Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Tulokset 21 - 35 / 35

Aihe: Höyryäänestys 2014 keskustelu/kommentit/spekuloinnit

 1. #21
  Höyrypää HerraHuu's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  680
  Lainaus Alkuperäinen postaaja wiitis Näytä viesti
  Mun mielestä ei. Koska esim. Kayfun Liten kohdalla on joillekin käyttäjille suurikin merkitys onko se ilmasäätö siinä vai ei.
  Näin voi olla jonkun mielestä. Silti ne olisi mielestäni järkevää niputtaa, muuten menee liian sekavaksi. Ne ovat kuitenkin saman laitteen kehitysversioita, joissa erot ovat hyvin pieniä. jos tuolle linjalle lähdetään, pitää erotella Lite ja Lite plussan eri versiot. Entä Odysseus V1 ja V2? H-Atty standardilla vai kevyen imun hatulla? Päivitysosilla vai ilman? Boge SR vai LR? Monennenko listan Swan? Misteristä ei monikaan ole ilmoittanut versionumeroa, hylätäänkö ne äänet?

  Kayfun kolmonen on ihan hyvä erottaa Litestä, samoin kuin Mini, koska ne ovat jo ihan eri laitteita. Ja offtopic-IMHO, Lite plussan ilmasäätö on ihan turha, se ruuvi on parasta nyppästä ensimmäiseksi helevettiin.

   
   
 2. #22
  Höyrykone Pottula's Avatar

  Liittynyt
  12/2012
  Viestit
  5,249
  Totta tuokin, vaikea vetää rajaa mikä luetaan samaksi laitteeksi. Eiköhän tämäkin ratkea, kun Vizi tarkentaa pelisääntöjä...?

  Ja mun mielestä se ilmansäätö on ihan hyvä / toimiva

   
   
 3. #23
  Höyrykone wiitis's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  rauma
  Viestit
  1,396
  Olen siitä kyllä yhtämieltä, että eihän noita kaikkia voi millään erotella. Jokin yhteinen linjanveto tietysti pitää olla. Tästä kehittyy ongelma: mitä sitten erotella ja mitä ei?
  Mun mielestä eri laite on eri laite vaikka se näyttää samalta ja olisi saman laitteen eri tuotantoversio, koska erot voivat olla merkittäviä. Se on mun mielipide. Tämän gallupin tarkoitus ei kuitenkaan vissiin ole niiiiin tarkkaan kartoittaa kunkin mieltymyksiä niiden laitteiden suhteen, vaan vissiin olla suuntaa antavampi. Noh oletan, että vizi on tämän jo päättänyt

  Siellä nyt menee hylkyyn muutenkin jo puolet äänistä, kun ohjeet luettu vasemmalla silmällä, ylösalaisin. Pari hylkyä lisää haittaa vissiinkään

  Tää on näitä mielipide-eroja juurikin, että mun mielestä sen ei-plussa liten saa kiskaista suuntaan x ja riittävällä voimalla, jottei ikänä moista verkonpainoa tartte enää kahtella.  Fighting the CLONEWARS since 2013

   
   
 4. #24
  Höyrykone Naamapeikko's Avatar

  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  5,287
  Lainaus Alkuperäinen postaaja wiitis Näytä viesti
  Tää on näitä mielipide-eroja juurikin, että mun mielestä sen ei-plussa liten saa kiskaista suuntaan x ja riittävällä voimalla, jottei ikänä moista verkonpainoa tartte enää kahtella.
  Melko voimakas ilmaisu sikäli, että plussa ei ole muuta merkittävää tuonut kuin tiukempaan suuntaan säätyvän ilmaröörin?

   
   
 5. #25
  Höyrykone wiitis's Avatar

  Liittynyt
  06/2011
  Sijainti
  rauma
  Viestit
  1,396
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Naamapeikko Näytä viesti
  Melko voimakas ilmaisu sikäli, että plussa ei ole muuta merkittävää tuonut kuin tiukempaan suuntaan säätyvän ilmaröörin?
  Totta.. todellisuudessa en halua kumpaakaan, jos kaiffareista puhutaan. Plus versiolla vaan on mulle edes jotain käyttöä. Joillekin voi olla ihan sama. Mielipideasioita kuten totesin, mutta tää ketju ei vissiin ollu kaiffareista kinasteluun tarkoitettu  Fighting the CLONEWARS since 2013

   
   
 6. #26
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,122
  No, tuolla on jo vissiin jonkun verran sääntöjä muutettu/tarkennettu.. En ainakaan muista, että hybrideistä ois ollu mitään mainintaa siinä vaiheessa kun ite äänestin, mutta mun mielestä ne kyllä ansaitsis oman kategoriansa, koska hybridi voi olla omassa luokassaan erinomainen, vaikka se ei "voittaisikaan" erillistä atoa ja putkea/modia etenkin, kun hinta on usein suunnilleen pelkän putken luokkaa ja ylipäänsä hybridi vs. ato+modi-vertailu ei IMO oikeen toimi.

   
   
 7. #27
  Höyrykone Barole's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Kauhava
  Viestit
  5,058
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Charun Näytä viesti
  ylipäänsä hybridi vs. ato+modi-vertailu ei IMO oikeen toimi.
  Yhtälailla se hybridi on ato+putki. Liitin vaan ei oo 510.
  Do or do not, there is no Barole.   
   
 8. #28
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,122
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Barole Näytä viesti
  Yhtälailla se hybridi on ato+putki. Liitin vaan ei oo 510.
  No, tavallaan noin - paitsi, että hybridi on yksi kokonaisuus, joka on suunniteltu ja jota IMO täytyy tarkastella kokonaisuutena.
  Tuohon kun otetaan vielä hinta (joka varmaan monella ostopäätökseen/odotuksiin vaikuttaa?) "arvosanan" yhdeksi tekijäksi, kun monasti hybridit maksaa ~putken verran, niin mun mielestä niitä ei oikeen voi verrata (kuten tuossa jo aikasemmin sanoinkin, mutta jonka jätit noteeraamatta ).

   
   
 9. #29
  Höyrypää lassesamuli's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Vaasa
  Viestit
  642
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Hilajoen Antti Näytä viesti
  Tupakka ja sikari mauille oma sarja. Nämä makujutut voittaa aina joku ihme maku jolla ei ole tupakoinnin kanssa mitään tekemistä.
  Nimimerkillä edes menthol, eucalypys ja Morning rain ei ole tupakkamakuja. Karkkimaut ja miesten sarja erikseen.
  Tupakkamauista puheenollen, oletko testannut house of liquidin nesteitä? Siellä on ainakin kaksi makua, Puros Naturales ja Cigarrillos Naturales, joista ensimmäinen on sikarimaku ja jälkimmäinen tupakkamaku. Kannattaa testata.
  Spoileri!   
   
 10. #30
  Höyrykone hesekiel's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Tamperehan se
  Viestit
  2,762
  Minä laitoin suosikkiatomisaattoriksi vain mister. V1, v2 ja v3 erot ovat mielestäni niin pieniä ja merkityksettömiä.

  Charunilla mun mielestä ihan järkevä kanta tohon hybridijuttuun, lempiato ja -putki voi olla ties mitä vaikka kaikkein mieluisin kokonaisuus olisikin joku hybridi, jota tulee eniten käytettyä. Itsekin käytän jo kolmatta viikkoa lähes pelkästään Diablo onea, vaikkei se ole mielestäni paras atomisoija sen enempää kuin paras akkuputkikaan. Siinä on varmasti osana se hintapolitiikkakin, esimerkiksi Onen hinnalla 165e(?) on hankala löytää ato + putki -komboa joka pyyhkäisisi jalat alta. (alkuperäistä, jotkut kloonit tietysti toimivat kuten alkuperäiset, mutteivät ole alkuperäisiä.) Joten mielestäni ei huono idea ollenkaan, että myös hybridi -kategoria olisi mukana äänestyksessä.

   
   
 11. #31
  Höyryveturi ViZi's Avatar

  Liittynyt
  04/2009
  Viestit
  1,781
  Hybrid-politiikka tulee olemaan tämän äänestyksen ajan tuo mikä ohjeissa on selitetty. Äänestyksen ja tulostenlaskennan jälkeen voidaan katsoa jos tästä saisi jatkokehiteltyä jotain...

   
   
 12. #32
  Höyrähtänyt läjä's Avatar

  Liittynyt
  01/2015
  Sijainti
  Kauhajoki
  Viestit
  6
  Pystyiskö järjestämään uutta äänestystä?

  Laitteet kehittynyt ja makuja tullut lisää. Makujen kans se on vähän silleen että, maku asia mutta jos laitteista sais äänestyksen niin olis enemmän ku sata jänistä

   
   
 13. #33
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Eiköhän tuommoinen jossain vaiheessa taas tule.

   
   
 14. #34
  Höyrykone Apossium's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Helsinki
  Viestit
  3,121
  ^^ Totta, ei olisi huono idea ottaa uutta höyryäänestystä vuodelle 2015.
  All your cookie are belong to us.

  RIP Mr. Marlboro 18.10.2013
  Opossumin päiväkirja | HöyryWiki - höyryttelijän tietopankki

  Laitteisto: 2 x ESquare DNA40, G-Tube #115, 3 x Billow V2, Hobo 3.1, Kayfun V5, Bachelor

   
   
 15. #35
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  09/2014
  Sijainti
  Manse
  Viestit
  274
  Jos äänestys tälle vuodelle tulee niin putken ainakin osaan suoriksi antaa. Atoista ei niin kokemusta että osaisin sanoa

   
   
Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Keskustelu e-Savuke.com tiedotukset ja ohjeet

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •