Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Tulokset 21 - 31 / 31

Aihe: Existancerin muistelmat..

 1. #21
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Noni, takaisin asiaan: Nyt onnistui taasen setup jotenkuten:  Eniten tuottaa vaikeuksia, että coil alkaisi hehkumaan keskeltä ensin. On yritetty löystyttää posteja, joskus toimii joskus ei. Mitä ihmettä miä yleensä teen väärin?? Joku mestari sais melkei tulla seuraamaan sitä ja sen jälkeen sanoa, että älä tee näin, vaan tee näin. Hermojen menetys onneksi vielä kaukana, kun kyllä aina höyryt irtoaa ilman palaneen makua ennemmin tai myöhemmin, mut ois kiva silti osata täydellisesti jokakerta

   
   
 2. #22
  HöyryGuru Jalippo's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Seinäjoki
  Viestit
  5,380

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Toihan on jo 98 % täydellinen setup ja monen muun silmään unelmasetup. Jos alkaa hehkua ensin ylä- ja alapäästä ja sitten vasta keskeltä, niin mesh johtaa osan virrasta, eli pienen pieni (näkymätön) hot spot on coilin keskivaiheilla? Toisin sanoen virta ei kulje puhteesti kanthalin läpi, vaan osittain myös meshin läpi. Siihen yleensä auttaa kun ihan pikkasen hammastikulla siirtää sitä keskimmäistä kierrosta coilista...

  Tosin toi on jo sellasta high-end hifistelyä, että noin pienet "virheet" yleensä korjaantuu ihan itsellään kun vaan käyttää setuppia päivän pari ja mikäs sitä on käytellessä, jos kerran palaneesta mausta ei tartte kärsiä.

   
   
 3. #23
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Juu ruiskupiikin kärjellähän näitä on siirrelty eessuntaas aina Nyt toki vika voi olla tän päivän meshissä, minkä väänsin melko hätäsesti, tohotin vain kerran ja karkasin, kun yleensä sen teen about 3x ja nestepolton tein vaan 2x. Noh, tässähän sitä oppii..

   
   
 4. #24
  Höyrykone jarif's Avatar

  Liittynyt
  09/2011
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  2,697

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Jalippo Näytä viesti
  Jos alkaa hehkua ensin ylä- ja alapäästä ja sitten vasta keskeltä, niin mesh johtaa osan virrasta, eli pienen pieni (näkymätön) hot spot on coilin keskivaiheilla? Toisin sanoen virta ei kulje puhteesti kanthalin läpi, vaan osittain myös meshin läpi.
  Tämä on munkin käsitys, ja syy siihen että mesh pitää hapettaa AINA. Ihmettelen suuresti tietävämpien puhuvan, ettei meshin hapetus ole niin tärkeää, jos mesh ja tankki on eristetty, kuten esim Silver Dogissa, tänään esmoken videossa.

  Jos ei mesh ole hapetettu, niin tottahan se toimii aina johtimena? Itse jouduin nykyisen hyvin toimivan setupin purkamaan, kun se toimi 1 ohm vastuksena vaikka sen piti olla yli 2 ohm. Mesh johti virtaa. Uudelleen tohotus korjasi asian, ja nyt toimii hyvin.

  En mitenkään ymmärrä, että voisi jättää hapetuksen pois meshistä niin kauan kuin käytetään metallista vastuslankaa sen ympärillä. Tässä on jotain mitä en ole nyt sisäistänyt, koska uskon kyllä että alan gurut tietää mitä puhuu... ???
  Kauppiaan kaveri: https://www.bitwell.biz
  Lähetetty minun Apple läppäristä ilman mitään vitun tupakkia.

   
   
 5. #25
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Tässä kattelin taas aikanikuluksi Pbusardon uusimman videon, jossa taas oli joku kopio (alunperin vissiinkiin??) Smok:in ZMAXista, niin aloin muistelemaan, että mistä ja milloin alko tämä kiina VV ja VW laitteiden sikiäminen? Kokoajan tulee vasemmalta ja oikealta "uutta" laitetta, jossa on eripakettiin vaan kasattu sama "romu". Miten nyt jotenkuten muistan, niin sillon vuosi sitten VV laitteita oli Provari (ja Buzz pro ja oliko jo Darwin? Joku sais vääntää näistä historiikin ) ja Lavatube oli proto-vaiheessa... Siitä sit tuli Oval V6 mikälie?? Ja sitten VMAX.. Ja sitten se ja se ja se (lavatuben eriversioita en edes ala listaamaan) Ennen kaikki stäkkäs bombshelliä ja GGTS 2 akulla ja nyt olikin koko skaala 3-6V käytettävissä. Mutta enivei, mikä laite tämän "kiina-ilmiön" käynnisti? Taitaa olla nyt tämä VV&VW aikalailla nähty.. Evic ja Janty MiD taitaa vielä yrittää uusilla innovaatioilla, mutta mitään hyperuutta ei vissiin ole edes suunnitteilla? Taitaa evolvin DNA20 viedä potin kotiin. Kaikki on kumminkii luultavasti joskus halunnut Darwinin ja nyt "semmonen" on saatavilla kohtuu huokeaan hintaakin vielä.
  Taitaa RBAt viedä voiton VV laitteista (no ainakin harkkore käyttäjillä) ja itse olen tähän hypännyt kelkkaan Diablon myötä. Johtunee RBA innostus meikäläisellä siitä, että suosikkenesteet on VR makiatupangi nesteitä, jotka syö bogen ku dc-carton vähintään viikossa, kun taas RBA vaihtaa coilin vaikka 2pv välein. Sitä tarkoitin tuolla että RBA vie voiton VVstä, että tuntuu nykyään olevan se meininki, että mekaaninen modi + RBA. No enivei. . .

  Ja lopuksi, mikä ihme sotatanner tästä foorumista on tullut. Siis c'mon, kyllähän sitä pakosti eriäviä mielipiteitä tulee kun on ihmisten kanssa tekemisissä, mutta ihan että henkilökohtaisuuksiin aletaan, ja jatketaan sitä sivutolkulla? Vähän väliä milloin missäkin ketjussa joku (tahallaan???) provosoi ja toiset puolustaa mielipidettään ja siitä nostetaan panoksia niin soppa on valmis. Innokkaimmat foorumin plärääjät on varmasti huomannut erinäisissä ketjuissa tämän, enkä ala sen tarkemmin tähän selittämään kuka, ketkä ja mikä ja missä, sen nyt varmaan kaikki tietää. Kumarsin kyllä 3 kertaa bogen tehtaille päin (vai minne nyt piti kumarrella?), kun höyryjumala puuttui tuohon touhuun. Kaikilla on omat mielipiteensä ja pitäköön niistä kiinni, mutta samoin kuin jehovan todistat, älkää niitä muille tuputtako, tai haukkuko muiden valintoja. Ja AIKUISET ihmiset vielä uhoamassa, että nyrkkihommiin pitäisi lähtiä. Vittu olisiko sitten noloa, kun herra sininen kysyy, että mistä riita sytty? "Noku toi sano internetissä että GGTS on ylihinnoiteltu ja et Vamo ois paras" Nojoo, ei siitä sen enempää. Tää on isohiekkalaatikko, missä kaikkien pitää päästä leikkimään, ni eikö sitten voitaisi leikkiä sovussa?? Samalla asialla kumminkin ollaan?

   
   
 6. #26
  Höyrypää E-Ferret's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  569

  Re: Existancerin muistelmat..

  ^ Niin ja se mikä pitää sut poissa analogisista, on hyvä sulle. Eiks je?

   
   
 7. #27
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552

  Vs: Existancerin muistelmat..

  ei, vaan se on paras sulle

   
   
 8. #28
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Laitellaas nyt jotain. Hirmusesti himoitsema ZMAX joutikin sitten myyntiosioon. Jäänyt oikeastaan käyttämättä kokonaan tuon diablon jälkeen. Periaatteesssa en kyllä nyt oo mitään muuta käyttänytkään sen jälkeen kun sain hyppysiin. Ja harmittaa kun tuommonen laatumodi (vaikka kiinalainen onkin) jää niin vähälle käytölle. Hintapyyntö (omasta mielestä) maltilliset 60€ ilman 2x18350 pohjakorkkia. Uusihan oli sen 129€, ja nyt tosiaan taisi olla alennuksessa puffilla. Lienekkö vamo + muut modit jotka sitten jättää tuon varjoonsa kun ei tunnu kelpaavan No eihän se vasta kuin pari päivää ole kerennyt myynnissä olemaan.

  Tässä nyt on tullut oltua koko tämä viikko saikulla ja meinaa tylsää alkaa pukkaamaan, ni meinasin repästä ja tehä huomenna viteon, jos en keksi muita kotitöitä yms. Lähinnä olisi videoitu katsaus/arvio meikäläisen höyryurasta, laitteiden tsekkailua ja omaa mielipidettä niin lavatubeista, VMAXeista, koko scenestä mitä nyt siitä muista yms. Jos vaan jaksais ja viittis kirjottaa jonkinlaisen jutun juonen mitä seurata. Tulis kyllä sen verran pitkä video, että nokkelimmat-pokkelimmat jättäis suosiolla väliin, mut omaksi iloksi vaikka

   
   
 9. #29
  HöyryGuru Charun's Avatar

  Liittynyt
  02/2012
  Sijainti
  Vantaa
  Viestit
  9,167

  Vs: Existancerin muistelmat..

  Lisää videoita nettiin vaan! Kyllä sinne mahtuu.

   
   
 10. #30
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552
  I'm back...


  Its time again to kick ass or vape bubblegum... And i'm all out of e-juice.

   
   
 11. #31
  Höyrypää Existance's Avatar

  Liittynyt
  10/2011
  Viestit
  552
  Noniin jokohan sitä kohtapuoliin uskaltaa taas sanoa itteään höyrytteliäksi. Tosiaan reilu vuosi tuli (jostain syystä) tupakkia polteltua, kunnes pääsin takaisin höyryjen maailmaan. Omat laitteet nähneet jo parempia päiviä sekä joka-ikinen akkukin varmaan kuollut jo aikapäiviä sitten, niin tuli hankittua "ensikamppeiksi" Istick50W sekä Subtank Mini, juurikin tuon RBA-basen vuoksi; takaisin rakentelun pariin. Pitkään tuli arvottua 30W/50W väliltä, mutta onneksi tuli isompaan satsattua. Kyllä tuota parinpv akkuakestoa arvostaa sekä +-30W kiekuroilla oma "sweetspot" niin tehotkin riittää vähän paremmin drippereille (kunhan semmosenkin kerkeää hankkimaan ) Kokkailuhommatkin kiinnosti siinä missä rakentelu, säästäisi siinäkin muutaman pennin. TPA nesteillä tähänmennessä menty.
  Tottuneella kuviolla 8/10 nesteestä oltua ainakin omaan suuhun melko kuraa, mutta RY4 Asian sekä yllättäen Cheesecake Graham Crust nostaneet päätään muiden joukosta. Normaali Graham keksi tiivari maistu melko vinkeälle, muttei kyllä keksille. RY4 Doublessa taasen maistaa joku..hedelmä(?) Muutamat näistä mainitakseni.. Noh, lisää liemiä testiin, on kyllä valikoima hieman paisunut sitten viimenäkemän
  Tässä nyt reilu kuukauden mittaan, tullut testattua muutamaa eri coilia. Micro-coili onnistu ihmeenkaupalla ekakerralla ja osoittautui toimivaksi, jopa näillä meshin-työstöön tottuneilla kourilla. Twisted-coili vaatisi rajua niksojen laskua, mutten laimentamaan viitsi, koska se tehomäärä minkä se vaatii rokottais akkukestoa melkolailla. Verticaali taasen ei toiminut omaan makuun.. höyryä tuli mutta puolet mitä microssa. Ehkä siinä kävi valmistusvirhe..
  Mikkeli Höyryää 2015 sattui hyvin, pari viikkoa ollut laitteet sekä nesteet hallussa niin ehkä jotenkuten solautuisi jo joukkoon. Samalla tuli luvattua tälle nousevalle rap mega-artistille, jotta hänen settinsä siellä miksaisin. Pitkästä aikaa taasen pöydän toisella puolen, ja ehkä siellä jotain ääniä kuuluikin. Hyvissä ajoin juuri ennenkun soundcheckiin lähdettiin, muisti herra jopa tulla kertomaan mitä veisuja taustalle halusi ja sain nämä leikeltyä oikeaan mittaan. Artisti sitten itse poistui paikalta, niin jäin itekseen pelipaikoille. Sosiaaliset tilanteet, sekä työ ihmiset pelotatte vieläki niin maan perkuleesti, ni tyydyin kattelemaan sivummasta. Sen verran onneksi sentään rohkistautui, että äidin opettama stranger danger unohtu ja sain Urdulle tyrkättyä drinkkilippusen kiitokseksi loistavista videoistaan. Alusta asti tullut Senseitä sentään seurattua, niin elämän hyvinä kuin huonoina hetkinä Talos-T piti testiin lähettää jo reilu vuosi sitten, odottaa vieläkin paketissa lähetystä, mutta missä ihmeessä se paketti on?
  Jatketaan tälläerää näillä, dripperi ja toinen tankki seuraavaksi ostoslistalle. Kunhan näiden hankintojen tekemä lovi lompakossa ensin täyttyy..

   
   
Sivu 2 / 2 EnsimmäinenEnsimmäinen 12
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •