Sivu 2 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen 123456 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 21 - 40 / 166

Aihe: Teron pohjattomia pohdintoja

 1. #21
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Nyt tuntui löytyvän sopiva ilmareikä agaan. 1,5 mm. Tuplareillä tekis neliöjuuri (1,5mm toiseen per 2) = 1,06mm eli millin tuplareiät jos about pinta-alan mukaan laskisi. Aika tarkkaa tuntuu toiminta olevan tuon ilmareiän suhteen. Eikä millin luokassa ole poranterävarastokaan kummonen (1mm ja seuraava onkin jo 1,5mm).

   
   
 2. #22
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Budjettipiipulle uusi elämä. Kova hiominen mutta nippanappa pysyy jo pöydällä pystyssä:

  Joskus vielä vähän hienosäätöä ja ehkä joskus jotain pintaan.

   
   
 3. #23
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Ei tullu alettua maalin tms kanssa ny räppäämään.  Tummeni jonkin verran kiillotuslaikalla. Ei ollu hiomapapereita kaapissa että ois saanu oikeen fiinin.  Saanee jäädä toistaiseksi dripperikäyttöön maistelutarkoituksiin.

   
   
 4. #24
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Postipäivä:  Alkuun mietti että alkas vääntää heti meshiä jms hienoa. Paketti tuli ni auki, pikainen tankin ja putken virautus, 3mm silica ja 0,25 kanthalia muutamat kiepit, kostutus ja testihenkoset putkella. Toimii, tankki kiinni, nestettä ja nautiskelemaan. Tekee mitä pitää ja tekee sen hyvin. Onko hintansa väärti? Ensituntumalta kyllä. Toki ei varmaan osaisi arvostaa yksinkertaisuutta ellei olisi räpännyt erimoisten laitteiden kanssa. Hiukan potkii liian lujaa eli silican karheus iskee liikaakin. Ehkä kieppi lisää ensi setuppiin vastusta. Toki akkukin on täysi. Nappi ottaa hiukan välillä vastaan mutta hioontunee hiukan käytössä. Mutta lyhyesti kyllä kelepaa kotimaista käytellä!

   
   
 5. #25
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja

  Ompas posti taas kulkenut hyvin. Eilen kuristuspala:  Tänään herralle kaveri:  Ja nyt tuli kokeiltua heti mesh setuppia:  Kyllä se meshillä sai nousemaan höyryntuoton astetta paremmaksi. 2mm silicalla ok ja meshillä holy jesus ja ave maria x 3. Toki myös tehot meshillä kovemmat - enemmän virtaa ja nestettä.

  Lisätään vielä että 3mm silicalla itsellä wickkausongelmia pidemmän päälle, 2mm toimii itsellä paremmin ainakin tuossa kolmosversiossa.
  Viimeksi muokannut tero; 11.10.13 kello 14:51.

   
   
 6. #26
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Tuli sohvalla istuskellessa fiilisteltyä mistereiden setuppien eroja. Eli ei mitään asiaa eikä ohjeita Eipä tuo höyryjen ero mahdottomasti videolla näy ja höyryäähän nuo molemmat. Enkä edes sohvalla alkanut purkamaan mistereitä nesteet sisällä, huonostihhan siinä olisi käynyt.

  Mister silica vs mesh - YouTube

   
   
 7. #27
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,287
  Oli noissa ilma rööreissä vähän eroa olisko v1 2mm, v2 1,8mm ja v3 1,5mm joku varmaan korjaa jos/kun oon väärässä. Kokeile tero pistää vähän pienemmälle site mesh setupin nesteensyöttöä, kuulostaa ainakin sille että yli-wickais kun kuuluu plumpsutus sihinän sijasta. Eipä tua kauhiasti haittaa jos ei vuoda mutta joidenkin nesteiden kanssa maku muuttuu aika paljonkin jos yliwickaa (tämä vain oma mielipide ) Kannattaa myös kokeilla 200meshiä ja 3/4 kieppiä sitä .25 kanthalia, 20+ setuppia tullut väännettyä ja aina palaan tuohon jalipon videossakin esiteltyyn setuppiin.

   
   
 8. #28
  Höyrykone Naamapeikko's Avatar

  Liittynyt
  06/2013
  Viestit
  5,370
  Syntyi eilen uusista tarvikkeista #200 mesh sekä 0.8x0.1 ribbon setup ja täytyy kyllä sanoa, että oon aika tyytyväinen. Lattakanthal tuntus olevan jotenkin välimuoto normicoilin ja microcoilin väliltä tjsp. Tällä taas muutama päivä ja sitten jatketaan tutkimuksia.

  E: Himottas kyllä noi V1 karhennukset, välillä nimittäin aikamoista taistelua, että saa oikeesta kohasta ruuvaantumaan auki tämän V3:n.

   
   
 9. #29
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja

  Ook, tattis vinkeistä Juu toiminee jopa paremmin syöttö pienemmällä. Meinasin olla tyytyväinen silicaan ja tilailin juuri 2mm silicaa reilummin.. No ei kait kun 200 meshiäkin jossain välin tilaukseen

  On nuo karhennukset ok käytössä mutta ehkä v3 kuitenkin paremman näkönen. Ei voi suoraan vertailla ku tuo v3 uudenkarhea ja muutenkin tiukempi ku tuo v1. V1 on sulavampi nyt mutta eiköhän tuo kolmonenkin käytössä hioonnu. Eikä tuossa imuvastuksessakaan mahdottomasti ero tunnu. Justiinsa huomaa.
  Viimeksi muokannut tero; 11.10.13 kello 17:20.

   
   
 10. #30
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Ny meinasin että jos myis tai jakelis jotain pois mitkä vähemmällä käytöllä mutta iski mitä jos ajatus. Tarviiko paria mekaanista, paria vv:a ja paria hybridiä. Ja paria laturia ja reilu kymmentä akkua. Hiukan kuin valmistuisi pula-aikaan. Generaattori varmaan pitäs vielä hommata jos menee viikoksi sähköt ni milläs lataat akkuja. No toinen laturi sopii kyllä autoonkin, mutta mitä jos sekin pöllitty (pimeässä helposti pöllitään kun ei valoja kerta sähköt poikki). Ei kessujakaan ollut ikään kuin päiväksi. Sitä sai hyvällä varmuudella lähikaupasta lisää. Toki kessun kanssa ei myöskään ollut samaa innostusta vaihteluun mitä sähköhöyrystimien kanssa. Olisiko vain tavallista pidempään kestävää alkuinnostusta. Variaatioita on paljon. Toki taustalla kiinnostus tekniikkaan ja höyrytinkiinnostuksen lisääntyessä kiinnostus esim kännyköihin on laantunut. Hiukan jo vakiintunut mitä luurilla tekee eikä jokaisen mobiilitrendin perässä ole enää suu vaahdossa. Rahallisesti taas höyrystimet on edullisia verrattuna kännyköihin ja tietokoneisiin tai hifiin. High end laitteet jonkun satkun. Meneppä hifistudiolle muutaman satkun kanssa.

   
   
 11. #31
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Lisäakut saapui! 14500 koot vielä kaapissa pahan päivän varalle. Nyt loppuu hetkeksi näiden hamstraus. Pari akullista päivä keskimäärin niin ok reissu menee ilman laturia. Yhtään akkua ei vielä mennyt sököksi. Neljä jo hintansa tienannut mitkä voisi jossain välissä viedä keräyspisteelle. Kooksi alkaa vakiintumaan 18350.

   
   
 12. #32
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Budjettia ?  Halpa ja kohtuuhintainen myi ja noita myös kritisoidaan ahkerasti. Monessa asiassa hiukan tingitty ja ratkaisut mukailee arvoatoja kompromisseillä. Eikä nuokaan aivan ilmaisia ole vs clearot. Silti toimivuus on oikein käytettynä hyvää ja kestävyys ok. Ronsekeja otteita ei kuitenkaan siedä. Höyryt antaa kuitenkin hyvän kuvan RBA laitteista yleisesti. Laitteilla höyryttelee ok ja homma toimii. Käyttökustannukset on minimaaliset. Setupin teko jää hiukan hankalaksi minkä johdosta ajatuksiin saattaa hiipiä laadukkaammat vaihtoehdot. Tai mieleen voi tulla modauksia millä budjettiatoa voi virittää paremmaksi. Toisaalta myös clearoihin vaihdettavalla vastuspäällä saa tehtyä omia setuppeja. Esim pro tank omalla setupilla ei häpeile kohtuuhintaisten RBA atojen rinnalla.

  Kannattaako näitä sitten ostella. No ehdottomasti mikäli RBA (rakenneltava ato) kiinnostaa. Ja nämä ovat vielä ok hintaluokassa kokeilla kiinnostaako se pidemmän päälle. Jos lentää heti hanskat tiskiin niin ehkä parempi harrastaa tehdassetuppeja. Kannattanee kuitenkin hommata alkuun toimivan laitteen rinnalle, että voi rakentaa rauhassa ja day to day vape on käsillä vaikka rakenteluun hermo menisi.

  ROI (return of investment) olisi hyvä laskea tupakkaan verrattuna. Jos heittäisi nesteet fifty fifty laitteiden kanssa, parikymppiä laitteeseen tienattaisiin n kymmenessä päivässä. Ja nämähän kyllä menee viikkoja ja kuukausia lankoja vaihtelemalla. Mutta langan ja narun laitto on vaikeampaa kuin tehdasaton pyöräytys paikoilleen. Taas jos sen sujuvasti harjoittelee, tulee säästöjä.

  Entä sitten investointi parempaan. Ei kait huono idea sekään jos tietää mitä haluaa. Suurimpia eroja monasti että rahalla saa jämerämmät ruuvit mihin vastuslanka pyöräytetään. Ja reilummat materiaalit. Jopa hienompaa viimeistelyä, enemmän säätömahdollisuuksia ja hienosäätöä käytettävyydessä.

   
   
 13. #33
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Posti, lahja suomalaisille höyryttelijöille. Ilman sitä höyryt olisi lievää tervantuoksua saunassa. Nyt makuja on monia:


   
   
 14. #34
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Laitteiden puolesta käy tylsäksi kun kaksi misteriä vaan toimii ja pari nestettä kerralla Ok. Dream ja fogger kyllä odottaisi puhdistettuina setuppeja. No tuo misterin setup meni uusiksi:  Mesh jäi mutta lanka vaihtui oman töppäyksen vuoksi. Tilalle heilahti 0,30 4/5 kieppiä (toisessa sama 0,25 langalla). Höyryt hiukan hyytyy jos useamman tankin tempoo koskematta setuppiin. Asiaa auttaa setupin pesu ja kuivapoltto.

  Eli ei yllätyksiä. Arvokkaammat laitteet tuntuu pelittävän paremmin. Onko erot sitten hintansa väärti? Riippunee rahatilanteesta. Nyt olisi tarkoitus tosin heittää dreamiin ja foggeriin setupit ja katsoa kuinka niillä pärjäisi. Varmasti pärjää mutta pärjääkö yhtä hyvin. Putkiksi jos heittäs dreamille vw:n silicaa ajamaan ja foggerille mekaanisen meshiä ajamaan. Näin hintaeroa laitteille jää n 3x. No näin ehkä tulee kokeiltua. Koska usko myös kohtuuhintaisiin Rakennettaviin atoihin on hyvä. Lähinnä että niillä pärjää ja höyryissä ei paljoakaan jää jos ok setupit. Vai käyttääkkö vain mistereitä ja lyö muut kaappiin.

  Nestepuolella kokeiltuna jugo diablo ja mennthol crystal. Jugossa on vahva tuoksu ja se erottuu esim sisätiloissa. Maku on salmiakkisen vivahteikas. Ei liian vahva mitä olisi tuoksusta voinut olettaa. Oma sekoitus 10ml tiivisteestä n 70ml valmista ja n 18mg lopputulos niksoihin. Menthol taas hiukan päinvastainen. Tuoksua on mutta se ei tuoksu muille saakka. Maku taasen suht vahva ja raikas menthol. Kerrankin kaksi nestettä putkeen mitkä molemmat adv (päivittäisessä) käytössä. Molemmat vielä varsin atoystävällisiä. Varsinkin menthol. Jugo muuten jopa parempi. Ja diy nesteenä maun vahvuuden saa itselle sopivaksi. Ainoa miinus on suht vahva tuoksu mikä ei ole huono kuitenkaan.

   
   
 15. #35
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Dream, unelma höyryistä vai oikeasti unelmahöyrytin. Tuli rykäistyä oikea aloittelijasetup enkä varmaan parempaan pystyiskään tällä laitteella:  Apuvälineenä suoristettu paperiklemmari minkä ympäri coili kääritty kolminkertaisen silican päälle. Ja kynsileikkurit millä vastuksen ja silican klipsaisu oikeisiin mittoihin.  8w, low applea sisässä ja antaa soittaa. Hiukan vaisut ja viileähköt höyryt tehokkaampien setuppien jälkeen mutta höyryää. Maku on todella hyvä, suht parhautta. Uudella silicalla jos kostuu tarpeeksi maku usein on loistava. Ja tässä todella loistava. Tuntuisi oleva todella kelpo laite nesteen maisteluun. Ei niinkään himohöyryttelyyn jos tuskissa yrittää imeä niksoja tuutista. Low niksat vie kurkkutuntumaa mutta nekin varmaan kohdillaan. Low niksat koska meinasin antaa tämän perheen pään kokeiltavaksi jos pelaa. Ja pelaahan tämä. Epäilisin palvelevan parhaiten kotilaitteena. Ei tunnu yhtä pätevältä kuin mini protank matkalaitteena. Tai vastaava pieni vaihtoatoinen pikkuclearo.

   
   
 16. #36
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528

  Teron pohjattomia pohdintoja  Paria nestettä tullut imailtua huolella vlopun aikana. Cuba & mamba (valmis sekä diy). Molemmat jatkoon heittämällä. Etenkin cuba yllätti positiivisesti. Black mamba hyvää mutta oli myös ok odotukset eli täytti odotukset muttei suuremmin yllättänyt. Cuba taasen yllätti hienolla maullaan ja välittömästi harmitus kun vain 10ml valmisnestettä. Mamban lopullinen sekoitussuhde vielä auki mutta hieman laimeampana sekoituksena lähemmäs 100ml eli ei nyt heti lopu. Vaika cuba ilmeisesti sikarimaku niin uskoisin sopivan vaikkei ole tupakkamaun ystävä. Ehkä juurikin eroiteltu hyvän sikarin hyvä tuoksu aromiksi. Jotenkin eksynyt pääsääntöisesti kätöseen ensimmäisen maistelun jälkeen. Jugo, cuba ja mamba kaikki hieman samansuuntaisia sanoisinko hienoja makuja. Näille vaihteluksi menee menthol kirpsakkana ok ja ehkä jotain selkeää raikasta hedelmää tai sitrusta voisi vielä metsästää seuraavaksi. Toki mambassa ja jugossa on myös hienoinen raikas säväys. Raikas ananas voisi olla vaihteluna ok. Exotic kyllä löytyy mikä vielä koklaamatta ja tuoksusta päätellen aika raikas hedelmäinen maku. Tuoksusta erottuu juurikin ananas ja troopisen mehun tyylinen tuoksu.

   
   
 17. #37
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Misterit kiiltää mutta setupit alkaa rähjääntymään:  Hiukan polttoa ja enimmät karstat koneista:  Ja uudet nesteet sisään:  Exotic valmisneste tuoksui ananasvoittoisesti hyvältä hedelmämehulta. Mutta höyryissä tuli pieni miinus. Se maistui kuin reilummin lämmin hedelmämehu. Tämän kohdalla oikeastaan onni että vain 10ml. Ei nyt kuitenkaan niin paha ettei 10ml mene. Lime taas aika selvä hiukan ehkä kitkerä limen maku. Aika ok ja varmaan vajaa 100ml menee hyvinkin miten nyt tiivisteen sekoitteleekin. Hiukan kuin pirkan limelimppari makuna. Ei pääse aivan spriten tasolle. Mutta ei paha. Nyt joutuu ehkä nuo hedelmät arvioimaan uudelleen, mikä hedelmämehu tai limppari olisi ok myös lämpöisenä voisi parhaiten sopia myös höyryn mauksi. Mansikka ja omena esim aika ok.

   
   
 18. #38
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Fogger hyllyssä. 2mm vaijeria odottaa käyttöä. No kokeiltavahan sitä on:  Pulssittelu loppusuoralla, jäähdyttelytauko.. Ehkä ois kannattanu vähä tohotella.  Katsotaan jos ennen iltaa sais todettua että vuotaahan se No jonkinmoiset höyryt tuosta otetaan se on varma se..

   
   
 19. #39
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528
  Aivan oikein arveltu, vuotaa ja kurlaa. Mutta höyryää hienosti. Ainakin ilman tiivisterengasta kokeiltuna. Mutta höyryt oli sen verta kohdillaan että voisi antaa aikaa ja katsoa saisiko vuodon tiivisteellä kuriin. Ja kun mesh ei tohoteltu ennen käärimistä niin hienoinen metallin maku alkuun. Ehkä myös meshin voisi kääriä reikien yli saakka. Taitaa olla hiukan vaikea setup mutta ei välttämättä mahdoton ja höyryissä pärjännee lähes kaikelle. Tuli jopa mieleen jos toisen puolen reikä olisi umpinainen, voisi toimia heittämällä. Bottom coil genny style.

   
   
 20. #40
  Höyrykone tero's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Tampere
  Viestit
  1,528


  Tiivesterengas paikalleen, nesteet sisään ja varmisteluksi ulos hetkeksi. No eihän se enään vuoda. Vaijeri hienosäikeistä mallia parimillisestä.

   
   
Sivu 2 / 9 EnsimmäinenEnsimmäinen 123456 ... ViimeinenViimeinen
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •