Sivu 3 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234567 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 41 - 60 / 166

Aihe: Teron pohjattomia pohdintoja

 1. #41
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  i-Chybrid. Kiinalaista tms missä lie tehtailtua testiin:  2mm rostervaijeria, meshiä ja 0,3 kanthalia viitisen kieppiä. Kovat höyryt irtoaa ei siinä. Ja kevyttä alumiinia, ei paina paljoa. Jonkin verran pidempi kuin mister samalla akulla. Ei tule kyllä viemään misterin paikkaa käyttölaitteena. Huokea hinta näkyy vähän kaikkialla. Eniten tankin pohjassa. Todella onneton kromaus mikä alkaa kyllä irtoilemaan ja hilseilemään. Lisäksi tankin pohjalla kolo mikä on hankala puhdistaa. Toimintaidea toki perusvarma genesis tyyliä käyttäjästä kiinni ellei saa höyryä Tässä ilmareikinä 2x1mm mikä aika passeli omaan makuun. Kuristusta ei kaipaile, kammio aika snadi ja ilmareiät hyvin wickin läheltä imee höyryt ok matkaan.

  Eli höyryjen puolesta juu hyvä laite. Jopa kuoret ok mutta eniten miinuksia tankista. Ei ole tehty kestämään. Kytkin toimii simppelillä idealla ja hoitaa homman vaikkei tuntumalla säväytä. Antaa kyllä uskoa gennyhybrideille höyryjen muodossa. Tankin putsausta lukuunottamatta suht helppo ja näppärä laite. Kun lisäksi muistaa että vuodon mahdollisuuksia jos kuljettelee vaakatasossa. Ja kytkin on mallia välillä yhdistää kunnolla välillä sinneppäin.

  Laadukkaampi gennyhybrid jää kyllä maybe listalle. Kuten gennyt yleensäkkin. Joku näissä vaan itseä tökkii vaikka saakin kovimmasta päästä olevia höyryjä. Ehkä se ettei vielä ole ollut diabloa tms laatulaitetta missä kaikki olisi aikalailla kohdillaan.

   
   
 2. #42
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,801
  Otas kieppi tai kaks pois, sulla on aika korkee vastus noilla kiepeillä Voi höyryntuotto + maku olla toista luokkaa
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 3. #43
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Nyppäsin vielä kiepin pois, 0,7 näyttäs nyt ohmit. Ohmin kieppeillä oli alkuun. Kyllä tuo vaijeri jaksaa wickata hyvin että sen puoleen Ok. Kyllä tämä höyryjen puolesta on kuningaslaite. Ei lopu niin sanotusti hönkö kesken että jäis vähä enemmän huutamaan kun nappi pohjassa parit höyryt imaa. Saa helpommin suurempitehoisen pelittämään kuin misterissä. Ehkä toistaiseksi jätän iltavermeeksi jos haluaa kunnon höyrytykset illan päätteeksi.

   
   
 4. #44
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,801
  Tervetuloa pimeälle puolelle
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 5. #45
  Banned

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Hyvinkää
  Viestit
  421
  Toi on kyl ihan hyvä peli. Terokumilta poistin sen runnellun version ja eilen fiksasin aikani kuluks (joutu hiomaan lasia, suht vittumaista hommaa . Yllätti kyl niin paljon että saattaa joutua hommaamaan itelle mustana, kun emäntä uhkaa omia tuon fixatun.

   
   
 6. #46
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Taas tuli jos ois paree investointi mikä oli sitten aika turha investointi. Tähän saakka käytössä ollut ennen sähkökössiaikaa hommattu toho:  Ja uusi iso se olla pitää toho:  Ja juu vanha on kyllä parempi suurimmalta osin. Ehkä gourmet tohoa pitää sitten käyttää mihin myytiin eli ruuanlaittoon ja vaikka makkaranpaistoon. Miinusta että kertakaikkiaan kuumentaa liian laajaa skaalaa, kuumennus onnistuu kuitenkin ettei nyt aivan toivoton kapine. Liekki vaan hiukan epätasaisesti roiskii vs pienempi prius.

   
   
 7. #47
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Vaihteeksi setuppia chybridiin:  Kyllä se vaan vetää tuonne viiteen kieppiin 0.3 luokan langalla. Juuri että kuivapoltossa ottaa sekunnin pari päästä kunnon hehkuun. Ei pala setupoinnissa niin herkästi poikkikaan. Ja kyllähän se höyryä tuottaa:  On kyllä höyryjen puolesta aikalailla parhautta hintaluokassaan. Vaikka edullisuus kyllä muuten tuleekin ilmi. Ja pari millin ilmareikää hatussa vaikuttaa kanssa oikeen sopivilta.

   
   
 8. #48
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Pitihän se kokeilla. Yksi imaisu, mesh setup 5/6 kieppiä 0,3 langalla. Ok höyryä:


   
   
 9. #49
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Kiinalaiset alkaa rantautumaan suomeen. Kokovertailuna suomipoika 18350 mister. Kaikki samaa akkukokoa, chinaU huutaa vielä atoa päähän. K103 vaikuttaa äkkiseltään jopa paremmalta kuin chinayou. Vaikka käyttäisi vain 510 mekaanisena modina. Ei toki sisällä jatkorenkaita eri akuille. K103 saa kyllä plussat jos vielä kyhää vaihtoatojen runkoihin omat setupit. Dripperin kokoluokassa tankkiato melkihybridi.

   
   
 10. #50
  Höyrykone terokum's Avatar

  Liittynyt
  01/2013
  Sijainti
  Riihimäki
  Viestit
  3,506
  K103 miksi topcäpin kaulus on pitäny tollai pyöristää? Ei istu mikään flushisti kii

  Nesteet: CumVapes:Mom's sweet boobs
  CumVapes: Stroker´s delight
  CumVapes:Cameltoe
  CumVapes: Creme Brulee

   
   
 11. #51
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tässä tuo topcäp vielä sen verta lujassa ettei saanut auki. Ilmeisesti pitäs olla ruuvattava ellei sitte eri malleja liikkeellä. Ei viitti väkisten alkaa ruuvaamaan irti. Näissä pienet riskit että palat lentää jos voimaa käyttää (tai muuten ikävää naarmua jms). Sanoisinko että koko ainakin alkaa olla passeli, muusta en vielä suuremmin kommentoi

   
   
 12. #52
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja  Hiukan taas joutu säätää että sai k modin pelittämään imr flattoppien kanssa. Yks pieni mutteri ja kaksi prikkaa teki akun sopivan pituiseksi. Ehkä magneettia tilaukseen. Liimalla läjä ei kovin kauaa pysyne. Sai ny ainakin kokeiltua.

  Atolla sai kokeiltua chinajuun ilmansäädönkin. Liian tiukka, tiukempi kuin k modissa vaikka täysin auki.

   
   
 13. #53
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Ei tällä foorumilla voi pyöriä kokeilematta pirkkaa:

  Ja toimiihan se. Wicki voi olla liian tuhti. Syöttö täysin auki valuttaa. Täytynee löytää sopiva asetus. Syötön säädöllä onnistunee ok. Katsotaan kuinka käy. Höyryt ainakin on hyvät ja riittävät. Ensimmäinen micro paloi poikki, menin puristamaan microa pihdeillä kun tulitus oli vielä päällä joten lanka napsahti. Toisella kertaa tulitus punahehkuun, nappi varmasti pois ja sitten puristus. Aika timmi coili siitä sitte tuli.

  Ehkä hiljaisin setup ikinä. Vain ilmavirran ääni ja höyryä puskee. Ehkä pumpulille ei tarvi muuta käyttöä keksiäkkään jos tämä toimisi myös pidemmän päälle ok. Ja juu pirkkaa ny vain pumpuli. Jahka jos joskus se suurempi drippiato kotiutuu, tulee vastaava setup ensimmäisenä kokeiltua.

   
   
 14. #54
  Höyrykone

  Liittynyt
  12/2011
  Sijainti
  Turku
  Viestit
  1,614
  Mulla on ollu vaikeuksia saada misteri wickaamaan pumpulilla. Jos tekee liian ohuen wickin niin syöttö nostaa sen pois urista ja sitten kuseksii. Paksummalla ei taas wickaa tarpeeksi.
  Nyt olen jättänyt pitkät päät ja käärinyt ne vaan kanavien päälle. Hieman neulalla vetänyt pumpulia kanaviin, hyvin on sen jälkeen toiminut.

   
   
 15. #55
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Samaa vähä yritin tuossa räpeltää, toki säkällä lähdin tuommosella liikkeelle. Usein ensimmäinen räpellys menee ok ja sitten tulee mieleen mitä jos Mutta vähä tuohon tyyliin ny meni että paksu justiin reiän huulille ja wagnerin pikkupinseteillä revin paksusta pumpulista wickiä reikiin ohueksi hötöksi. Eipä sitte kannatakkaa heti nakata tätä roskiin ja koettaa ohuella jos tällä tyylillä oiski hyvä. Ainakin vielä vaikuttas ok, nestesyöttö puolessa välin tuntus käyvän sopivan kosteana.

