Sivu 9 / 19 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 5678910111213 ... ViimeinenViimeinen
Tulokset 161 - 180 / 369

Aihe: Salatut Höyryt by Beenari

 1. #161
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Eipä sitten tullutkaan Beenarista ja Ozarkista kavereita, vaikka alku vaikuttil lupaavalle. Puoli tankillista kaiffarista meni ihan iloisesti. Mukava poikkeus omaan makupalettiini. Mutta sitten tuli ihan yhtäkkiä stoppi. Totaalinen stoppi. Toinen tankki tilalle ja meno jatkuu. Onhan noita nesteitä erimakuisia. Tänään sitten kokeilin päivällä kahvin kanssa. Hyvä ettei oksu tullut hissillä ylös. Kokeillaan muita, ei mitään vikaa. Kaikki maistuu. Ozarkki huulille ja taas nieleskellään pitkää sylkeä. Se taisi olla tässä.

  Hyvä ettei ehtinyt liikaa innostua. Maatkoon nyt tuolla vielä muutaman päivän, jos ei käytös muutu niin viemäri kutsuu.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 2. #162
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Mites toi sohon määrä, eli oliko toi 20% soppeli vai menikö liian tujuksi? Tässä ruiskut tanassa sekoittelemaan noita kaikkia kolmea lähettämääsi litkua.

   
   
 3. #163
  _S_
  _S_ on poissa
  Höyrykone _S_'s Avatar

  Liittynyt
  05/2013
  Sijainti
  Satakunta
  Viestit
  10,375
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Tycho Näytä viesti
  Mites toi sohon määrä, eli oliko toi 20% soppeli vai menikö liian tujuksi? Tässä ruiskut tanassa sekoittelemaan noita kaikkia kolmea lähettämääsi litkua.
  20% alkaa olee max VG:llä se max määrä tiivistettä itsellä ainakin

   
   
 4. #164
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Aloitin varovaisemin 10% kun mulla seos on 65/35PVG. Ton haju oli jo aika järkyttävä kuten myös Ozarkin (5%). Ensimmäinen laukaisi migreenin. French Vanilla antoi toooodella vahvan flashbackin Waparin Early Birdiin... saa nähä mitä noista saa aikaan.

  Ja ilmeisesti joku mun Black kokkailusta on mennyt pieleen... oletin siinä niksojen olevan jotain 10mg, mutta 2-3 mtl imaisua ja alkaa naama vihertämään uhkaavasti.

   
   
 5. #165
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Ensimmäiset terapiaistunnot takana kahden nimeltämainitsematon käsistä paenneiden Lemo 2:n kanssa. Otin lähikuvia emo-organisaatioomme "Extreme Tank Makeovers" ja sieltä luultavasti ollaan tähän edelleen nimettömänä pidettävään lähteeseen yhteydessä hyvin tiukalla kirjelmällä ja lehtisellä. Lehtisessä kerrotaan eri tankkien oloista, millaista kohtelua ne ovat joutuneet kokemaan, törkeitä laiminlyöntejä, kidutusta, SILPOMISTA, osiin purkamista ilman mitään järkevää syytä.

  Lehtisen viimeisellä sivulla on murtuneen näköinen tankki. Subtank, joka murheellisena katsoo varpaissaan lorisevaa enestepuroa, minkä mukana kulkeutuu pieniä itkeviä tankin sirpaleita. If you know a tank that's been mistreated, abused, poked and/or proped, find it in your heart to send it to your local "Pelastakaa Tankit Ry:lle".​ Yhdessä rakennamme paremman maailman.

   
   
 6. #166
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Tycho: Voi perse! Meni nämä nootit ihan ohi. Laitoin YV:n noista SOHO:sta ja Ozarkista. Olin laittavinani pakettiin mukaan pienen lappusen noista extroista.... Noiden kahden osalta nesteet ruiskuun ja tankkiin. Ja ei kun iäntä koden.

  70VG 30PG 3mg Lubrisolve+M'n'M
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 7. #167
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  No eipä tossa vahinkoa käynyt. Ei kun töihin toinen tänään mukaan ja testiin.
  Mun testikokkaus on 3ml, eli tässä tapauksessa molempia meni vain 0.4ml, ei siis pullollista kerralla .

  [update]
  Tossa ajomatkalla imeskelin SoHoa. Toi maistuu mun suuhun aika paljolti samalta kuin Defunctan ryyppänä, mutta ilman sitä järkyttävän pistävää makua takana (mikä maistuu mun suussa kaikissa testatuissa xY4 litkuissa) ja muutenkin kuvailisin Sohon makua pehmeämmäksi/pyöreämmäksi. Tuoksu auton sisällä käy kyllä nopeasti hyvin etovaksi, mutta maku oli ihan jees. Kahtoo ny kun ton yhen putelin on imenyt, että tarviiko tuota tilata lisää vai jätetään yhdeksi uudeksi kokemukseksi.

  ... niin ja vielä lievistä PTSD oireista kärsinyt Lemo 2 suoriutui tuosta testi-imuttelusta loistavasti. Jopa jaksoi wickata muutaman perättäisen keuhkoimunkin verran kun alkoi aamulla vituttamaan vastaantulijan kommentti: räppänät auki, tehoja vähän ylös (huikeat 20W) ja mielenosoituksellisesti pienet pilvet pihalle. Eihän noi mun puhaltamat höytyvät mitään sumuhälytystä saa aikaiseksi tai ilmanlaatumittari värähtäisi vaikka vieressä seisoisi, mutta edes vähän suurempi pöllähdys kuin mtl imuttelusta. Siitäs sai helvetti.
  [/update]
  Viimeksi muokannut Tycho; 01.04.16 kello 07:52.

   
   
 8. #168
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Eipä muuten tota SoHon iloa sitten kestänytkään pitkään. Kotona muutaman kerran ihan hyvillä fiiliksillä imaisi ja sitten tuntui kun maku olisi muuttunut laakista ja homma loppui siihen. Sama tapahtui kuin Beenarille tämän litkun kanssa. Huomenna testiin tuo Ozark tms. nyt tapellaan vaihteeksi migreenin kanssa.

   
   
 9. #169
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,045
  Kuukausi ja risat teki SoHosta ihan ok nesteen. Raakana se oli hyvää Acetyl pyrazineä, sitten tuli joku syljen suuhun tuova maku mukaan tanssiin. Ozark ei mun mielestä kamalasti muutu, jos ei uppoa "raakana", ei uppoa ollenkaan. Mulle uppos 200ml, josta tuli fiilis ettei ainakaan puoleen vuoteen uudestaan. Jos pähkinäinen voimakas tupakka maistuu, suosittelen testaamaan Gloryä. Eikä sitten todellakaan yli 2% VG-pohjaan.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 10. #170
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Toi Ozark on kyllä sellaista saippuavettä että hesus. Miten kukaan voi tollasta vetästä. Vaimolle kun lykkäsin testiin, mauksi löytyvät salsa ja grillimarinadi.

  Olisi aika tehdä kansalaisaloite eu-direktiivin täyttävistä makuaisteista.

   
   
 11. #171
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591

  Beenarin seikkailut meshin ihmeellisessä maailmassa. (The Final Chapter)

  Joskus kauan sitten, syistä jotka minulle on edelleen epäselviä, tuli innostuttua meshi-vehkeistä. Ensimmäisenä taloon hommattiin AC-9 klooni, Smok RSST. Ja voi sitä kiroilun määrää iltaisin setupointia harjoitellessa. Toistakymmentä enemmän tai vähemmän (epä)onnistuntta setuppia myöhemmin laite kiertoon, leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia.

  Sen verran kuitenkin jäi mieltä kalvamaan että tuli hommattua titaaninen Hydra ja myöhemmin Puffilan alelaarista poistettua pari pyrex-RSST:tä. Ja kiroilu jatkuu. Iltasin. Setupoitaessa. Useamman kymmenen yrityksen jälkeen on pakko lainata Kirsi Saloa: "Et vain osaa, olet heikoin lenkki, hyvästi". Hydra tuli vaihdettua Kayfuniin ja RSST:t jäi hyllyn koristeeksi.

  Takaraivossa kuitenkin jyskyttää suomalainen sisu, vielä minä meshi perkeleeni kesytän, vaikka otsa tulisi kuinka kipeäksi seinään hakkaamisesta.

  Jossakin vaiheessa sattui silmiini kuva meshi-kötöstyksestä Subtankissa tai vastaavassa vaaka-coili vempeleestä, saatesanoilla ettei toimi koska ei saa korvausilmaa tankkiin. Ja toinen kuva joka jä mieleen oli meshisetuppi GT-T2 tankissa, jonka taas väitettiin toimivan, kuukausitolkulla. Kaikkein eniten meshissä kiinnostaisi setupin pitkäikäisyys. Tästä se ajatus sitten lähti pääkoppaani muhimaan. Paljon on tosin kerennyt Vantaanjoessa vettä virtaamaan, ennen kuin se yksinäinen aivosolu törmäsi toiseen samanmoiseen. Tässä sitten tarinaa tuosta aivopierusta, eli Subtank (Nano) meets mesh.

  Subtankin vanha vaaka-coiliato. Kyljen wickireiät on karvan vajaa 3mm. Kuro coilerin 3mm tappi ei mene läpi ilman väkivaltaa, eikä suurin pikkumeisselinikään.

  Setup1.JPG

  Jos siis wickireikä on pienempi kuin coilin halkaisija meillä on ongelmia tiedossa koska meshi ei puristu nätisti käämiin. 2,5mm käämillä ei ole tuota ongelmaa, mutta 2,5mm wickipötkö 3mm reiässä ja ato vuotaa pommin varmasti. Joten työkalupakki auki ja #600 hiekkapaperia kehiin. Hiekkapaperista kääritään tiukka rulla, tämähän on tuttuakin tutumpaa puuhaa meshi-miehille ja - naisille. Ato kunnolla kiinni johonkin ja pöyrittelemään rullaa wickireiässä. Pyörittely kannattaa tehdä päinvastaiseen suuntaan kun pötköä kiinni rullatessa, näin rulla tavallaan avautuu ja varmistetaan että reikä pysyy pyöreänä. Reikä hiotaan juuri sen verran isoksi että 3mm tappi menee "heittämällä" läpi, eli ei vastustele yhtään, mutta ei niin isoksi että reiästä tulee "horo".

  Setup2.JPG

  Sitten atopään pesu ja kuivaus hiontapölystä ja setuppia väkertämään. Siitä en jaksa enempää tarinoida. Tässä tapauksessa kokeillaan 0,4mm kantturaa 6 kiepillä 3mm tappiin.

  Setup3.JPG Setup4.JPG Setup5.JPG

  0,4mm kanthal on mielestäni liian lötköä tavaraa tämmöisen setupoinnissa. Edellinen yritys 0,5mm paksuudella toimi huomattavasti paremmin. Paksumpi lanka pitää muotonsa ja asentonsa paremmin. Nimittäin kun aton kierti kunnolla kiinni tuohon pohjaan käämi vaihtoi asentoaan.

  Setup6.JPG

  Sitten se meshipötkö. 10cm X 2cm suikale mahdollsimman tiukaksi putkeksi pinkin neulan ympärille. En tohottanut. Ehken vähän leveämpi ja tasaisemmin leikattu olisi saanut olla. Seuraavaksi naurua kolmannella, yksi-kaksi-kolme:

  Setup7.JPG

  Leikataan varovasti ylimääräiset poikki niin läheltä atopäätä kuin vain suinkin mahdollista ja pidetään huoli että pötköön jää se keskireikä. Sitten alkaa se hermoja kysyvä vaihe, nimittäin pulssittelu. Yhtään liikaa tehoja tai liian pitkään tulittaen tuo aton alapään kumieriste saattaa kärytä. Pulssitellen ja puhallellen. Tässä vaiheessa ei saa olla kiiru. Hermoja raastavan vartin jälkeen alkaa olla valmista. Oliko sittenkin pitänyt tohotella etukäteen? Ei koska homma olisi liian helppoa.

  Setup8.JPG Setup9.JPG

  Ja eikun atopää tankkiin, nesteet tupaan ja hirveä pelko perseessä rälläkän mausta, ensimmäinen varovainen imaisu ja tämäkin toimii. Hienosti tulee ilmakuplat tankkiin höyrytellessä.

  Kupla.JPG

  Nyt jää nähtäväksi mitenkä nuo kestää käyttöä. Ensimmäisellä yityksellä, 0.5 kantturalla, imeskelty jo viisi tankillista. Tämän seutpin väkersin ihan kuvien ottamisen takia. Tällä kertaa 0.4 kantturalla ja toinen tankillinen menossa. Tosin kannata kauheasti hekseleitä paukutella tankillisten määrällä koska kyseessä on Subtank Nano. Toki setuppi ei toistaiseksi ole vittuuntunut tuosta tankkaamisesta eikä muustakaan käytöstä. Jätin tankin yöksi kyljelleen ihan testatakseni saanko vuotamaan. Ei pisaraakaan.

  No niin joko nyt saa sanoa että meshiperkeleeni on kesytetty?
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 12. #172
  Höyrykone AnttiE's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Jyväskylä, aika-ajoin Tampere
  Viestit
  3,768
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Beenari Näytä viesti
  Joskus kauan sitten, syistä jotka minulle on edelleen epäselviä, tuli innostuttua meshi-vehkeistä. Ensimmäisenä taloon hommattiin AC-9 klooni, Smok RSST. Ja voi sitä kiroilun määrää iltaisin setupointia harjoitellessa. Toistakymmentä enemmän tai vähemmän (epä)onnistuntta setuppia myöhemmin laite kiertoon, leuka rintaan ja kohti uusia epäonnistumisia.

  Sen verran kuitenkin jäi mieltä kalvamaan että tuli hommattua titaaninen Hydra ja myöhemmin Puffilan alelaarista poistettua pari pyrex-RSST:tä. Ja kiroilu jatkuu. Iltasin. Setupoitaessa. Useamman kymmenen yrityksen jälkeen on pakko lainata Kirsi Saloa: "Et vain osaa, olet heikoin lenkki, hyvästi". Hydra tuli vaihdettua Kayfuniin ja RSST:t jäi hyllyn koristeeksi.

  Takaraivossa kuitenkin jyskyttää suomalainen sisu, vielä minä meshi perkeleeni kesytän, vaikka otsa tulisi kuinka kipeäksi seinään hakkaamisesta.

  Jossakin vaiheessa sattui silmiini kuva meshi-kötöstyksestä Subtankissa tai vastaavassa vaaka-coili vempeleestä, saatesanoilla ettei toimi koska ei saa korvausilmaa tankkiin. Ja toinen kuva joka jä mieleen oli meshisetuppi GT-T2 tankissa, jonka taas väitettiin toimivan, kuukausitolkulla. Kaikkein eniten meshissä kiinnostaisi setupin pitkäikäisyys. Tästä se ajatus sitten lähti pääkoppaani muhimaan. Paljon on tosin kerennyt Vantaanjoessa vettä virtaamaan, ennen kuin se yksinäinen aivosolu törmäsi toiseen samanmoiseen. Tässä sitten tarinaa tuosta aivopierusta, eli Subtank (Nano) meets mesh.

  Subtankin vanha vaaka-coiliato. Kyljen wickireiät on karvan vajaa 3mm. Kuro coilerin 3mm tappi ei mene läpi ilman väkivaltaa, eikä suurin pikkumeisselinikään.

  Setup1.JPG

  Jos siis wickireikä on pienempi kuin coilin halkaisija meillä on ongelmia tiedossa koska meshi ei puristu nätisti käämiin. 2,5mm käämillä ei ole tuota ongelmaa, mutta 2,5mm wickipötkö 3mm reiässä ja ato vuotaa pommin varmasti. Joten työkalupakki auki ja #600 hiekkapaperia kehiin. Hiekkapaperista kääritään tiukka rulla, tämähän on tuttuakin tutumpaa puuhaa meshi-miehille ja - naisille. Ato kunnolla kiinni johonkin ja pöyrittelemään rullaa wickireiässä. Pyörittely kannattaa tehdä päinvastaiseen suuntaan kun pötköä kiinni rullatessa, näin rulla tavallaan avautuu ja varmistetaan että reikä pysyy pyöreänä. Reikä hiotaan juuri sen verran isoksi että 3mm tappi menee "heittämällä" läpi, eli ei vastustele yhtään, mutta ei niin isoksi että reiästä tulee "horo".

  Setup2.JPG

  Sitten atopään pesu ja kuivaus hiontapölystä ja setuppia väkertämään. Siitä en jaksa enempää tarinoida. Tässä tapauksessa kokeillaan 0,4mm kantturaa 6 kiepillä 3mm tappiin.

  Setup3.JPG Setup4.JPG Setup5.JPG

  0,4mm kanthal on mielestäni liian lötköä tavaraa tämmöisen setupoinnissa. Edellinen yritys 0,5mm paksuudella toimi huomattavasti paremmin. Paksumpi lanka pitää muotonsa ja asentonsa paremmin. Nimittäin kun aton kierti kunnolla kiinni tuohon pohjaan käämi vaihtoi asentoaan.

  Setup6.JPG

  Sitten se meshipötkö. 10cm X 2cm suikale mahdollsimman tiukaksi putkeksi pinkin neulan ympärille. En tohottanut. Ehken vähän leveämpi ja tasaisemmin leikattu olisi saanut olla. Seuraavaksi naurua kolmannella, yksi-kaksi-kolme:

  Setup7.JPG

  Leikataan varovasti ylimääräiset poikki niin läheltä atopäätä kuin vain suinkin mahdollista ja pidetään huoli että pötköön jää se keskireikä. Sitten alkaa se hermoja kysyvä vaihe, nimittäin pulssittelu. Yhtään liikaa tehoja tai liian pitkään tulittaen tuo aton alapään kumieriste saattaa kärytä. Pulssitellen ja puhallellen. Tässä vaiheessa ei saa olla kiiru. Hermoja raastavan vartin jälkeen alkaa olla valmista. Oliko sittenkin pitänyt tohotella etukäteen? Ei koska homma olisi liian helppoa.

  Setup8.JPG Setup9.JPG

  Ja eikun atopää tankkiin, nesteet tupaan ja hirveä pelko perseessä rälläkän mausta, ensimmäinen varovainen imaisu ja tämäkin toimii. Hienosti tulee ilmakuplat tankkiin höyrytellessä.

  Kupla.JPG

  Nyt jää nähtäväksi mitenkä nuo kestää käyttöä. Ensimmäisellä yityksellä, 0.5 kantturalla, imeskelty jo viisi tankillista. Tämän seutpin väkersin ihan kuvien ottamisen takia. Tällä kertaa 0.4 kantturalla ja toinen tankillinen menossa. Tosin kannata kauheasti hekseleitä paukutella tankillisten määrällä koska kyseessä on Subtank Nano. Toki setuppi ei toistaiseksi ole vittuuntunut tuosta tankkaamisesta eikä muustakaan käytöstä. Jätin tankin yöksi kyljelleen ihan testatakseni saanko vuotamaan. Ei pisaraakaan.

  No niin joko nyt saa sanoa että meshiperkeleeni on kesytetty?
  Joko kaipaat paluupostia?

   
   
 13. #173
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Jos niitä "Gennyjä" meinaat, niin en.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 14. #174
  Höyrykone Tycho's Avatar

  Liittynyt
  06/2015
  Sijainti
  Pornaisten takametsä
  Viestit
  2,031
  Juu ei. Edelleen pidän meshiin liittyvät mappi öö:ssä. Pumpuli on niin paljon helpompaa, pehmeämpää ja monikäyttöisempää.Asetoniin kastettuna toimii meikinpoistoon paremmin kui mesh, kynsilakatkin saa hellävaraisemmin irti naarmuttamatta kynnen pintaa, DIY topsy-puikon päänä hellempi korvakäytävälle, survival tilanteessa toimii paremmin sytykkeenä. Siis pumpuli on aivan fantastinen tuote.

  ...pitäkää katiskanne...

   
   
 15. #175
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Laitetaan nyt vähän mietteitä ja käyttökokemuksia aiheesta mesh ja Subtank.

  Tuo jälkimmäinen setuppi oli vähän kiireellä rakennettu, lähinnä kuvien ottamista varten. Ja se sekä näkyy että tuntuu. Ensimmäisestä setupista en ottanut rakennusvaiheessa kuvia, koska kaikesta pähkilystä huolimatta, oletin ettei se toimi kuitenkaan.

  Idea tuossa lyhykäisyydessään: neste sisään meshipötkön keskeltä, korvausilma ulos meshipötkön ja wickireiän välistä. Ja sehän oikeasti toimii. Nyt on takana kummallakin setupilla kuutisen tankillista. Nestettä kulunut vain sen 12ml per setuppi, mutta atopää pohjineen irroitettu Subista kuusi kertaa. Eli kestää hieman käsittelyäkin. RSST:llä jos otit hatun huolimattomasti pois, sait taas tapella hot-spotien kanssa.

  Maku: no meshillä mennään, taloudesta ei löydy yhtään mesh-only nestettä, mutta laitoin tankkiin samaa tuplaryynästä mitä Starrella tulee paukuteltua menemään (12%, 3mg, 70VG/30PG). Käyttötehot toki aivan eri luokkaa, mutta tästä se maistuu (0,57ohm, 3.7V, 24.5W) no tuplaryynäseltä, pienin ilmareikä puoleenväliin kuristettuna, poskareilla. Räppänät levällään suoraan keuhkoon, no tuottaa se höyryä mutta maku katoaa jonnekkin. Tehon lisäämisen ainoa vaikutus on höyryn lämpötilaan, kuumentavasti. Sinänsä ihan mielenkiintoinen tuttavuus, suorille keuhkovedoille meshillä. Höyryä tulee kelvollinen määrä, mutta pilvikisoihin ei ole asiaa.

  Wickaus: paremmin kasatussa setupissa ei mitään vikaa wickauksessa. Kunhan tehot on maltillisia. Kovemmilla tehoilla ja ahneemmalla imulla selkeästi huomaa että mennään meshin wickauskyvyn rajoilla. Huonommalla setupilla (1.05ohm) raja tuli aika nopeasti vastaan, neljän voltin tienoilla alkoi kuivat kolkuttelemaan ovella. Nyt oli kyseessä ilmeisesti #200 meshi (saatu kaupanpäällisinä). Olisiko wickaus parempi jollakin muulla meshillä, en tiedä enkä voi kokeilla koska loput meshiarkkini taitaa olla jo AnttiE:n hoteissa (toivottavasti). Enkä ole ihan varma haluanko edes kokeilla?

  Käyttö: Tankkaamisesta ainakaan ei ottanut kipeetä kertaakaan. Ei ole rakentelun jälkeen tarvinnut pohtia hotspottien metsästystä. Vuotoja ei ole ilmennyt, ei edes pienen pientä touhutippaa. Tänään oli päivän menoissa mukana taskussa, höyryä antoi silloin kuin pyysi ja makukin oli juuri mitä olettikin.

  Maltillisilla tehoilla ja maltillisella imutekniikalla ihan pätevä setuppi. Mutta kun tuo nyt sattuu olemaan Subtank ja suunniteltu enemmän keuhkovetoihin. On tuolla Nanolla poskareitakin vedetty ahkeraan, mutta jostakin syystä tuo mesh-setup tuntuu älyttömän ilmavalle. Ja mesh on mielestäni parempi poskareilla nauttimiseen. Parempia ihan varta vasten meshille suunniteltuja atoja on markkinoilla pilvin pimein (pun intended), joten miksi vaivautua? Tämä oli enemmänkin rakentelua tyyliin Proof Of Concept. Se toimii. Ainakin Subtank Nanossa. Subtank Mini, Subtank Plus paljonko vaikuttaisi suurentunut nesteen määrä tuohon? Miniin löytyisi aton pohja mutta ei tankkiosaa, joten hankala kokeilla.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 16. #176
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Toimiiko meshillä toi subtankki sodld-vehkeenä? Vai onko aivan woaymb?
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 17. #177
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Kyllä tämä on ihan sodld vehjes nyt.

  Vielä jäi vähän jäljelle tuosta mesh arkista, tässä vähän harkinnut josko tuon huonomman setupin nakkaisi kuikkaan ja duunaisi uuden. Jos tällä kertaa kokeilisi, mikäs sen nimi nyt olikaan......nano-coilin, tällä kertaa tosin 3mm sisähalkaisijalla. Toimiskohan paremmin kuin se RSST:ssä kokeilemani 2,5mm macro-coli?
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 18. #178
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591

  Let's put FUN back to KAY (part 1)

  Otetaan käsittelyyn yksi parhaimmista rakenneltavista MTL-tankkiatoista. Kayfun, ja nimenomaan Lite versiona. Laitoshan on, ainakin allekirjoittaneen mielestä, parasta mitä rahalla saa. Muutama puute muuten täydellisestä laitoksesta toki löytyy, mutta toistaiseksi puutokset eivät ole menoa haitannut.

  Yksi ehkä selkeimmistä puutoksista liittyy tankintappaja-nesteisiin. Läpinäkyvät muovitankit kun eivät tunnetusti kestä hankalia nesteitä. Toki Kayfuniin voi laittaa kokoteräksisen tankin, mutta sitten taas käyttäjä ei näe nesteen määrää. Ja dryhit on aina kyttäämässä nurkan takana. Samoin terästankki tekee tankkauksesta haasteellisemman koska tankin sisälle pitäisi jättää snadisti ilmaa. Mistäs näet oikean määrän kun tankki on terästä? Toki tankin voi tankata myös yläkautta ottamalla yläkäpin irti. Siinä toki vaarana ylimäräisen paineen muodostuminen tankkiin ja nesteen kuseksiminen ilmarööristä. Joten tankkausta varten on viisaampaa irroittaa ato modista ja tankata se pohjan täyttöruuvin kautta.

  Jos jonkun höyryttelijän Feng-Shuit menee vituralleen Kiinan kaupoista niin kannattaa lopettaa lukeminen tähän. Nyt. Sinua on varoitettu.  Pikaisella haeskelulla FastTech:ltä löytyy muutama lasitankkiviritys Kayfuniin. Noissa halvoissa lasitankki virityksissä koko tankki on kasassa parin o-renkaan varassa. Niin arveluttava kombo etten edes kotioloissa viitsi käyttää. Puhumattakaan että ottaisin reissun päälle mukaan. Ja tankkaaminen täytyy suorittaa ohuella neulalla. En viitsi edes linkkiä kaupan sivulle laittaa, sen verran arveluttavasta virityksestä on kyse.

  Vähän ankarampi googletus ja ulkomaisilla foorumeilla vierailu tuotti sitten yllättävän tuloksen: GearBest. Metallikuorinen Atlantis/Nautilus tyylinen lasitankki. Ulkonäkö joko nappaa tai sitten ei.  Allekirjoittanutta häiritsee tuo selkeä yhdennäköisyys mainittuihin Aspiren atoihin. Mutta tämä tekee juuri sen minkä lupaa. Jeah! Kayfunissa lasitankki, joka ei ole pelkästään o-renkaiden varassa.  Miinuspuolena on tankin tilavuuden pieneneminen. Tämän kanssa mahtuu tankkiin nestettä vain kaksi millilitraa. Tämähän on nano-kokoinen tankki. Tankin pituus on 27mm kun normi tankin koko on 34mm!!! Joten tarvitset joko nano-koon piipun tai isompireikäisen driptipin (piippu tulee topkäpin läpi).

  Tankissa oleva lasi on kiinni tuossa teräskuoressa kahdella o-renkaalla, joten lasi on vaihdettavaa mallia. Lasin koko: halkaisija 19mm, pituus 19mm, paksuus 1,5mm.


  (Kuvassa pieni vinkki tulevasta)

  Tankin ja kammion väli jää hyvin ahtaan näköiseksi. Kammion halkaisija on 14mm ja lasin sisähalkaisija 16mm. Omat 70VG/30PG nesteet kuitenkin kulkee ihan nätisti kammioon.  Tämä tankki on sitten aika tarkka tuosta piipun pituudesta, joillakin topcäpeillä piippu ainoastaan koskettaa hellästi cäpissä olevaa o-rengasta ja aiheuttaa kurlailua ja vuotamista. Pieni o-rengas kammion ja piipun väliin poistaa ongelman (yleensä).

  Väritön neste on yllättävän hankala havaita tuon verkon läpi. Jopa ihan kirkkaassa päivän valossa. Värillisillä nesteillä aavistuksen helpompaa ja joka tapauksessa selvä parannus koko metalliseen tankkiin verrattuna. Tämä ja tuo selkeä yhdennäköisyys Atlantis/Nautilus tankkeihin häiritsi sen verran allekirjoittanutta että etsintä jatkuu...
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 19. #179
  Höyrykone Tomassino's Avatar

  Liittynyt
  11/2011
  Sijainti
  Spoon river County
  Viestit
  3,074
  Sinne tankkiin tarvittais ledit..
  "don Tomassino - tekee tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä."

  Höyryaakkoset: höyryttelijän sanakirja
  Höyryttelypäiväkirja

   
   
 20. #180
  Höyrykone

  Liittynyt
  03/2014
  Viestit
  2,948
  No helevetti, täähän on loistava uutinen.............Ja voi paska, vain 2ml tilavuus.
  Vois kyl sopii Picon nokkaan aika kähväkkäästi.

  Joka tapauksessa Kiitokset vinkistä

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •