Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Tulokset 21 - 22 / 22

Aihe: Romuluz By Team Hotwire Philippines

 1. #21
  Höyrykone Rotary's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  1,630
  Kyllä täällä ollaan ainakin tyytyväisiä oltu, vaikkakin toi koko modi on suunniteltu käsi perseessä. Toi putkien mitoitus on mennyt pieleen armottomasti, eikä esimerkiksi AW akkuja ole ilmeisesti ollut saatavilla, kun noita mitoituksia on tehty.

  Toi ongelma ilmenee nimenomaan silloin, kun tuota hybridiadapteria pitää käyttää vaikkapa Taifun GT:n kanssa. Aina saa olla hakemassa magneetteja ja ties mitä.

  Pahimmillaan toi kikkailu päättyy akun oikosulkuun, koska se alkaa iskemään oikariin siitä adapterin päästä. Kokeiltu on useaan otteeseen.

  Lisäksi huutia saa toi dekki, johon ei sitä ilmareikää sitten ole saatu porattua. Ensimmäisissä versioissa siinä delrinissä ei ollut edes ilmareikää päässä, joten singlenä delrinin kanssa tuohon tankkiin kehkeytyi niin kova alipaine, että wickaus loppui kokonaan.

  Myöhempien mallien delrinin reikä taas on niin pieni fyysisistä syistä, että se tukkeutuu erittäin helpolla ja taas ollaan lähtöpisteessä.

  Tuo tankki on hieno oivallus, mutta sekin lisää taas niitä liitäntäkohtia, jotka aiheuttavat yllättäen jännitehävikkejä. Tankin alle lipsuva neste aiheuttaa kammottavaa tuhoa virran kululle ja jos tankkia ei kiristä riittävän kovaa paikalleen, alkaa se hävittelemään kontaktia ihan tosissaan.

  Myöskin varsinkin ensimmäisissä (omani on #18) kaikki hopeakontaktit olivat pahasti hapettuneita jo tullessaan, sama koskien kaikkia messinkipintoja.
  VAPETALES FROM THE EASTSIDE

  **Diablo Fulgoris** **Vaporshark rDNA40**
  **Aspire Atlantis**
  **Kanger Subtank**
  **H-Dripper**
  **Origen Genesis V2**
  **In'ax MK2R**

   
   
 2. #22
  Höyrykone

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  helsinki
  Viestit
  6,044
  Eli ei ollukkaan niin hyvä sittenkään

   
   
Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Keskustelu Hybridit

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •