Sivu 6 / 6 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23456
Tulokset 101 - 114 / 114

Aihe: Ajatuksia ja kokemuksia

 1. #101
  Höyrykone Harskyli's Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Viestit
  1,719
  Kutistussukkaa halkeaman päälle niin toimii taas pitkän aikaa

   
   
 2. #102
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Alkaa olla sen verran nesteitä jo testattu, että uskaltaa vähän arvella mitä itselle toimii ja mitkä ei.
  Tähän mennessä suosikiksi nousseet ENJuicen Primo nesteet (kalliita, mutta hyviä) ja Liquan nesteet.

  Halvemmat nesteet tupanneet pääosin olevan sellaisia, että eivät oikein maistu, poikkeuksena tuo Liqua joka on kohtuuhintaista, mutta mulle ainakin toiminut.

   
   
 3. #103
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Kirjoitellaan välillä jotain tännekin. Ei ole mitään merkittäviä tapahtumia ollut höyryttelyn saralla, joten jäänyt vähemmälle kirjoittelu.
  Ainoa laitehankinta viimeaikoina ollut Smok:n Aro. Eli yksi lisää meikäläisen bottom coil clearo kokoelmaan. Hienosti toimii, ehkä jopa paremmin kuin Protank Mini. Muoviahan se on, mutta eipä mulla ole muoville haitallisia nesteitä käytössä, joten ei haittaa.

  Nesteitä on kanssa jonkin verran tullut osteltua, siirtymä miedompiin menossa. Eli 18mg kokoelma ei enää kasva, nyt uudet hankinnat on olleet 9-12mg välillä. 18mg nesteitä on vielä jäljellä, mutta ne on tarkoitus pikkuhiljaa höyrytellä pois. Miedompia menee siinä sivussa.

   
   
 4. #104
  Banned

  Liittynyt
  03/2013
  Sijainti
  Jyväskylä / Espoo
  Viestit
  1,239
  Mitenkäs nuo em. sairauden oireet? Onko kuinka hyvin pysynyt kurissa sähkötupakan kanssa nykyisin kun käyttöä on takana jo jonkumman aikaa?

   
   
 5. #105
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Lainaus Alkuperäinen postaaja thoros Näytä viesti
  Mitenkäs nuo em. sairauden oireet? Onko kuinka hyvin pysynyt kurissa sähkötupakan kanssa nykyisin kun käyttöä on takana jo jonkumman aikaa?
  Ei ole ainakaan huonommaksi mennyt
  Ei vaan, ei pysty vielä varmuudella sanomaan. Viimeiset kuukaudet ollut kohtuu oireetonta menoa, mutta mulla on edelleen kortisonikuuri meneillään, joten ei voi vielä sanoa mikä mistäkin johtuu.
  Kuurissa on toiseksi viimeinen annoksen pienennysvaihe menossa, joten tuossa n. kuukauden päästä alkaa näkemään luotettavammin vaikutuksia.
  Varmuudellahan voi sanoa vasta, kun on mennyt useita kuukausia ilman kortisonia ja silti ilman oireita.

   
   
 6. #106
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Viimeistä 18mg pulloa viedään. Sen jälkeen sitten tosiaan nesteet 9-15mg vahvuuksilla. Noiden luulisi riittävän "lääkintätarkoitukseen"

  Mielenkiintoiset ajat muutenkin, piiiitkä kortisonikuuri vetelee viimeisiään, eli noin viikko jäljellä. Sitten alkaa todella näkemään, että mikä äijän tämän hetkinen vointi on. Jos nykyisellään pysyy kuurin loputtua niin voi päätellä, että kyllä tästä höyryttelystä meikäläisen tapauksessa hyötyä on.

   
   
 7. #107
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Nyt eletään mielenkiintoisia aikoja. Tai ehkä tuo on vähän liioittelua, mielenkiintoisia aikoja lähinnä minulle
  Tänään ensimmäinen päivä ilman kortisonia sitten kesäkuun alun. Eli nyt aletaan päästä tilanteeseen, jossa alkaa sitten pikkuhiljaa näkemään, että onko höyryttelyllä toivottuja vaikutuksia sairauden hoidossa.

  Lääkitystä on toki vielä Asacolin muodossa (ja tulee varmasti olemaan pitkään), mutta aiemmin se ei yksinään riittänyt vaan tarvittiin sitä kortisonia lisäksi.
  Sairauden luonteen huomioonottaen, en edes odota mitään ihmeparantumista, mutta jos höyryttelyllä (eli nikotiinilla) saa oireet pidettyä aiempaa paremmin kurissa niin sitten olen tyytyväinen.

  Tässä alkuun voi toki elimistö olla melkoisen sekaisin, tuo kortisoni kun on aika ikävää tavaraa siinäkin mielessä, että elimistö tulee helposti riippuvaiseksi siitä ja sitä on kuitenkin tullut syötyä nyt monta kuukautta yhteen menoon. Tänään olo kuitenkin varsin hyvä, joten positiivissa merkeissä lähtee tämä episodi liikkeelle

   
   
 8. #108
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Taas on kuukausia kulunut, joten laitetaanpa vähän updatea, että missä mennään.
  Kortisonikuurin loppumisen jälkeen on mennyt itseasiassa ihan mukavasti. Joulukuussa oli pari viikkoa suolisto aika ärsyyntynyt (ei sinänsä yllätys, kun useamman kuukauden kortisonikuuri päättyi), mutta sen jälkeen on ollut lähes oireetonta menoa.
  Ajoittain on suolisto hieman yrittänyt oireilla, mutta onneksi mitään pahempaa kierrettä ei ole lähtenyt käyntiin, eli tällä kertaa on säästytty sellaisilla 1-2 päivän oireputkilla.

  En nyt sitten tietenkään voi varmuudella sanoa, että kuinka paljon johtuu höyryttelystä (nikotiinista) ja kuinka paljon jostain muusta, mutta kyllä mä uskon, että tästä hyötyä on ollut. En kuitenkaan nyt ole mitenkään erityisen "siististi" syönyt, eli ihan normaalia ruokaa. Mitään muuta en ole totaalisesti välttänyt, paitsi limonadeja. Niitä en ole noin vuoteen juonut, kun silloin 2013 tammikuussa kävi hyvin selväksi, että ne eivät sovi.

  Nyt pitää sitten miettiä, että mikä eteen kun nuo EU rajoitukset astuvat voimaan. Eli pystyykö sitä jotenkin järkevästi vielä jatkamaan höyryttelyä vai pitääkö keksiä jotain muuta. Siihen kuitenkin uskon, että tämän sairauden kanssa tuosta nikotiinista on apua, tupakasta vaan en sitä viitsisi alkaa ottamaan.

   
   
 9. #109
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Välillä taas pientä päivitystä.
  Lähestyy vuosipäivä höyryttelyn aloittamisesta ja edelleen uskon, että kannattaa.
  Sairaus on viimeiset pari kuukautta pysynyt niin hyvin kurissa, että olen pystynyt jopa urheilemaan. Taukoa tuli melkein vuosi.
  Eli tällä hetkellä näyttää aika hyvältä. Lomakin alkaa parin päivän päästä, joten mikäs tässä

  Pientä muutosta nautintoaineisiin tuli tässä hiljattain tehtyä. Lopetin kahvin juomisen kokonaan ja otin tilalle Yerba Maten. Omaan makuun erittäin miellyttävää tavaraa ja ihmiselle hyödyllisiä aineksia tuossa on pilvin pimein. Pitäisi olla myös huomattavasti vatsa-/suolistoystävällisempi tapa kuin kahvin juonti.

   
   
 10. #110
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Päivitelläänpä taas kuulumisia.
  Nyt on terveydentilan kanssa päästy siihen tilanteeseen, että 12kk kuntosalijäsenyys on tosiasia. Ensi viikosta alkaa taas säännöllinen treeni, pohjakuntoa olen toki kotikonstein tässä kesän aikana jo hankkinut.

  Myös höyryttely ottaa pitkästä aikaa pienen askeleen eteenpäin. Eli nyt kun on hiukan reilu vuosi menty pelkillä ego vv akuilla, niin ensimmäisen modin tilaus on tosiasia. En vielä lähtenyt isompia investoimaan, eli tulossa on ihan perus Vamo V5. Pientä kehitystä kuitenkin laitteiston suhteen
  Suurin syy on se, että mulla on nyt dual coil vehkeitä sekä Protank v3, että Aerotank v2 ja kummankin kanssa tuntuisi olevan vähän ego vv akkua järeämpi setti paikallaan.

   
   
 11. #111
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Eipä ole tullut tätä päivitettyä aikoihin, mutta laitetaan nyt vielä ainakin yksi merkintä.
  Viimeiseksi laitehankinnaksi näyttäisi jäävän ipv4, sillä on menty jo hyvän aikaa.
  Nesteitä löytyy kaapista tällä hetkellä ehkäpä noin kuukaudeksi ja sitten on aika kokeilla miten elämä jatkuu ilman höyryttelyä.
  Mähän alunperin aloitin vähän eri syistä kuin moni muu täällä, eli tuon mun "suolistovamman" takia.
  Elimistö on pidemmän aikaa pysynyt hyvässä kunnossa ja nyt kiinnostaa tietää, että johtuuko se muista elintapamuutoksista vai onko nikotiinilla oikeasti osuutta asiaan. Ja sehän ei selviä kuin kokeilemalla ilman nikotiinia olemista.

  Jos tuosta takapakkia tulee niin sitten pitää miettiä, että josko sitä nikotiinia jollain tavalla pitää hallitusti ottaa. Tupakointia en missään tapauksessa aloita, mutta en myöskään usko, että palaan höyryttelyyn. Eli ehkäpä sitä sitten voisi miettiä niksapurkkaa tai jotain muuta vastaavaa vaihtoehtoa.

  Onhan tämä hauskaa ollut, mutta toisaalta on yhä useammin käynyt mielessä, että onko tässäkään mitään järkeä.

   
   
 12. #112
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Onnea kokeiluun, teveyshän se on pääasia!
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 13. #113
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Viimeisiä viedään. Tänään loppuu nesteet ja huomisesta lähtien mennään sitten ilman.
  Tavallaan odotan tuota, tavallaan vituttaa. Katsotaan mikä on fiilis huomenna aamulla, kun ei avata aamua höyryttelyn merkeissä.

   
   
 14. #114
  Höyrykonkari MTM1977's Avatar

  Liittynyt
  08/2013
  Viestit
  337
  Alkaa olla 12h ilman jo takana. Tässähän tämä menee vaikka olo nyt ei ihan normaali tällä hetkellä olekaan.
  Vähän väliä on mielessä, että otanpa tuon laitteen ja vähän höyryttelen, mutta onneksi on nesteet oikeasti loppu Ei siis löydy yhtään mitään kotoa.

   
   
Sivu 6 / 6 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23456
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •