Sivu 9 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 56789
Tulokset 161 - 166 / 166

Aihe: Teron pohjattomia pohdintoja

 1. #161
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Kait se on lämpösäädölle annettava ensimmäinen mahdollisuus. iStick 40TC & subtank orginaali rebuildable. Tuli hommattua uusi lasi hajonneen tilalle kun alkuperäisen subtankin RBAn voittanutta ei vielä tullut vastaan. Miinuksena juuri siitä hajosi lasi kun ei varalasia, minissä moinen olisi ollut.  Alkufiilikset lämmönsäädöstä että hiukan aaltoilee tehot mutta ok höyryää. Eli säätö ainakin iStickissä tuntuu olevan hiukan hidas. Luotettavuudesta ei pidemmän päälle vielä infoja. 50 valmista nikkelicoilia tuli muutamalla eurolla että min vuoden koekäyttöön piisannee jos yhtään vaikuttaa toimivalta. Sitten voisi koettaa vaikka titaania mutta tuskin säädön nopeuteen vaikuttaa. Titaaninhan tuossa stickissä saa näkyviin pitämällä ylös + virta nappia reilu parikymmentä sekkaa pohjassa laitteen ollessa pois päältä. Kooltaan iStick hieman pienempi kuin 45w smok mikä ollut jonkin aikaa pääkäytössä. SMOK äkkiseltään hieman jämerämpi mutta iStickkiin ok luotto koska minit ainakin kestäneet hyvin. Smokissa plussaa reunojen suojassa oleva tulitusnappi eli ei helposti taskussa tulittele.

  Tehojen puolesta pyörinyt pääosin 15w luokassa. Lämmönsäädölläkin näyttäisi että 40w riittää eli aika hetinmiten heittää lämpörajoitukselle. 250C ei paljoa tunnu heittävän 15w tehosäädöstä. Aika perusteho millä kaiffarityylin singlecoil RBA toimii ok. Subin tehdaspäät kestää enemmänkin hyvin, täytynee jossain vaiheessa testiä subin nikkelipää lämmönsäädöllä. Toki itse tottunut höyryttämään hitaasti pitkiä henkosia niin suurempien tehojen tarvetta ei ole. Subin tehdaspäätkin rajoilla omaan makuun tarviiko höykkyyttää liian suurella teholla. Tulee taas haaste löytää hyvä RBA kun alkuperäinen subtank joskus sanoo sopimuksen irti. Ehkä subtank minin RBAlle voisi joskus antaa toisen mahdollisuuden. Tai sitten sinnitellä tehdaspäissä.

   
   
 2. #162
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tietty olisi pitänyt uskoa kanssavapottajia lämmönsäätelyn tai rajoituksen suhteen eli ei tunnu tuovan mitään kummoista lisää. No kokeiltavahan tuota kuitenkin jossain välin oli. Ja toimiipa nuo nikkelicoilit eleafilla myös tehosäädöllä. No ainakin nuo RBA käytössä olevat valmiscoilit. Sen sijaan nyt osui silmiin ehkä tuleva subtankin korvaaja. SMOK TFV4 mini missä RBA näytti perin kätevältä ainakin clapton coilin kanssa. Multicoilit luultavammin ei innosta. RBAn lisäksi taisi olla kyllä tehdasmallin singlecoilikin mahdollisuutena, ehkäpä täytyy tutustua paremmin. RBAn luulisi saavan toimimaan hieman maltillisemmillakin tehoilla.

   
   
 3. #163
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Ettei homma olisi liian helppoa niin subin tehdasatolla (ni vertikaali) lämmönsäätö pelaa alkuun ihan Ok. Ehkä en heitä vielä kirvestä kaivoon. Eikä tässä kaivoa olekkaan lähimain, sadevesiviemäri löytyisi. Jotenkin tuo RBAlla esiintynyt aaltoilu ei vielä ole tullut niin häiritsevästi esiin tuolla tehdaspäällä. Tiä mikä vaikuttaa. Langan paksuus, coilin rakenne, nikkelin laatu tms tms. Ensimmäisenä epäilynä voisi olla langan paksuus että paksummalla toimisi paremmin, lämmön heittely hitaampaa. RBA coili oli myös selkeästi lämminnyt enemmän toisesta päästä eli ehkä ei toiminut tasaisesti.

   
   
 4. #164
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Aina vaan homma jatkuu. Vaihteeksi tavoitteena maltillinen nestekulutus, pienet tehot. Enään ei tarvi kiukulla tyydyttää tupakanhimoa vaan enemmänkin hienostunutta höyryttelyä silloin tällöin. Pitkät pätkät käytellyt aitoa kiinatavaraa niin klooniakin taas kokeiltava. Ja onnekas kloonatun tuotteen alkuperäinen kayfun mini v3 tai sinnepäi. Ja akuksikin vanha kloonihana että syntyy hyvä kokonaisuus.  7w ja pelaa kuin kello. Toki erot vaikkapa sub tankin RBA settiin ei ole mahdottomat. Hieman parempi mouth to lung käytössä. Ehkäpä ensimmäinen kayfun minkä voisi oikeasti ostaa jos olisi rahaa. Sopivan akun kanssa voisi olla ns viimeinen höyryttelykombo. Hiukan tuntuu että maut tulee paremmin esiin aikalailla minimitehoilla millä kuitenkin ok tulee vielä höyryä. Hyvät tehdasatot tuntuu kaikki olevan suunnattu suurille tehoille ja suoraan keuhkohöyryttelyyn. GS air mitä myös vanhempi egrip käyttää atopäänä aika lähellä optimia. Toki kayfun klooni tuntuu hieman paremmalta mutta plussa tai miinus että setupit näprättävä itse. Aspire tosin kokeilematta mikä ehkä kiinostaisi. Plato oli jo liipaisimella mutta tankki antoi hieman monimutkaisen vaikutelman. Budjettilaitteista taas aio kanssa vaikuttaa ok.

   
   
 5. #165
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Viimein sai kellollisen sähköpöllin ja löytyy ilmeisesti pelikin. No tärkein kuitenkin höyryttely. Hyvin on egrip kehittynyt täytyy sanoa. Ensimmäinen versio ok mutta hiukan jätti toivomisen varaa. Välissä on tullut päivityksiä (oled tms) mutta kakkonen on jo suht täysin päivitetty versio. Plussaa myös 510 liitin jos mielii käytellä muita tankkeja. Mutta kakkosen atot antaa kyllä vähintäänkin tarpeeksi löylyjä. Ja mukana myös RBA mitä en vielä rakentanut mutta valmista setuppia testinyt ja pelaa.

  Pidemmät kokemukset näyttää paremmin kuinka yhteistyö jatkuu mutta näyttää että menisi melki ainoana höyrystimenä nykytarpeilla. Jos nyt nesteitä vielä tulevaisuudessa saa.

   
   
 6. #166
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Nyt tullut testattua egripin clapton atoa. Ja tuohan se on juurikin mitä etsinyt mutta jostain syystä ei tullut huomioitua aiemmin. Jotenkin liittänyt claptonin tehoihin mutta tuohan juurikin toimii hienosti 10w teholuokassa. Jos kestotesti näyttää vihreää niin voisi vähentää rakentelua ja käytellä näitä. Nikotiinia kun nesteessä (nyt 12) niin jo vain on oiva peli. Makua antaa loistokkaasti, ok höyryä. Ja pääasia eli hyvä tuntuma jo 10w tehoilla. Viime ajat mitä valmispäitä käyttäny kaikki huutaneet 15w min. Ja niissä miinuksena alkaa tulla kuumuutta kun enemmän höyryttää. GS air kanssa pienemmille tehoille mutta se jätti hieman toivomisen varaa höyryissä ja maussa. Melki uskaltaa heittää että suun kautta henkeen höyryttelyyn paras valmispää mitä tähän saakka kokeillut. Täytynee kuitenkin vielä koputella puuta koska käyttöaikaa takana niukahkosti.

   
   
Sivu 9 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 56789
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •