen: Modi purkuun jos lipot jollaintapaa oikosessa, ihan vaan mahdollisen ulospurkautumisen estämiseksi, yhteyttä jälleenmyyjään ja modi takas kauppaan.

     
     
  10. #10
    Höyrykonkari Veewee's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Nokia
    Viestit
    237
    Paljonko oli 1,2 ja 3 kennon jännite device monitorin mukaan? Se voi olla että ilmoittelee hetken aikaa check batteria jos joku kenno päässy tosi alas. Annat vaan latautua rauhassa mutta jos vähänkin epäilet kenno vikaa niin varovaisuutta mukaan.

     
     
  11. #11
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    08/2015
    Viestit
    49
    Kennojen pitäs olla samal jännitteellä,muuten lipovaihtoon. Turha on koittaa tekohengitellä mun mielestä. Takuuseen vaan.

     
     
  12. #12
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Täytyy lähettää takas laite.

     
     
  13. #13
    Höyrykonkari Veewee's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Nokia
    Viestit
    237
    Mulla on kans tuo EFusion ja kun se tuli oli kennojen jännitteet niin alhaalla ja kennoissa lisäksi jänniteheittoa, että piti tehdä tuo pakkolataus. Sen jälkeen toiminut moitteetta.

     
     
  14. #14
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Sen jälkeen kun alko temppuilee, oli yhdessä kennossa alhaisempi jännite, ja hetken päästä kun katoin, oli joka kennossa eri jännite. Oiskohan ollu lipo viallinen. Tuli viestiä kaupasta ja pyysivät lähettää takas.

     
     
  15. #15
    Höyrykonkari Veewee's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Nokia
    Viestit
    237
    Muistatko jännitteitä? Mulla tais olla yhdessä kennossa alle 2v ja kahdessa muussa noin 2,5v kun modin paketista otin. Sen jälkeen ollut 0,01 voltin tarkkuudella sama.

     
     
  16. #16
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    En nyt ihan tarkkoja lukuja enää muista, mutta oiskohan 0.7 eroa parhaillaan.

     
     
  17. #17
    Höyrykonkari Veewee's Avatar

    Liittynyt
    04/2013
    Sijainti
    Nokia
    Viestit
    237
    Koita nyt vielä ladata sillä pakkolatauksella täyteen. Äkkiä sen koittaa. Saattaa olla että ovat kiinassa laittaneet lipot suoraan varasto jännitteellä paikoilleen ja piirin lepovirta syönyt kennot tyhjiin. Laite takaisin myyjälle sitten jos vähänki häikkää esiintyy. Oma efusion tosiaan toiminut äärimmäisen tyydyttävästi ton ensimmäisen latauksen jälkeen. Saatto muuten olla että se pakko lataus ei tuuppaa kennoja ihan täyteen, eli heität sitten normilataukseen kun jännite erot ovat poistuneet device monitorin mukaan.

     
     
  18. #18
    Höyryttelijä pitbull80's Avatar

    Liittynyt
    06/2014
    Viestit
    41
    Kerkesin jo lähettää takasin.

     
     
  19. #19
    Höyrypää Existance's Avatar

    Liittynyt
    10/2011
    Viestit
    552
    Vinkkivinkkinä jos täällä on muita yhtä möllejä, ku meikäläinen (en tosin tähän usko) ja ihmettelee miksei charging field asetukset muuta modin näytössä latauksessa mitään, niin säätäkää Charging brightness johonki muuhun ku 0%

     
     
  20. #20
    Höyryttelijä

    Liittynyt
    08/2015
    Viestit
    49
    Hieno siru ja softa, sai steam engineltä ladattua lämpökäyryt rosteri langalle ja pelittää lämmönsäätö sillä komeesti, ainaa että saa vähän normaalia korkeempaa asetusta käyttää mutta pystyy vapottaan pumpulit kuivaks

     
     
Sivu 1 / 3 123 ViimeinenViimeinen
Keskustelu Kaupalliset akkumodit

Kirjoitusoikeudet

  • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
  • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
  • Sinä et voi muokata liitteitäsi
  • Sinä et voi muokata viestejäsi
  •