   
   
 16. #56
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Nyt on pumpulin alkuhuumasta toivuttu. Vaikka onhan tuota tullut kokeiltua ennemminkin. Mutta nyt oli kyllä aivan tyydyttävä microcoil setup. Maku tuntuu hiukan menevän huonoon suuntaan kun 10ml lähenee putsailematta. Eipä tuo arvokasta ole vaihdella eipä sillä. Dripperiin ehkä loistowicki. Misteriin vähä siinä ja siinä. Ehkä kirkkaalla tankilla olisi ok. Nyt tulee imuuteltua tankki makutuntumalla tyhjiin ja pumpuli ei oikeen kärsi kuivaksi asti höyryttämistä. Meshillä homma on toiminut ok terästankilla. Höyryntuotto pumpulimicrolla on loistava mutta tuntuma ei mene normi meshsetupin edelle. Ehkä jopa hiukan jää. Erot kuitenkin höyryissä on hienosäätöä. Pidemmän päälle ehkä tulee käytettyä setuppia mitä tarvitsee vähiten ronkkia ja vaihtaa.

  Microcoil ja mesh vielä kokeilematta. Kuinka sekin sitten onnistuisi. Ensin microcoil ja meshpötkö läpi ilmeisesti. No ompa microcoil silicacin kokeilematta. Eli aikalailla peruscoileilla mennyt vaikka microcoilia on tullut testattua ennemminkin. No pumpuliin se tietty on aika ehdoton, onko siitä hyötyjä ainakaan meshillä. Silica voisi olla helppo vaihtaa silicat jos tekee hyvän micron ok paksulla langalla mikä kestää pitkään.

   
   
 17. #57
  Höyrykone Naamapeikko's Avatar

  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  5,370
  Lainaus Alkuperäinen postaaja tero Näytä viesti
  Microcoil ja mesh vielä kokeilematta. Kuinka sekin sitten onnistuisi. Ensin microcoil ja meshpötkö läpi ilmeisesti.
  Kummallakin tavalla tehnyt eli joko pumpulityylillä eka microcoil paikoilleen ja meshrulla perässä sisään tai sitten koko setuppi valmiiksi ennenkuin asettelee paikoilleen laitteeseen. Jälkimmäinen tuntuis helpommalta kunhan on tarpeeks kovaa meshiä eli vähintään #300, mielummin ehkä #200? Muuten leviää koko rakennelma ellei sitten laita "väärää" kautta kanthalia posteille ja pidä mahdollisimman paikallaan ruuvatessa.

  Itellä on nyt Misterin kanssa alkanut tämä setupin korkeuden hienosäätö. Tuntuu jotenkin kokoajan, että mahdollisimman lähellä reikää on paras. Kaiffarissa on microcoilin ja ilmareiän välissä milli rakoa, mutta tässä tuppaa aina jäämään moneen milliin.

   
   
 18. #58
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Nyt se tul, testipeli setupeille! On vaan aika tiukka imuvastus äkkiseltään. Ja toinenkin pieni miinus eli kanthalin kiinnitys ilmeisemmin suunniteltu lattamallin vastukselle. Mitä ny ei tietty tullu tilatessa ihmeteltyä.. Noh, valmiille setupille kuten aina suuret odotukset:  Imee ilman alakautta setupille. Ilmeisesti. Katsellaan ja ihmetellään myöhemmin tarkemmin. Ja tältä näyttää koko drippauskombo:  Kyllähän näitä mielenkiintoista räpätä vaikkei tulisikaan loistavaa käyttösetuppia.

   
   
 19. #59
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Juu nyt oli kyllä paras kloonikombo tähän saakka. Mukana tullut setup vaan liian tehokas. Singlecoil ja tehoa että riittää tarvittaessa, me like. Tähän on hyvä alkaa väsäämään drippaussetuppia. Säädettävä imuvastus uupuu ja imuvastus juu hieman tiukka. Mutta ei haittaa, plussat voittanee miinukset. Josko tällä maistelis ok nesteitä ennen suurempien satsien tekoa.

   
   
 20. #60
  Höyrykone Darra's Avatar

  Liittynyt
  02/2013
  Sijainti
  Dirty Neutral Base
  Viestit
  2,454
  onkohan tuo kuvan drip ato sama minkä itse tilasin.
  kerran tein setupin ja sen jälkeen ollut laatikossa.
  pitänee tarkistaa.

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •