Sivu 3 / 4 EnsimmäinenEnsimmäinen 1234 ViimeinenViimeinen
Tulokset 41 - 60 / 64

Aihe: WonderC: Liemessä

 1. #41
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Protankilla 10 watilla banaani dominoi kypsynyttäkin nestettä, eli kyllä lähempänä kahtakymmentä on hyvä. Jos vielä pääsääntöisesti clearoa käyttäisin, oisin viilannut suhteita vieläkin enemmän mansikan suuntaan.

   
   
 2. #42
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Lainaus Alkuperäinen postaaja ktdd Näytä viesti
  Protankilla 10 watilla banaani dominoi kypsynyttäkin nestettä, eli kyllä lähempänä kahtakymmentä on hyvä. Jos vielä pääsääntöisesti clearoa käyttäisin, oisin viilannut suhteita vieläkin enemmän mansikan suuntaan.
  Mä vielä kaikenlisäksi valehtelin aika sujuvasti. 17.8W on alaraja jota tulittelee tällä hetkellä ja akku on ihan finito. Mansikka tossa kyllä vähän vaimeni, mutta muuten siitä tuli paljon pirtelömäisempi. Varmaan 20W hujaikoilla on se sweet spot.

  Edit. siis mun kokoonpanolla.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 3. #43
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Boardwalk Vapor

  Jenkkineste, viidellä eri maulla. Lasinen 30 ml pullo pipetillä varustettuna.
  Spain cigar hintaan 17€/pullo. Vertailuhinta 5.7€/10ml

  Cpt. Crusty

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Boardwalk
  They say a well balanced diet starts with Breakfast. Captain Crusty is a well balanced blend of cinnamon, honey and oatmeal that will have you wanting breakfast for dinner.
  Tämäkin neste on ollut maistelussa jo pidemmän aikaa ja se tuli tilattua hitti tai huti periaatteella. Innoituksen antoi Seduce Juicen mahtava Snake eyes, joka siis on enemmän aamiasimurojen suuntaan kääntyvä. Tavallaan kyllä toivoin, että tämä maistuu jollekkin muulle kuin mitä kuvauksessa seisoo. Yllättäen toiveeni ei oikein toteutunut, vaan ollaan kyllä aikalailla kaurapuuron äärellä. Vain pontikka puuttuu.
  Aikalailla samoilla linjoilla kuin Reign dropsin festivaalin kanssa, mitä hittoa mä ajattelin tätä tilatessa. Okei eihän tämä pelkkä kaurapuuro kuvauksen mukaan ole, toisin kuin edellä mainittu joka oli pelkkä ranskananleipä. Aika lailla samat fiilikset on myös makustelun jälkeen, hitto täähän on hyvää. Elovena taitaa tarjota mikropuuro kategoriassaan omenakanelikaurapuuroa ja aika lähellä ollaan maun puolesta, tosin hunaja antaa aikalailla makuetta jos aitoon puuroon verrataan. Lisäksi kaikki kaurapuuroa syöneet tietävät, ettei kaurapuuro maultaan mikään kauhean vahva ole, mutta tässä nesteessä maku on saatu voimistettua. Ei se silti mitään kaurapuuroa steroideilla ole, vaan voimakkuudeltaan aikalailla sopiva. Kaurapuuro on myös omaan makuuni toisinaan hieman kitkerähköä, mutta sitä ei tällä nesteellä ole ollenkaan havaittavissa. Mainitsin jo hunajan ja makueden. En kyllä näin makeana puuroani koskaan nauti, mutta ei tämä siltikään ole mikään ällömakea neste. Se on makea vain kun vertaa sitä kaurapuuroon, tai vaikka maitoon (muttei Hylaan). Kaneli on kuvauksen mukaan juuri sopivassa balanssissa, tai oikeastaan kaikki on.

  Äärettömän hyvin onnistunut neste, täysin älyttömästä ideasta. En tiedä onko tämä maku jonkun vahingon tulos, mutta ei voi sanoa kuin että rohkeasti vain kokeilemaan.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 4. #44
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Seduce Juice

  Jenkkinestevalmistaja jonka omalla nimellä kulkevalla nestelijalla on tällä hetkellä 21 erilaista makua. Suosituin kaikista on ollut jo pidemmän aikaa Snake Oil, joka muistaakseni on fooruminkin nesteäänestyksessä jonain vuonna niittänyt menestystä. Kaikki maut ovat diasetyylivapaita ja saatavilla kolmella eri pgvg suhteella (50/50, 30/70 ja max. VG). Koska asumme kylmässä suomessa ja joudumme tilaamaan nesteemme euroopasta, on jälleenmyyjästä kiinni millä suhteella nesteesi saat, vai saatko valita. Finnvapen valikoimassa on max. VG, joka ei toki silti tarkoita 100% VG:tä. Toimitetaan 15ml tippanokalla varustetussa muovipullossa. Ja koska itse siirrän nesteet aina muovipullosta lasiseen pipettipulloon, niin mainittakoon että pullon sisällöllä ei ollut mitään mahdollisuutta mahtua 15ml lasipulloon (Mr. Goodvapen pullo). Eli voisi olettaa että pullossa on enemmän kuin ilmoitetaan.
  Finnvape 10.9€/pullo Vertailuhinta 7.3€/10ml
  Grayhaze.co.uk 10 ja 15ml pulloja hinta vaihtelee myös maun mukaan 7.6-8.2€/10ml


  Myrrh

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Seduce Juice
  Our signature cream base with an emphasis on blueberry, with a kiwi kicker.

  Olen alusta asti pitänyt Seduce Juicea kiistatta yhtenä parhaista nestevalmistajista. Nyt pienen tauon jälkeen palasin taas juurille ja tilasin pari pullollista Myrrhiä, joka on siis kermainen mustikka. Tätä olen viimeksi kokeillut eVodin kanssa ja nyt käytössä on hieman kehittyneemmät laitteet, niin täytyy sanoa että maku koki ihan uuden ulottuvuuden. Evodin kanssa maku jäi hieman laimeaksi, mutta ensimmäiset maistiaiset H-dripperillä räjäytti pankin. Mustikkaa tuli todellakin paljon enemmän, kuin osasin toivoa ja odottaa. Sama mahtava kermaisuus kuitenkin oli edelleen läsnä, jonka eVodillakin sai esiin.
  Mustikka muistuttaa hyvin paljon jäätelöissä olevaa mustikan makua, mutta Seducen kermaisuus ei kuitenkaan ole jäätelömäistä. Kiwiä en ole nesteestä ikinä löytänyt ja suoraan sanottuna sitä se ei kaipaakkaan. Tasapaino on mielestäni erittäin hyvä ja vaikka neste on makea, niin Mr. Goodvape makeutta ei olla lähelläkään. Ihan kaikkia Seducen nesteitä en toki ole kokeillut, mutta ilmeisesti kaikki kermaiset maut turruttaa makuaisteja ja jonkin ajan kuluessa neste ei maistu juuri millekkään. Näin on ikävä kyllä käynyt laitteista riippumatta. Genesis joka ei ole kermamaku, on ollut poikkeus, joten oletan että tuolla kermalla on jotain tekoa asian suhteen.
  Tällä nesteellä on myös läheinen sukulainen nimeltä Frankincence, jossa mustikka on korvattu mansikalla. Muita eroja nesteillä ei ole ja molemmat on erittäin hyvä, joskin kärsivät samasta turruttavuudesta.


  No mikään ADV tämä ei voi ikävä kyllä turruttavuuden takia olla, makunsa puolesta kylläkin. Mutta kyllä tätä mielellään drippailee, sillä mihinkään isompaan tankkiin ei oikein viitsisi laittaa nestettä jota voi höyrytellä vain tietyn ajan. On myös mahdollista että mustikka on elementtinä niin herkkä, että se yksinkertaisesti tekee katoamistempun, kun se pääsee pullosta. Tätä ongelmaa on itselläni esiintynyt monen mustikkanesteen kanssa eri tasoilla.
  Finnvape on harmiksi poistamassa Seducen nesteitä valikoimista, mutta eräs foorumilainen olikin jo löytänyt korvaavan myyjän ja ilokseni siellä on muitakin vahvuuksia kuin 12mg, joskin valikoimassa olisi parannettavaa.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 5. #45
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Cum Vapes

  Terokum on nimimerkki, näiden pilke silmäkulmassa nimettyjen nesteiden takana. Tai ainakin toivon että nimi ei viittaa pohjanesteeseen. Tarjollahan nämäkin nesteet on jo hivenen aikaa olleet ja saaneet myös osakseen ansaitsemaansa huomitoa. Kaikkkien makujen suositussekoitussuhteeksi on merkitty 15% 50/50 pohjaan ja VG painotteisille pohjille 20-25% Testissä sarjan kaikki kolme tällä hetkellä olevaa nestettä.


  Vapetalo
  10.5€/10ml


  Moms sweet boobs

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  Banaanin, kerman ja kookoshiutaleiden makuinen tiiviste. Loistava valinta herkkuhetkiin.
  Tässä nesteessä on hieman sitä havinaa, jota ensimmäisellä kokkauskerralla yritin itsekkin lähstyä. Snake Oilin innoittamana lähdin heti ensimmäisellä yrityksellä yhdistämään Kookosta, pääärynää ja vaniljaa. Harmi että Atmoksen Mist pilasi koko homman. No eihän tässä nyt ole samaa kuin kookos, tai vanilja periaatteessa. Ei se vanilja ole tähän saakka maistunut oikeasti kuin yhdessä nesteessä, joten miksei tässäkin sitä voisi olla.
  No sekoilut sikseen ja mennään asiaan....
  Kookoshan tässä on aika hallitseva elementti, harmi niille jotka ei siitä pidä ja hyvä meille jotka tykkäämme. Kookos voisi olla makeampi, sellainen kuin Bountyssä. Muutenhan se maistuu sille mille kuuluukin, tai no tiedä nyt sitten onko ne hiutaleita vai palasia. Banaani on vähän sellaista pirtelöbanaania, jota Patrikin pirtelössäkin on, mutta tässä se on jokseenkin hento. Banaani antaa nesteelle enemmän sellaisen kermamaisen maun, kuin että se olisi erityisen tunnistettava. Banaanin kuitenkin löytää helposti, jos sitä osaa hakea. Ai niin tämä ei ole mikään kovin makea neste, joka ehkä vähän yllättää kun miettii tuoteselostetta. Odotin todella makeaa tapausta.
  Itselleni tämä on neste, jota jaksaa höyrytellä tietyn ajan ja sen jälkeen sitä ei vähään aikaan kaipaa. Pienen hetken jälkeen tämän pariin on kuitenkin helppo palata. Eli tämä on nimenomaan hetken neste, ei mikään viikko putkeen neste.

  Strokers delight

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  Banaanin, kerman ja kookoshiutaleiden makuinen tiiviste. Loistava valinta herkkuhetkiin.
  Vain muutamaa mansikkanestettä testanneena, olen silti huomannut että mansikoissa on eroja. Ja jotenkin taas löytyi uusi versio mansikan mausta. Se mikä tässä nyt eniten ottaa päähän, että olen maistanut kyseisen mansikan ihan oikeassa elämässä, mutta en vaan saa päähäni missä yhteydessä. Jotenkin tulee mieleen lapsuuden ensimmäiset etelän reissut ja omalla rahalla ensimmäisenä päivänä hotellin vieressä olevasta kaupasta ostettu aivan törkeän halpa ja hyvä mansikkapiirakka. Tai sitten se on Chupa Chups mansikka kerma tikkarista tuttu maku. Oli miten oli, niin mansikka on ihan törkeän hyvä ja sopii tuon kermaisuuden kanssa erittäin hyvin. Mikään autenttinen torilta ostettu kirpeänmakea mansikka tässä ei siis ole kyseessä. Myös tämän nesteen makeus on linjassa edellisen nesteen kanssa. Eli ei mikään järin makea neste, tämäkään. Omaan makuun tämä on parempi neste, kuin tuo tissimehu. Jokseenkin outoa, sillä fanitan kyllä kookosta aika paljon. Ehkä tämä siis on paremmin onnistunut neste, sillä kermainen mansikka ei varsinaisesti ole se mitä ensimmäisenä haluaisin nesteeltä. Odotinko nesteeltä vähemmän kuin tissimehulta, kyllä. Ehkä sekin vaikuttaa, sillä yllätys ainakin oli erittäin positiivinen. Erittäin hyvä neste, mutta ei myöskään pitkäaikaiseen käyttöön, vaan vaatii tauottamista. Ainakin omalla kohdalla, vaikkakin kyllästyminen tulee hitaammin. Lisäksi huomasin, että mansikka on aluksi juuri kuvailemani tapainen, mutta normalisoituu ajan kanssa enemmän samanlaiseksi kuin moni muukin mansikkamaku. Eli omalla kohdalla ainakin jatkosuunnitelmat on, nopeasti naamaan.

  Cameltoe

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  Mausteinen piipputupakka pähkinävivahteella
  Tämä neste on enemmän meikäläisen palettiin kohdennettu, sillä onhan se tupakkineste. Alunperin se päätyi Diabloon, mutta toimii kullä dripperilläkin erinomaisesti. Olemme jossain määrin Pipesaucen maailmassa, mutta juuri riittävillä eroilla. Makuna tämä on hyvin lempeä ja aluksi olin jopa sitä mieltä, että 15% ei vaan ole riittävä sekoitussuhde, pienen hetken jälkeen perun sanani. Sanoisin että tämäkin kallistuu maltaan suuntaan, mutta ei lähellekkään samalla tavalla kuin Shire Malt, tai edes LBL. Päällä on hivenen pähkinäinen nuotti, mutta sekään ei ole päällepuskeva, joskin Diablon kanssa se oli hivenen voimakkaampi, tai sanotaanko kirkkaampi. Dripperillä pähkinä on hyvin pehmeä, jokseenkin leivonnaismainen. Välillä olen havaitsevinani jotain hedelmäistä, tai ehkä hieman hapokasta. Pähkinäinen alkumaku, pienehköllä hapokkuudella sekoitettuna pehmeän maltaiseen piipputupakkaan on kokonaisuutena hyvin balanssissa. Ei liene yllätys, että tämä on sarjan ehdoton lempinesteeni. Pipesauce miehille ja naisille tämä on varma nakki, eikä varmasti kovin paha huti muillekkaan jotka tupakkamakuja kaipailee, tai on aikeissa niihin tutstua.  Summa summarum. Kaksi samaan kategoriaan menevää nestettä ja yksi tupakka. Kaikissa on yhteinen nimittäjä. Ne ei ole hyökkääviä, vaan hvyin pehmeitä ja tasapainoisia. Kaikista puuttuu se ällömakeus, jota kuvauksien perusteella voisi odottaa. Paitsi tietysti Cameltoe, joka nyt ei kuvauksen perusteella mikään makea pitäisi olla. Jos tarjolle tulee neljäs neste, niin aivan varmasti tutstun siihenkin. Nyt jäi yksi neste vakituiseen kiertoon ja kaksi muutakin tulevat satunnaisia vierailuja tekemään.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 6. #46
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Potions of Kuhanzzi

  Suomalainen makutiivistesarja, jonka luoja on myöskin tällä foorumilla tuttu nimi. Vapetalo tarjoaa tällä hetkellä kahta makua, mutta lisää lienee tulossa. Ainakin niitä on ollut valikoiduilla henkilöillä testattavana. Suositus sekoitussuhde on 20% riipuen pgvg suhteesta. Toimitetaan perinteisessä 10 ml tippanokkapullossa.

  Vapetalo 10.5€/pullo.

  Health Potion

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  Health Potion on karkkimainen punainen eliksiiri, jonka päämakuina on salmiakkia, vadelmaa ja mansikkaa.
  Tätä kyseistä nestettä on hehkutettu ja itse olen aina ajatellut että varmaan se hyvää on, jos tollasesta tykkää. Jotenkin on tuo salmiakin käyttö näissä nesteissä tökkinyt ja siitä syystä kiinnostus tätä nestettä kohtaan on ollut aika lähellä nollaa. Olen joskus maistanut ihan salmiakkinestettä ja itseasiassa se oli jopa hyvää, vaikka ajatus salmiakista höyryn muodossa puistatti. Koska me kaikki olemme entisiä tupakoitsijoita, niin monella on varmaan kokemusta miltä tuntuu kun vetää röökiä turkinpippuri suussa tai edes vähän sen jälkee. Ei mikään kovin mairitteleva makuelämys. Tuo on lähinnä se syy, joka alunperin potki salmiakkia vastaan.
  Tervalaku on myös neste, jota paljon hehkutettiin ja jota pitkin hampain viimein tilasin. Nestehän oli suoranainen yllätys, eli melko mainiota. Kuitenkin kävi niin että alkuinnostuksen jälkeen se unohtui tyystin eikä siihen tehnyt mieli palata. No minkä ihmeen takia tämä neste sitten päätyi ostoskoriin? Kaksi syytä. Ensimmäisenä lienee se, että tästäkin saisi jotain kirjailtua ja toinen oli se että eipä ole ollut kovin mairittelevaa valikoimaa tarjolla, joten sitä ostetaan mitä on myytävänä.

  Jo kokkailuvaiheessa oli tuotteessa niin hyvä tuoksu, että ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä pullolle tiukka ravistus ja samointein dripperiin. Eli ei mitään pikakypsytyksiä vaan raakana sisään. Ensimmäiset ajatukset oli, että jos tämä tästä vielä kypsyessä paranee, niin ei hyvää päivää. Aivan törkeän hyvä maku. No kaikkihan tietää että tämä maistuu punamustille sirkusaakkosille tai sitten niille korvan muotoisille punamustille irtokarkeille. Salmiakki ja vadelma siis varsinaisina makuina.
  Kuvauksessa tosin mainitaan mansikka, mutta en minä sitä sieltä löydä, liekö se sieltä kypsyessä tulisi.

  Maku tulee höyrynä mukavan pehmeänä ja jälkimaku joka suuhun jää on sama kuin kyseisiä karkkeja syöneenä.
  Maku on sellainen, että tähän turtuu kyllä melko nopeasti. Paitsi että ei ole. En ole tähän asti vielä höyryttänyt mitään nestettä näin pitkään. Yleensä vaikka kuinka hyvä neste olisi kyseessä, niin tulee kuitenkin vaihdettua aika nopeasti johonkin muuhun. Toisaalta tämä testausjakso on ehkä vähän puolueellinen, sillä tällä hetkellä on pinoista vajetta nestekaapissa ja ei oikein ole mitään mihin haluaisi vaihtaa. Toki onhan tuossa useampi laite kierrossa, joissa on muutakin ja silti tähän tulee tartuttua useiten. Kaljan kanssahan tämä ei ole hyvä, se vaatii tupakkinesteen.

  En nyt oikein osaa sanoa, onko tämä ajan kanssa parantunut tai huonontunut, eikä tämä ehdi kyllä vanheta niin kauaa kuin mitä moni neste kypsyttämiseen vaatii. Ihan rehellisesti tämä on erittäin korkealla rankingissa, jos nesteitä alkaisi oikeasti pisteyttämään. Nollasta sataan asteikolla ensimmäinen numero olisi 9.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 7. #47
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Alloy Blends

  Jälleen yksi Jenkkiläinen nestevalmistaja, joka on tehnyt jotain oikein. Premium-luokkaan ei kuitenkaan kaikki jenkkinesteet nouse ja niistä jotka ei nouse, ei täällä euroopassa juuri kuulla. Alloy blends ei ole nousuaan tehnyt hienoilla etiketeillä, tai paketoinnilla. Jäljellä olevista keinoista on siis jäjellä vain maku, tai markkinointitaidot. Moni tuotteita kehuu, joten maut on siis yleisön mieleen. Nesteet toimitetaan 30ml lasipulloissa. Pullossa ei ole pipettiä, mutta kierteille sopii yleisimpien pullojen pipetit.

  Spain cigar hintaan 18€/pullo. Vertailuhinta 6€/10ml
  Diablo liquid hintaan 20€/pullo vertailuhinta 6.7€/10ml


  Vented

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Alloy blends
  A very complex, earthy and balanced mix, it is a light well blended vanilla tobacco.
  Otetaanpa välillä ihan valmisneste ja vielä tupakkamaku tarkasteluun. Tällä kertaa vaniljatupakka, joka on makuyhdistelmä jota en ole aiemmin kokeillut. Pienoinen pettymyksen pelko on jo etukäteen, sillä samaisen valmistajan vanilla custard oli jokseenkin pettymys. Toisaalta tupakkamaku on aina tupakkamaku ja se voi kaiken pelastaa.
  Ensitestit misterillä oli ihan lupaavia, aika pehmeä aromi joka on hieman karamellimainen tai jopa hentoa toffeeta. Jonkun hetken tätä höyrytteli ja sitten se iski, kuin salama kirkkaalta taivaalta. Kukkasten maku tuli jokaisen höyrypilven mukana ja nimenomaan kukkasten ei parfyymin. Aromi ei ollut mitenkään ylitsevuotavan voimakas, mutta häiritsevä. Siirryinkin seuraavaksi dripperin käyttöön ja sama ongelma. Hetken aikaa maistui hyvälle ja sitten se taas iski, ihan kuin olisi syönyt kukan terälehtiä. Pullo hyllylle kypsymään ja toivomaan että se häviää kypsyessään.

  Ja pullohan kypsyi ajan jota en edes muista, eli melko kauan. Nestettä taas dripperiin ja sormet ristiin. Aika teki tehtävänsä, sillä nyt ei kukkia tai mitään muitakaan kasvustoja enää löydy. Maku on ilmeisesti nyt sitä mitä se tulee olemaan, mutta millaista. No tupakka on sellainen hento tuhkakuppimainen, ei mikään vahva. Karamellia ja toffeeta on vieläkin tarjolla, joten onko tämä nyt sitä kuuluisaa ryynästä? Kuvausten perusteella ainakin lähellä ollaan. No mitenkäs se vanilja tällä kertaa? Aromi joka on omalla kohdallani ollut lähes aina kateissa, jopa monissa vaniljanesteissä. Väitän, että tässä on enemmän vaniljaa kuin monissa vanilla custardeiksi kutsutuissa nesteissä, mukaan luettuna valmistajan omassa. Vanilla custard karamellilla ja hitusella tupakkaa on tämä neste. Ei pöllömpi, mutta ei nyt välttämättä mikään täysosuma. Yksi aika suuri turnoff on tuo kypsyttelyhomma. Tämä on kuitenkin premium neste ja olen kyllä sitä vastaan että valmsinesteitä pitäisi kypsytellä tolkuttoman kauan, jos ollenkaan. Kyseinen neste oli kuitenkin hyllyllä useamman viikon, ennen ensimmäistä testiä ja ellen ihan väärin muista niin misterin ja dripperinkin välissä oli lähes viikko. Ymmärrän että maku paranee kypsyessään, mutta lähes kaikki nesteet joista olen oikeasti tykännyt on ollut hetivalmiita. Pitkät kypsyttelyt kuuluu enemmän DIY-osastolle. Jos valmisnestettä pitää kypsytellä, niin kyseessä on syytä olla vähän pirun hyvä neste. Nyt lopputulos oli lähinnä keskinkertainen, tai hieman sen yläpuolella. Ihan OK, mutta ei vaivan arvoinen.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 8. #48
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Tehdäänpä tässä vaiheessa pieni paluu aiempaan arvosteluun ja tarkemmin tuohon Alloy blendsin Vented nesteeseen. Epäilin että se oli Ryynästä, koska en omannut aiempaa kokemusta RY-sarjan nesteistä. No nyt on Defun special Ryynästä ja TPA:n RY4 doublea makusteltu (ehkä niistä jotain runoilenkin joskus), joten voin sanoa että Ryynästähän se oli. Motkotin mielestäni aiheesta, että se vaatii tolkuttoman kypsyttelyn valmisnesteeksi ja ole edelleenkin sitä mieltä. Näitä molempia DIY-ryynäsiä on pystynyt höyryttelemään jo viikon kypsyttelyn jälkeen irvistelemättä.
  Se miksi kaivoin tämän aiheen uudelleen ylös, johtuu uudesta näkökulmasta. Nämä molemmat DIY-ryynäset on kehuttu maasta taivaisiin ja itselläni on ne vielä kesken. Mutta näyttää pahasti siltä, että Alloy blends on pyyhkimässä lattiaa noilla molemmilla. Eli jos valmisnesteen kuukauden kypsyttely ja hinta ei haittaa ja Ryynäset on sun juttus, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Jos nämä kilpailijat vielä kypsyy paremmiksi kuin tuo Vented, niin runoilen niistä jotain. Tällä hetkellä Ventedin karamelli ja vanilja vaan vie noita kahta.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 9. #49
  Höyrypää

  Liittynyt
  11/2014
  Viestit
  783
  Kivasti kirjoitettuja juttuja ja mukava huomata että samalta paikkakunnaltakin vielä

   
   
 10. #50
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Defuncta päätti luoda oman Ryynäsen, koska valmiit tuotteet olivat laadullisesti liian ailahtelevia. Tämän resepti on täysin julkinen, jos sitä haluaa itse sekoitella. Toisaalta Vapetalo myy valmiiksi sekoiteltua tiivistettä, joten ei maksa vaivaa. Nesteestä on oma ketju, jos historia kiinnostaa enemmänkin.

  Vapetalo 4,9€/10ml

  Special RY4 by Defuncta
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  RY4 on ollut kautta aikojen yksi ehdottomasti suosituimmista e-nesteistä ja se sisältää monia eri makuvivahteita. Tiiviste on valmistettu tarkasti höyryguru defunctan kehittämän reseptin mukaan ja moni on sanonut että se on paras RY4 mitä he ovat ikinä maistaneet!

  Kyllä tämä neste on nyt kypsynyt siihen pisteeseen, josta se ei enää juuri muutu, joten eiköhän tämänkin voi julkaista.

  Maailman paras Ryynänen, tai niin ainakin sanotaan. No makuasiat on mielipiteitä ja koska ne ei ole faktoja, niin niistä voi aina kiistellä. Verrataan tätä jo aiemmin arvosteltuun Alloy Blendsin Vented nesteeseen, sillä onhan ne molemmat RY-sarjaan kuuluvia nesteitä. Aloitetaan suoraan sillä huomiolla, että tämä on maultaan huomattavasti laimeampi. Laimeus on tässä kuitenkin jotain, mitä ei voida sekoitussuhteella korjata, yritän siis sanoa että Vented tarjoaa paljon pyöremämmän ja paksumman makukokonaisuuden. Tässä on jotenkin terävämmät reunat ja jos tiivisteen määrää lisää, väitän että lopputulos ei ole mieluisa. Tämä on siis hieman erillainen lähestymistapa toffee/karamellitupakkaan. Pohjalla oleva tupakka on mielestäni paljon raaempi, mutta en sitä siltikään lähtisi tuhkakupiksi kuvailemaan. Aika harvassa nesteessä se sitä loppujenlopuksi on ollut, vaikkakin tässä ollaan ehkä kaikkein lähimpänä. Vaikka ei kuitenkaan. Tupakkanesteet on muutenkin aina aika jänniä tapauksia, jotkut tupakkamaut saattavat tarjota sen muistikuvan, jolle tupakka maistui. Ikäväksi ja onnkesi se muistikuva on täysin vääristynyt. Silti tämän nesteen tupakka ei oikein osu siihen muistikuvaan, eikä oikein edes muistuta niitä tupakkamakuja, jotka on aidosta tupakasta uutettu. Pakko myöntää, että en juuri välitä tämän nesteen tupakasta ja se ratkaiseekin koko nesteen kohtalon. Tupakka kun on tämän nesteen päälimmäinen maku ja karamelli on lähinnä sitä korostava elementti. Toffee antaa kyllä pientä pyöreyttä, mutta sitä ei vaan ole omaan makuun tarpeeksi.

  Ei tämä varsinaisesti mikään huono neste ole, mutta ei vaan osu omaan palettiin. Makujen balanssi ei vaan kohtaa omia mieltymyksiä. Makeutta on toisaalta ihan tarpeeksi, mutta tupakkapohja ei vaan ole mieleiseni.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 11. #51
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Potions by Kuhanzzi

  Vapetalo 10,5€/10ml


  Mana Potion

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Vapetalo
  Mana Potion on sarjan toinen neste. Väriltään se on sininen ja makuna makea mustikka-granaattiomena pienellä kermaisuudella.
  Tämä neste toi raakana mieleen The Alchemist concotionin Chronic bluen, joten oli parempi laittaa neste kypsymään, sillä satuin lukasemaan että se muuttuu kypsyessään. Tein seuraavan kokeilun hieman vajaan kolmen viikon kohdalla ja maku on edelleenkin liikaa Chronic bluen kaltainen. Eli alle kuukauden kypsyttelyllä se ei ainakaan ole itselleni höyryttelykelpoista. Tässä vaiheessa on kyllä vaikea uskoa , että tästä vielä hyvä tulisi.
  Pitkähkön kypsyttelyn tulos ja on aika palata tämän nesteen pariin. Aika on kyllä muuttanut nestettä, jopa parempaan päin. Maku on edelleenkin jokseenkin samaa, mutta se on paljon pehmeämpi. Ehkä jopa hivenen kermainen. On tämä huomattavasti parempi kuin vertailuneste, mutta jos nyt ihan rehellisiä ollaan niin eipä se paljoa vaadi.
  Käytännössä tämä on se sama esanssinen Spiderman limu, mutta vähän kermaisempana ja tasapainoisempana. Chronic bluen faneille ehdottoman kokeilemisen arvoinen neste, omasta mielestäni selvästi parempi. Kuitenkin ensimmäinen suomalaisten valmistiiviste joka tekee tuttavuutta viemäriverkostoon.


  Kypsyttelyä neste sai lähes puolitoista kuukautta, joten jos maku tuntuu liian terävältä ja kulmikkaalta, niin aikaa se ottaa. Koska tämä neste sai näin murskaavan tuomion, kertoo se jotain Health Potionin erinomaisuudesta. Se on tällä hetkellä kuitenkin tämän talouden eniten käytössä oleva neste ja käyttäjiä on kaksi. Jos oikein olen ymmärtänyt, niin tarjolle on tulossa myös uusi maku. Odotan sitä innolla, tästä huolimatta. Ja kyllähän tälläkin nesteellä on faninsa, joten ei se kaikkien mielestä huonoa ole.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 12. #52
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Otin testiin useamman tupakkatiivisteen. Jos ei jo ole ilmennyt, niin tupakkanesteet on ollut jo jonkin aikaa niitä mieluisimpia nesteitä ja nyt kun on kokkailun makuun päästy, niin täytyyhän niitä kokeilla. Näitä teksetjä on kirjoiteltu sitä mukaa, kun nesteitä olen maistellut. Ryynäsen kirjoitin kyllä viimeisenä, vaikka se olikin ensimmäinen neste jota setistä maistoin. Laitoin sen silti ensimmäiseksi, sillä se vähän poikkesi noista muista ja en pidä sitä saman sarjan nesteenä.


  RY4 Double (TPA)

  Ryynästen testailu jatkukoon, vaikka toi Defu ei ollutkaan ihan omaan mieleen. Tässä on mielestäni parempi tupakkapohja ja maku on muutenkin pyöreämpi. Makea ei tämäkään ole ja edelleen Vented on näistä ollut selkeästi paras. Ei tämänkään tupakkapohja mielestäni mikään huippuhyvä ole, mutta menettelevä. ADV nestettä en tuon tupakan puutteiden takia tästäkään saa. En oikein sisäistäny, mikä on tuon doublen osuus tässä? Tuplaamatonta en ole maistanut ja en kyllä näillä näkymin siihen aio edes sekaantua. Oletin että tämä on enemmän toffeemaisempi. Tai tavallaanhan tämä on, mutta kun se toffee ei oikein ole aidon toffeen makuinen, vaan enemmän sinnepäin.


  Mild Black (TPA)
  Pehmeätä makeata piipputupakkaa hakusessa. Ensimmäisenä kuvauksesta tulee tietysti Pipe Sauce, sillä ne on itselleni hyvin tuttuja. Toki en niistä juurikaan tupakkaa saa, saati sitten piipputupakkaa. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin en oikeata piipputupakkaa ole koskaan nauttinut. Kilta sätkäksi käärittynä ei oikein vielä ole piipun polttamista. Etenkin kuin palava Kilta tuokuss pirun hyvälle ja maistuu ainakin sätkänä kamalaakin pahemmalle. No toki olen ihan pikku pistiäisenä imeskellyt isoisän laatikosta löytynyttä piippua, joskaan siellä ei puruja ollut, saati että se olisi palanut. Tässä on nyt sitä samaa havinaa, joskin tulipesässä on käytetty musta teepussi. Rehellisesti sanottuna, ei juuri houkuttele täyttää dripperin pesää uudelleen, mutta todennäköisyyksiä uhmaten teen sen vielä kerran. Kyllä ei maku ole toisellakaan yrittämällä yhtään sen parempi. Lyhyesti ja ytimekkäästi, työnsin käteni paskaan.


  Red Oak (TPA)

  Puinen ja savuinen tupakkamaku. Kuvauksesta huolimatta tämä kallistuu kuitenkin enemmän Ryynäseen, olematta kuitenkaan Ryynänen. Savun makua en saa mitenkään helposti vangittua, enkä ole varma onko se hyvä vai huono asia. Toisaalta, saan kaivettua ihan hienoisen savukoneen antaman aromin. Hyvin, hyvin kaukaisen. Maku taiteilee savukoneen, toffeen ja miedon savun välimaastossa. Tässäkin on ikävä kyllä pinoinen käytetyn teepussin maku, mutta se on niin kevyt, että sitä ei pahemmin rekisteröi. Tavallaan ihan metkan makuinen tupakka, mutta toisaalta taas melko tylsä. Näen tässä potentiaalisen tupakkapohjan, joka selvästi kaipaa piristystä. Lisäksi nesteessä on yllättävän kova kurkkutuntuma, vaikka ei ehkä kaikkein pahimmasta päästä. Tämä ehkä on itselleni hyvä vihje, että yksinkertaiset tupakkamaut ei vaan ole minun juttuni. Tätä ei kuitenkaan tarvitse kaataa viemäriin, vaan on käyttökelppoista sellaisenaankin. Vaatii vain että ei ole paljon valinnanvaraa, eli tulee kulumaan tooodella hitaasti.

  Black Honey Tobacco (TPA)
  Tuntuu että kaikissa näissä kolmessa on pohjalla sama tupakka, tai siis käytetty teepussi. Onneksi se on tässäkin melko hento. Hunajaisuus ei ole mitenkään päällepuskeva, mutta hyvin tunnistettavissa. Vaikka hunaja maistuu, niin makeutta ei ole käytännössä ollenkaan. Tämä ei ole kuitenkaan huono ominaisuus, taaskaan. Maku ei ole myöskään mitenkään kuiva. Ehdottomasti näistä kolmesta paras, vaikkakaan ei vieläkään mikään huippusuoritus. Kaikissa edellämainituissa akilleen kantapäänä on selkeästi itse tupakka, ei ehkä hyvä juttu kun tupakkanesteitä tässä kuitenkin haetaan.


  Cherry Balsam tobacco (flavor west)

  Tämän kanssa jotain meni pieleen ja veikkaan että tiivaria oli kuitenkin liikaa, vaikka ohjearvojen sisällä pysyin. Nestettä tuli kypsyteltyä ties kuinka kauan ja vielä toista viikoa korkki auki. Lopputulos oli jokaisella kokeilulla sama. En aluksi osannut antaa ihan täydellistä kuvausta, mutta sitten joku kuvaili jotain toista nestettä samoilla sanoilla ja tunnistin maun heti. Hiuslakka, sitä se on. Ei kiinnosta säätää tämän nesteen kanssa yhtään enempää, sillä listan edelliset nesteet on jo vieneet uskon.


  Kokeilussa oli vielä Flavour Artin Dark Vapure, josta en jaksa edes analyysiä lähteä kirjoittamaan. Eihän sitä hiuslakkaan voi verrata, mutta ei se senkään jälkeen mitään hyvää ollut, joten parin vedon jälkeen päätin antaa olla.
  Suomipojat on saaneet aikaiseksi hyviä tupakkatiivisteitä ja jatkossa aioin pysyä niissä ja ihan valmisnesteissä, kun tupakkanesteitä halajan. Toki valmiita reseptejä on tarjolla, mutta ei riitä into alkaa useaa eri tiivistettä mittailemaan ja hommailemaan, että saan mahdollisesti hyvän nesteen aikaiseksi. Sillä aina on se mahdollisuus, että sieltä tuleekin päinvastaista pihalle. Asiat voi mielestäni hoitaa helpomminkin ja niin aioin ne tehdä jatkossa. Jos tulevaisuudessa tulee, uusia tupakkatiivisteitä suomalaisilta, niin kokeiluun menee. Muistakaa että vaikka Ahe ja Terokum on asettaneet riman korkealle, niin hirveän paljon sitä ei kannata silti alittaa.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 13. #53
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  KabJuices

  Vapetalo hintaan 4.9€
  Jalmarin Juissi
  Lainaus Alkuperäinen postaaja vapetalo
  Makea ja raikas hedelmäsekoitus.
  Krab Juisen uusi neste, jota kuvataan makeaksi ja raikkaaksi hedelmäsekoitukseksi ja nyt minä kuvailen sitä omin sanoin. Maku on meinaan itselleni hyvin tutunoloinen. Vaikka raaka neste tuoksui ainakin äkkiseltään mangolle, on paljastettu ettei sitä nesteessä kyllä ole. Eikä se kypsyessään kyllä enää sille tuoksunutkaan. Kypsä neste meinaan tuoksuu niin vihreälle omenalle, kun vaan vihreä omena voi tuoksua.

  Hieman yllättäen omenan maku ei ole mitenkään päälletunkeva. Jo ensimmäisillä höyryillä tuli tuttu tunne ja mielestäni ollaan aika samoilla poluilla Space Jamin Astorn kanssa, eli persikkaa, omenaa ja mansikkaa. Mitä enemmän maistelen, sen vakuuttuneemmaksi tulen asiasta. Astroa ei nyt ole vertailua varten talossa, joten pitää pelata muistikuvien kanssa. Mielestäni makutasapaino näissä on molemmissa aika sama. Omena antaa hivenen kirpeyttä, mutta persikka leikkaa siitä pahimman terän pois ja antaa hieman mehukkuutta ja makeutta. Mansikka antaa maulle hyvän viimeistelyn. Kun sanoin että makutasapaino on aika sama, niin oikeastaan tarkoitan että Astrossa se tuli haettua samaksi. Astrossa meinaan sai makutasapainoa teholla ehkä paremmin muuteltua, tai oikeastaan oli pakko. Jalmarissa maku ei ole niin tehoriippuvainen, vaan se maistuu suurinpiirtein yhtä tasapainoiselta aina.

  Onhan se tietysti kiva, että oman sweetspottinsa saa oikeilla tehoilla haettua, mutta toisaalta se on taas hieman rasittavaa. Etenkin jos käytössä on mekaaninen laite ja nesteen maku vaihtelee kokoajan. Eihän se periaatteessa huono asia ole, jos ne kaikki variaatiot olisi sitä mistä tykkää, mutta eipä ne mielestäni Astrossa oikein näin ollut. Eli käytännössä itse pystyn käyttämään Astroa vain reguloidulla virtalähteellä, mutta Jalmaria myös mekaanisella. Omaan makuun tämä on paljon onnistuneempi neste, kuin Patrikiin pirtelö. En mä ainakaan Astroa enää osta. Ja syy ei nyt ole hinta, vaan se että tämä on parempi. Maultaan ei paljon, mutta käytökseltään huomattavasti.
  Palataan vielä tuohon kuvaukseen, että ei tämä nyt ainakaan liian makea ole, eikä nyt niin järin raikaskaan. Makuasioita ehkä, mutta kaikesta huolimatta kyllä ehdottomasti hyvä neste. Tästähän on tulossa lähiaikoina vielä viilennetty versio, jossa on minttua/kooladaa tms. viilentämässä. Se voisi olla raikas, mutta jotenkin se kuulostaa hurjalta ajatukselta. Todennäköisesti sekin pitää testata, joten ilmeisesti jatkoa piisaa.

  Lisätään tähän loppuun vielä, että neste ehti kypsyä vain neljä päivää. Mielestäni kaikki maut on kuitenkin hyvin löydettävissä ja veikkaan että vain mansikan suhteen tapahtuu muutoksia, jos jotain on vielä tapahtumassa. Omenan antama potkukin saattaa hieman tasoittua, mutta mielestäni neste oli jo hyvin arvioitavissa.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 14. #54
  Höyrykone ktdd's Avatar

  Liittynyt
  04/2013
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  12,342
  Kiitokset kauniista sanoista On tosiaan tulossa ihan reilusti viileä versio, jos siinä on omaan makuun liikaa viileyttä niin tavallisella Jallulla voi lantrata.

   
   
 15. #55
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Lainaus Alkuperäinen postaaja ktdd Näytä viesti
  Kiitokset kauniista sanoista On tosiaan tulossa ihan reilusti viileä versio, jos siinä on omaan makuun liikaa viileyttä niin tavallisella Jallulla voi lantrata.
  No mä itseasiassa tykkäsin tosta Astrosta ja jos siitä on vielä hivenen parempi vaihtoehto, niin kyllähän siitä on maininta annettava.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 16. #56
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  People's Vape

  Tämä on ilmeisesti Seduce Juicen kommunistinen nestelinja, joka valloittaa maailmaa viiden eri nesteen avulla. Euroopassa jälleenmyyntiä jokatapauksessa hoitee Finnvape, joka on valinnut PG/VG suhteeksi mahdollisimman VG voittoiset vaihtoehdot. Testissä oleva Manifesto on kuitenkin 50/50 suhteella ja en voi varmuudella sanoa, onko se sitä jatkossa. Nesteet olivat meinaan alunperin myynnissä vähemmän VG-pitoisina ja voi olla että kyseessä on vanhaa varastoa. Ainakin muut tilaamani nesteet on vähintään 80% VG
  Finnvape 19,5€/30ml suhteutettuna 6,5€/10ml


  Manifesto

  Lainaus Alkuperäinen postaaja Finnvape
  Tuliaisena kommunistisesta Vietnamista tuotua kahvia keitettynä maitoon. Hieno kahvin aromi, jossa vivahteita mausteista ja karamellista. Herätys toveri, työpanostasi tarvitaan!
  Olen kyllä kirjoittanut mietteeni tästä nesteestä aiemminkin ja se on kyllä löydettävissä tältä foorumilta. Siitä on kuitenkin aikaa ja laiteet on vaihtuneet ja niin eespäin. Ideahan lähti erään kahvinesteen hehkutuksesta ja erään nimeltämainitsemattoman poliisin kommenteista ettei ole vielä hyvää kahvinestettä löytänyt. Muistelin että Manifesto oli hyvä ja uhosin palaavani aiheeseen tekstin muodossa. Joskaan sitä ei kukaan varmaan noteerannut, mutta tässä sitä nyt ollaan.
  Tämähän on kahvia muodossa, jossa en sitä yleensä nauti, tai siis en koskaan. Eli kyseessä on maitoon keitetty kahvi, jossa on seassa karamellia. Karamellin maku ei toki ole mitenkään vahva, mutta tunnistettavissa. Hivenen samaa makua, kuin legendaarisessa kahvi Chupa Chups tikkarissa. Kahvi on vahvahkoa maitokahvia, joskaan ei mitään Juhlamokkaa. Kuvauksessa mainitaan Vietnamista tuotu kahvi, mutta kahvi nyt on kahvia vaikka pavut olisi mistä. Maussa on selvästi joku mauste, jota ei kahvissa normaalisti ole. En osaa nimetä maustetta, mutta se antaa itämaisen vivahteen kahville. Kahvin maku on siis hyvä, joskaan ei se perinteinen kahvi. Maku voisi olla mielestäni voimakkaampi, sillä nyt se on ehkä juuri ja juuri siinä rajoilla, onko se liian laimea. Jos tämä olisi täyspäiväisessä käytössä, sanoisin sen olevan riittävän vahva. Sitten pääsemme siihen syyhyn, miksi se mielestäni saisi olla vahvempi. Tämä on täysin dripperineste ja sitä ei mitenkään voi höyrytellä pitkään. Koska kahvinesteille ominaiseen tapaan tämä karstaa aivan tuhottomasti ja kun se karstaaminen pääsee alkuun maku muuttuu heti. Jotain röökinestettä voi vedellä vielä jonkin aikaa, kun karstaa alkaa kertymään. Tätä ei voi. Maku tuntuu muuttuvan, jo ennen kuin karstaa alkaa edes näkemään.
  Edelleen olen sitä mieltä, että kyseessä on erittäin hyvä mutta herkkä kahvineste. Vaikka se ei ole mustaa kahvia, niin silti se on hvyä. Tämä on oikeastaan kahvien ryynänen, johtuen tuosta karamellista.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 17. #57
  SVK
  SVK on poissa
  Höyrykone SVK's Avatar

  Liittynyt
  12/2014
  Viestit
  3,326
  Kiitokset tästä blogista! Eksyin tänne lueskelemaan ja aion eksyä toistekin, ja etenkin valmiiden tupakkanesteiden osalta. En ole vielä yhtään kovin hyvää moista maistanut, mutta kyllä se löytyy, kun alan etsiä. Tästä löytyi heti hyviä vinkkejä.

   
   
 18. #58
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Lainaus Alkuperäinen postaaja SVK Näytä viesti
  Kiitokset tästä blogista! Eksyin tänne lueskelemaan ja aion eksyä toistekin, ja etenkin valmiiden tupakkanesteiden osalta. En ole vielä yhtään kovin hyvää moista maistanut, mutta kyllä se löytyy, kun alan etsiä. Tästä löytyi heti hyviä vinkkejä.
  Ootko mitä nesteitä kokeillu ja minkälaista hakusessa? Kyllä noita on tullut jokunen testattua ja ihan kaikista ei ole tullut kirjoitettua. Nyt on muutenkin ollut hieman kuiva kausi kirjoittelun suhteen. Muutenkin tällä hetkellä enemmä DIY kausi.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
 19. #59
  SVK
  SVK on poissa
  Höyrykone SVK's Avatar

  Liittynyt
  12/2014
  Viestit
  3,326
  Lainaus Alkuperäinen postaaja WonderC Näytä viesti
  Ootko mitä nesteitä kokeillu ja minkälaista hakusessa? Kyllä noita on tullut jokunen testattua ja ihan kaikista ei ole tullut kirjoitettua. Nyt on muutenkin ollut hieman kuiva kausi kirjoittelun suhteen. Muutenkin tällä hetkellä enemmä DIY kausi.
  Kokeiltu edulliset Finnvape-vaihtoehdot kuten Liquan Traditional tobacco ja Limen Wild, wild west, ja paria punnan hintaista litkua, mietoa RY4:ää. Ei ne nyt mikään pahoja ole, mutta hieman makua puuttuu tai sitten makua tuotetaan esim. lakulla. Toisaalla vinkattiin House of liquidin sikarimakujen pariin, mutta ei se sikari ehkä niinkään kiinnosta. Sen sijaan piipputupakka kuulostaa houkuttelevalta. Ja valmisnesteet nimenomaan. Kaiken makeuden vastapainoksi kaipaan tämmöistäkin. Muuten kyllä makeasta tykkään, ja hedelmistä tai marjoista en höyrynä niinkään.

   
   
 20. #60
  Höyrykone WonderC's Avatar

  Liittynyt
  12/2013
  Sijainti
  Kerava
  Viestit
  2,509
  Lainaus Alkuperäinen postaaja SVK Näytä viesti
  Kokeiltu edulliset Finnvape-vaihtoehdot kuten Liquan Traditional tobacco ja Limen Wild, wild west, ja paria punnan hintaista litkua, mietoa RY4:ää. Ei ne nyt mikään pahoja ole, mutta hieman makua puuttuu tai sitten makua tuotetaan esim. lakulla. Toisaalla vinkattiin House of liquidin sikarimakujen pariin, mutta ei se sikari ehkä niinkään kiinnosta. Sen sijaan piipputupakka kuulostaa houkuttelevalta. Ja valmisnesteet nimenomaan. Kaiken makeuden vastapainoksi kaipaan tämmöistäkin. Muuten kyllä makeasta tykkään, ja hedelmistä tai marjoista en höyrynä niinkään.
  Pipesaucen Long bottom leaf voisi olla se mitä haet, en vaan tiedä saako sitä enää oikein mistään. People's vapen tupakkaneste on kanssa ihan hyvä mausteinen tupakka, aika tumma vaikkei vielä sikari. Tän hetken lemppari valmisneste on Mystique vaporin hyperion. Sitä on vaan melko vaikea kuvailla, ainakin näin lonkalta. Pitäis vissiin pari pulloa tilata, jos sitä jäis arvosteltavaksikin.

  Pari HOL:in nestettäkin tossa on arvostelua odottamassa. Vähän ehkä omasta mielestä ylihypetettyjä. Omalla tavallaan silti ihan hyviä.
  -Gerstensaft über alles!

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Tämän aiheen tunnukset (tag)

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •