Sivu 6 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23456789 ViimeinenViimeinen
Tulokset 101 - 120 / 166

Aihe: Teron pohjattomia pohdintoja

 1. #101
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Kun ei chinajuu kenellekkään kelvannut tuli vaijerin pätkästä kyhättyä drippersetup hätäisiin maisteluhetkiin:

  Ei hehku hypyt kun nestettä ja antaa kyllä ok puhdasta makua. Taitaa ollakkin käyttöpeli maisteluihin kun helppo putsata ja kuivapolttaa makuja vaihdellessa.

   
   
 2. #102
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja

  Aika hyvin droppaa vamon mukana tullut laatusony akku. Tyhjäkäynnillä karvan päälle 3,7v. Ja vielä maltilliset tehot ja kuormat. Tiä onko tuo sigelein akkujännitteen näyttö kuormassa hyvä juttu vai olisiko paree tulitella menemään ilman tietoa mitä tapahtuu (pääasia kun höyryä puskee). Vamo ajoi akun jonkin matkaa alle 3,5v ilman kuormaa mitattuna. Täytynee kokeilla kuinka kauan sigelei hakkaa akun suojausten päälle ennenku lopettaa tulituksen. Periaatteessa kuormassa alettaneen käydä akun alarajajännitteelle kun lepojännite alkaa mennä kolmen ja puolen alle. Vielä kun akun jännitteen laskiessa joudutaan ottamaan enemmän virtaa ulos että päästään säädettyyn tehoon.  E. Juu 3,5 lepojännitteellä alkoi sigeleillä ensimmäiset low battery infot tuolla melkein ainakin aidolla sonyn akulla. Kuormassa jännite 2,8v ja tulituksen alussa käväisi jopa alle. Eli vamo ja sigelei vetänee ok akun alarajoille. Lavatuubi ehkä alkaa lopettelemaan toimintaa jo hieman aiemmin. Ja periaatteessa mekaaninenkin alkaa tiputtamaan samoissa tehoja ainakin suojatuilla akuilla. Mekaaninen tosin hiljalleen tiputtaa tehoa tasaisesti jännitteen laskiessa mutta lopussa hiipuminen pitäisi alkaa olla selkeämpää.
  Viimeksi muokannut tero; 15.06.14 kello 16:59.

   
   
 3. #103
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja

  Yet another clone. Mallia russian. Nyt vaikuttaa jo ok laatuiselta mutta kokeillaan nyt ennen lopullista tuomiota  E. No juu. Onhan tämä suht perus kaiffariklooni. Ilmansäätöruuvin kun nyppäs tykkänään vek ni sopivan avara imuvastus. Väljempi kuin ykkösmallin misterissä ja novumissa normireillä. Rautatankilla vaikuttaa kestävältä. Muovitankki ei luultavasti mahdottomia kestä mutta varovaisessa käytössä ok nesteillä voi mennä pitkäänkin. Piippu menee hattuun aika tiiviisti että ruuvautuu hatun kanssa pois ainakin näin alkuun. Nesteurat aika avarat. Ehkäpä paras RBA silica budjettiato tähän mennessä. Ruuvit (täyttö & setup) vaan olemattoman pieniä että tarkkana saa olla kun askartelee. Toki pieneen kammioon mahdottomia jöötejä mahdukkaan. Tähtipäistä plussat kuitenkin. Ja jopa vararuuvit mukana.  Sigeleille sopii ok ja taitaa tämä kombo jäädä käyttövermeeksi kotosalla pyöriessä. Nyt 10w 3,2ohm setup ja aika mukavat ja maukkaat höyryt.
  Viimeksi muokannut tero; 18.06.14 kello 15:55.

   
   
 4. #104
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  On tämä taas arpomista. Helpoin ja halvin tie olisi ihastua yhteen höyryttimeen ja muut olisi huonoja. Mutta taas tullut imailtua silicasetupilla ja tuntuu ettei sitäkään voi jättää unholaan. Se särö ja karheus mitä silica tuo makuun tekee höyryistä tuntuisaa. Ehkä hieman samaa kuin dryhit meshillä mutta meshillä se lyö heti yli tai sitä ei ole ollenkaan (eli meshillä höyrytään puhtaita makuelämyksiä tai joku on pielessä). Ja akun kesto. Silicaa tulitellut 10w ja aivan riittävät höyryt. Meshillä saa taas olla 15w ja ylöspäin. Eroa akun kestolle tulee suht reilusti. Pumpuli taas menee ehkä välimaastoon. Pystyy ajelemaan pienillä ja suurilla tehoilla. Ja pumpulilla samoin maku suht puhdasta tai jokin on pielessä. Tämä taas heijastuu laitteisiin. Silica on parhaillaan tehosäätöisellä. Pumpulia ja meshiä voi huoletta ajaa mekaanisilla.

  Tästä päästään taas nesteisiin ja makuihin. Onko parempi maistaa puhdas hedelmä vai haluaako hieman sotkea vaikka tupakkamakujen aromeja höyrystämisessä syntyvillä aromeilla. Jotkut nesteet tuntuu parhailta puhtaina, toisille taas tuo plussaa pienet "häiriöt" nesteen aromeiden päälle. Karsta ei tuo plussaa makuun mutta mesh taas ei ainakaan huonone vanhetessaan kun setupin puhdistaa välillä. Silica ja pumpuli taas parhainta uusilla setupeilla. Vaikka silica setuppeja jotkut ok menestyksellä putsaileekin. Pumpuli ehkä nopeiten kaipailee vaihtoa mutta pumpuli on halpaa ja sitä kuluu vähän.

  No arvonta jatkukoot. Ehkä kuitenkin onneksi on vaihtoehtoja. Ja pumpuli sekä silica nyt pääosin viihtyy samoissa atoissa. Meshille nyt tankin katolla oleva setup lienee se järkevin. Vaikka nyt esim misterissä voi kanssa menestyksekkäästi käyttää.

   
   
 5. #105
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Melkoiset höyrypilvet leijailee välillä meikäläisen tontilta.  Misterin pumpulisetupilla aiheuttama muutos atossfäärissä. Misteriin vaihtui rosteritankki. Ei tuntunut oikealta muovitankin kanssa. Noin muuten käytössä nyt ollut pumpuli, silica & mesh ja arponut mikä alkaisi jäädä käteen. Pumpuli on aika kova sana vaikka meshillä ja silicalla onkin puolensa. Toki tuo russian klooni ensimmäinen missä silica pääsee pumpulin rinnalle. Misteri pumpulit urissa on ollut aika lyömätön. Russian kloonissa silicat taas 'kupeissa' eikä urissa. Toki ei täysin tyydyttävä setup mutta onkin vasta ensimmäinen.

  Novum tomii mesh atona hyvin. Hiukan tiukka imuvastus kyllä. Mutta varsin pätevä laitos ja olisi säästynyt paljolta leikkimiseltä jos olisi ollut ensimmäinen mesh ato. Vasta pari setuppia tehnyt ja molemmat pelannut ok. Tohottamatta pulssitellut iskuun ja eiku kovaa käyttöä. Vaijeriakin olisi muttei innostanut koklata.

  Ja hetken komboissakin on eroja. Hybrid (mister), mekaaninen (novum + caraklooni 350), vw (sigelei & ryssä klooni). Eniten ehkä niukasti nestettä mennyt vimosella kombolla. Mikä on myös monimutkaisin kombo (olettaen että setupit tuttuja). Sigelei on helppo poislukien wattisäätö aina akun vaihdon yhteydessä & näppäinlukko turhan työläs että jaksaisi usein laittaa päälle. Ryssä taas on vaikea täyttää. Vaatii aton irrotuksen modista ja pohjaruuvin irroituksen. Lisäksi setuppiin käsiksi pääsy on jo uskomattoman työläs operaatio. Mutta ok nestetilavuus ja toiminta sekä antaa pienilläkin tehoilla hyvät höyryt.

  Sinällään kun pitkään käyttänyt mini protankkia ja misteriä niin helppoon täyttöön tottuneena tuntuu hölmöltä neulapullot ja ruuvimeisselit jos haluaa vain lisätä nestettä. Ehkä kaiffari ura loppuu tähän klooniin. Setup kammio tuntuu toimivalta mutta kokonaisuutena hiukan tökkii. Ellei nyt taas innostu.. Voisi kuitenkin sanoa että parhaita höyryjä mitä silicasetupilla vedellyt. No varmaan tulee russianilla nyt räpättyä ja voi olla että käyttö jopa alkaa tuntuakkin luontevalta.

   
   
 6. #106
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tuli taas vastoin yleisiä ohjeita rakennettua pumpulit urissa setup. Pienillä tehoilla kun tulee ajettua ja tässä kloonissa hyvän kokoiset urat. Ensituntumat ok mutta katsotaan pidemmälle.  0,25 piuhaa ja 1,7ohm. 8w puskee ok höyryä. Jos jaksaa pysyä kosteana tankin loppuun niin jäänee käyttöön.

   
   
 7. #107
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,287
  Jäätävän kokoset urat ainakin

   
   
 8. #108
  Höyrypää FinTab's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  532
  Mulla on jääny toi malli unholaan. Tein siihen meshi u-wikin, joka toimi ihan ok, mutta kun Misterit vaan käytössä.
  Täytyy taas kaivaa esiin jossain vaiheessa, kun vaan inspiraatio iskis.
  Hinta/laatu suhde kunnossa tuossa. Toi Russian teksti vaan hiukan häiritsee...

   
   
 9. #109
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Juu tiä onko urat jo liian jäätävät normi kaiffarisetupeille. Jossain vaiheessa tuli aina liian nesteen ongelmia vaikkei nyt vuotamiseen asti mennytkään. Nyt tuntus pelaavan ja nostin jopa tehoja huikeisiin 10w lukemiin.

   
   
 10. #110
  Höyrypää FinTab's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  532
  Eikö se joku viisas oo sanonu, että "ei ole yliwickausta, vaan liian vähä tehoa"
  No eipä itekään kyllä tule käyetettyä dna30:stä, eikä varsinkaan sx350 boxia lähellekään täysillä tehoilla.
  Misteriin n. 18-20w ja silläkin tulee jo vähintäänkin tarpeeks lämmintä höyryä...

   
   
 11. #111
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Kyllä se vaan pumpuliin tuppaa kallistumaan vaikka silicaa ja meshiä tulee sivussa harrastettuakin. Novum sinällään ok mutta ehkä hiukan liian timmi imuvastus vaan haittaa että jatkuvasti eksyisi käteen. Russianin clone on kyllä osottautunut ok peliksi. Nyt kun sai setupin säädettyä sopivaksi 10w tehoille. 24$ hintaisena kerinnee tienaamaan hintansa ennenku joskus jostain levinnee käsiin. Vielä tosin ei ole edes ruuvit hukkuneet ja rautatankkiosakin jemmassa jos muovinen antaa periksi. Nanokitti oli harkinnassa mutta täyttö vaatii ruuvimeisseliä ja höyryttää ok nestettä niin josko normikoolla jatkaisi.

  Drippaus lähtisi seuraavana kokeiluun hiukan paremmilla joskin edukkailla drippereillä..

   
   
 12. #112
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Onnistumisen juhlaa:  Viimein on novumin imuvastus kunnossa, 2*1mm. Ei tarvinnu edes dremelin teriä vielä korkata, homma hoitui kahdella millin terällä (yksi vähintään katkeaa kun porataan). Ja dremelin terillä ois pian mennyt liian löysäksi kun terä olisi ollut 1,2mm.

  Nyt voi olla että novum saa enemmän käyttötuntia. Vaikuttaa heti omaan makuun pätevämmältä. Pienestä se on tyytyväisyys kiinni.

   
   
 13. #113
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Lemon höyryteetä ja peach jääteetä. Ok settiä helteellä. Atmos lab diy sekoituksella lemon tea ollut nyt suht käytetty. Hiukan kitkerä teen maku. Välillä kun siemailee jääteetä rinnalla niin ei kurkkua pääse kuivaamaan liiaksi. Sinällään tee tuntuu olevan parempi vaihtoehto höyrynä kuin kahvi. Tai sitten ei vaan ole löytynyt sitä hyvää kahvinestettä.

  Avokki taas kiskoo pääosin atmos labin tiramisua. Taasen atmos labin habanan kanssa ei ole löytynyt oikein yhteistä säveltä. Sikarimauista kyllä muuten tykkään mutta tuossa habanassa on jotain mistä omat makuhermot ei tykkää. Täytynee taas jossain välin kokeilla uudelleen. Muutamat sikari ja tupakkamaut on muuten olleet suht parhautta omaan makuun. DIY osastolta vaan ei ole hyvää tullut vastaan.

   
   
 14. #114
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Testaapa DIY-linjalta Copsan Cohiban Steepiä. Kuulemma helvetin hyvä sikarimaku ja riittoisa, sekoitussuhde 5%. Suomesta löytyy Vapetalolta mutta en tiiä onko hyllyssä, vapeon ja e-damp.dk sitten 2 päivän toimitusajalla.

   
   
 15. #115
  Höyrypää tobv's Avatar

  Liittynyt
  12/2011
  Viestit
  565
  Ainut vika tuossa Cohiban steepissä on, että tankillisen (2,5-4,5ml) alkaa olemaan coili niin karstassa että kuivapoltto/pumpulin vaihto on pakollinen. Meshillä maku ehkä aavistuksen parempi, mutta ei missään tapauksessa pumpulillakaan huono.

   
   
 16. #116
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Setupin nopea likaantuminen tietty hillitsee adv käyttöä. Oli kaapissa vielä joku cuba diy nestekkin, amatöörimäisesti vaan lentänyt tiivistepullo roskiin ja merkistä ei tietoa. Nyt vaan nuo cuba ja habana ollut jonkun kuun kaapissa ni tuoksusta päätellen voisi olla jopa höyrytettävää.

  Cohiban pitää kyllä testiä jahka saisi tilauksen sumplittua. Ja kävipä mielessä jopa valmisnesteen tilauskin vaihteeksi. Noissahan on höyryjen talo suht varma valinta ja piippusoosi ilmeisesti kehuttu kanssa. Mixliquids kohtuuhinta cuba meni kanssa 10ml että höyryn pölähdys kävi.

   
   
 17. #117
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Kun tuota langatonta latausta boxiin mietin niin olihan joku sellaisen laitteenkin jo myyntiin saakka tuonut:

  http://www.cigabuy.com/icola-vaporiz...er-p-3917.html

  Tuossa näytti tosin enemmän hammasharjaa vastaavalta kuin kännykän langatonta latausta vastaavalta. Ja vaatisi melki pari laitetta niin toinen saisi olla pöydällä laturissa ja toinen käytössä.

   
   
 18. #118
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja  Hana 30

  On tuo minichana vaan sopivan kokoinen modi. Pitkien putkien jälkeen varsin näppärä laitos. Akun kapasiteetti ei päätä huimaa mutta vastaavasti pienempi kapasiteetti latautuu nopeammin täyteen. Paketin sai niin pienuus oli kyllä yllätys. Melki näytti tulitikkuaskilta. Kuvista saa käsityksen että olisi hieman suurempi. Tulituksen viiveestä jotkut valittaneet, itseä ei haittaa oikeastaan pätkääkään. Näpäytän näytön päälle kun astelen ulos ja ulkona saa hetinmiten höyryä. Usb lataus kanssa muutti ok ledin vihreäksi kun akku täynnä. Ja moinen laturi (micro usbkohan tuo nyt oli) löytyy myös autosta.

  Vielä kun keksisi russian kloonin tilalle paremman aton. Meshiä ei viittis pikkumodilla hehkutella. Eikä tehodrippereitä. Aero voisi olla ook mutta diy linja jotenkin parempi. Russian kyllä ok että pärjäilee kunnes seuraaja ilmestyy omaan tietoisuuteen.
  Viimeksi muokannut tero; 11.08.14 kello 18:08.

   
   
 19. #119
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja  Ellei näillä lähde drippailu nousuun niin saa jäädä. Hiukan odottaa vielä setup inspiraatiota. Single coil linja pitänyt ja nyt joutuisi melkein dual coiliin kokeilumielessä jälleen nöyrtymään. Tobh kopsu vaikuttaa äkkiseltään parhaalta kaikessa yksinkertaisuudessaan. Sillä ehkäpä aloitellaan. Lankaa ja pumpulia pömpeliin ja ihmetellä höyryn määrää. Imuvastukset näissä saa ainakin riittävän löysiksi. 3D taas poikkeaa normimuotista ja siinä myös single ilmareikä säädettävissä suoraan eli voisi jopa mustana hevosena yllättää single coilina. Harvoja top coileja missä pohjassa nestesäiliö nesteen pumppaukseen dripperille. Kun ei ole edes bottom feedereistä kokemusta niin ehkä hieman ideaa tulee 3Dn kanssa kokeiltua.

  E. Näkyipä stormissakin olevan single coilille reikä. Tobh olikin ainut vain dual design.
  Viimeksi muokannut tero; 29.07.14 kello 16:33.

   
   
 20. #120
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Aivan onnettomat kelat 1,2 ohm kokonaisvastus ja 18w raakaa tehoa pönttöön. No juu kyllähän tällaisella höyryt nousee ns seuraavalle tasolle. Alkaa tulla hönkäisyllä sama höyry mitä 510:llä voi höyrytellä viidessä minuutissa. Nyt ei osaa hetihopussa sanoa onko höyryn määrä enään edes järkevissä rajoissa. Ehkäpä tulee jatkettua kokeiluja, edes kunnon setupin verran.

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •