Sivu 19 / 19 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 91516171819
Tulokset 361 - 369 / 369

Aihe: Salatut Höyryt by Beenari

 1. #361
  J-V
  J-V on poissa
  Höyrypää

  Liittynyt
  12/2013
  Viestit
  739
  Perskele itellä jäi tuo tuplaryynänen pois kun siirryin keuhkovetovehjeksiin. Ihan ykkösneste mtl-vehkeillä, mutta jotenkin se ei maistunu enää yhtä hyvältä keuhkotankissa.
  Tuossa kun mainitsit tuon himon marjanesteisiin niin kokeileppas capellan raspberryä eli tuttavallisemmin vadelmaa.

   
   
 2. #362
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Aika hauskaa, itsellä taas tuplaryynänen on juurikin keuhkovetovehkeiden neste. Maistuu jotenkin omituiselle MTL vehkeillä. No makuaistihan on kuin persereikä - jokaisella on omansa.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 3. #363
  Höyrykone

  Liittynyt
  11/2011
  Viestit
  6,002
  Tuplary4 on tappokamaa DL osastolla

   
   
 4. #364
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591

  Operaatio työmodin metsästys pt.3

  No niin, pitaisiköhän tuota otsikkoa vähän viilata? Kyseessä on siis kokonaisen setin metsästäminen eikä pelkän modin. No mennään nyt tällä kun kerran tuli aloitettua.

  Hieman harmitti tuo viemäriin kadonnut setti. Puolen päivän kokemuksella vaikutti niin pätevälle systeemille töihin. Nappasin sitten forkan kirppikseltä Melo 3 tankin koeajoon. Perusrakenteeltaan se on aivan samanlainen kuin iJust2 tankki. Päältä täytettävä ja ilmansäädöllä. Luin ilmeisen huonosti myynti-ilmon koska vasta kauppoja tehdessä (F2F) huomasin tankin olevan mustan. No ei se väri sitä tankkia pilaa.

  Mukaan sain reilun paketillisen verran 0,75 ohmisia ECML atoja. Tulipahan niitäkin sitten testattua...

  Ja nyt sitten se totuus: ato on suunnittelupöydältä lähtien joko MTL tai sitten DTL ato. Sitä et millään atopäällä muuta toiseksi. Kayfun lite on MTL ja pysyy semmoisena, on aivan tuhoon tuomittu yritys saada Kayfunista DTL ato. Ja puhun siis näistä vanhemmista "The Kayfun" atoista (3.1, lite, lite+ yms.). Ilmaa vaan ei tule tarpeeksi. Toisessa päässä sitten tämä Melo 3, kaikki atossa on suunniteltu massiiviseen ilman liikkumiseen. Joten ainoa asia jolla ilman liikkumista rajoitetaan on tuo atopää... Saadaan aikaan todella väljä MTL ato tai todella tiukkaimuinen DTL ato. Eli ei toimi oikein kumpikaan.

  Taytyy kuitenkin vähän kehua: noilla 0,75 ohmisilla atoilla tuo Atto jaksaa antaa virtaa hieman kauemmin... mutta kun...

  Paketissa oli mukana käyttämättömänä 0,5 ohminen ja 0,3 ohminen atopää, joten kokeillaan niillä. Puoliohminen on hieman liian vaisu pelkälle akkujännitteelle. Hyviä höyryjä jaksaa antaa sen ehkä kymmenkunta, jonka jälkeen aika vaisu on esitys. Tuo 0,3 ohminen on sitten jo ihan toista maata, vajaan tankillisen jaksaa antaa hyvin höyryä. Ja senkin jälkeen ihan menetteleviä höyryjä, joten nippis-nappis kelpaa työpäiväksi.


  Nautiskellaan kahvitauosta työpaikalla.

  Löytyyhän tuosta Melosta sitten huonojakin puolia. Ensinnäkin tuo AFC-rikula, se on portaattomasti säädettävä ja hyvin herkkäliikkeinen. Liiankin herkkä, pienikin hipaisu sormella ja säätö muuttuu. Ja kun tuossa Attossa on tulitusnappi aivan putken yläreunassa, niin sormi osuu väkisinkin siihen rinkulaan. Ei hyvä. Nyt joutuu koko ajan, liki neuroottisesti, pyörittelemään sitä AFC-rinkulaa auki-asentoon.

  Ja välillä tuntuu että tuo ato toimii aivan siinä kärähtämisen rajoilla. Höyryssä on semmoinen pieni nuotti kärähtävää pumpulia. Siis semmoinen aavistuksen verran, juuri ja juuri huomaa. Tuon olen sitten saanut haarukoitua tilanteeseen jossa akku on täyteen ladattu ja tankki on vajaa. Ilmeisesti vajaalla tankilla ei nesteen paine jaksa "pakottaa" nestettä pumpuleille. Niistä pikkiriikkisistä nesterei'istä. Tästähän selviää kunhan muistaa tankata samalla kun vaihtaa ladatun akun modiin.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 5. #365
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591

  Operaatio työmodin metsästys pt.4

  ilmeisesti nyt on löytynyt SE työmodi.

  Ja vaatimuksethan oli:
  - yksinkertainen käyttää
  - yksinkertainen täyttää
  - tuottaa hyvin höyryä
  - kulkee helposti mukana (siinä taskulamppukotelossa)

  Vihreiden Touko Allon metodia - kansalaistottelemattomuutta - noudattaen laitoin pari tilausta Kiinaan vetämään. Ja molemmat saapuivat lähipostiin ilman turhia kommervenkkejä tullin kanssa. Toisessa paketissa oli eLeafin iJustS modi ja toisessa eLeafin iJustS tankki.

  Nyt on reilun kuukauden verran kokemuksia kyseisetä kombosta, enkä voi olla kuin tyytyväinen... pientä poikkeusta lukuunottamatta.

  Jos vielä yksinkertaisemman modin haluaa, nin se on sitten mekaaninen modi. eLeafin iJust on siis putkimodi varustettuna elektroniikalla. Viisi klikkausta on/off toiminnolla, USB-lataus, sekä kaiken maailman suojausominaisuuksilla varustettu.Simple as f**k.

  Pari huonoa puolta olen tuosta modista havainnut matkan varrella. Yksi niistä on kiinteä akku, kun akun elinikä tulee täyteen, niin modi on käyttökelvoton. Kertakäyttökamaa siis.


  Ja tankki sitten... vetää nestettä sisäänsä 6ml, kun sen tankkaa ääriään myöten täyteen. Mutta iso tilavuus ei valitettavasti tarkoita pitkää höyryttelykestoa. Tankki tuottaa jumalattoman määrän höyryä ja siihen hommaan nesteen kulutus on aikamoista. Kayfunilla saattaisi pärjätä kaksikin työpäivää tankillisella tällä sen yhdenkin työpäivän pärjääminen on vähän niin ja näin.

  Tankki on päältä täytettävä, kuten Melo 3, sillai vanhanaikaisesti top-capin irtiruuvaamisella. Täyttöaukot ovat sen verran isot että nestettä voi tankata tarvittaessa vaikka Puffilan 100ml muovipulloista suoraan ilman nokkakärkeä...

  IMG_3046.JPG

  Mutta aina löytyy parannettavaa joka asiasta, niin myös tästäkin...

  eLeafin omat atopäät.... ei vaan kestä. Ehkä olen tottunut liian hyvään Starren kanssa, mutta jos atopää ei kestä kuin vajaan viikon, niin jossakin on vikaa. Ja kyseessä siis eLeafin omat 0,3ohmiset. Tuottaa hyvin höyryä, mutta alta viikon alkaa neste kuin neste maistumaan paskalle. Kun noita muitakin atopäitä on sattunut siunaatumaan, niin pitihän niitäkin kokeilla. Mutta kun...

  0,75 ECML ei vaan toimi - liian tiukka imu minun makuuni. 0,3 ohminen ECL - isot nestereiät vaikuttaa lupaavalle, mutta SS-langasta vastus. Modi ei tunnu tykkäävän siitä. Höyryt jää vähän vajaaksi ja akun kesto tuntuu jäävän lyhyemmäksi kuin 0,3 ohmisilla Kanthal atopäillä. Ihan kuin modi sekoaisi siitä kun atopään vastus kasvaa käytössä.

  No nuo ECL ja ECML atot kelpaa vaimolle iJust2+MeloIII kombolla, joten käyttäköön hän ne pois.


  Varastosta löytyi sitten Starren 0,25 ohmisia atopäitä. Niissä on yksi harmittava vika - ne ovat millimetrin verran liian pitkiä verrattuna eLeafin omiin atopäihin, muuten täysin sopivia. No eipä noille tarvitse muuta tehdä kuin poistaa se o-rengastiiviste kierteiden päästä, jolloin atopää istuu tankin pohjaan juuri ja juuri sopivan syvälle, jotta tankin saa kiristettyä pohjaan riittävän hyvin. Tällä kombolla on nyt sitten käyttökokemusta takana 3 viikkoa. Tippaakaan ei ole vuotanut vaikka tuon o-renkaan poisti. Ja mikä tärkeintä - ei ole tarvinnut vaihtaa atopäätä...vielä. Ja nesteenä siis RY4D.

  Kuva on vähän huono, mutta tuo iJustS on siis 24,5mm halkaisijaltaan.

  Minulle tämä taitaa olla liki täydellinen työkombo. Ei turhia säätöjä (watti, lämpötila, esilämmitys yms.). AFC loistaa poissaolollaan, kunhan sen virkaa toimittavan silikonirenkaan nakkasi roskikseen . Kotona voi sitten hifistellä säädettävillä vehkeillä - jos siltä tuntuu.
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
 6. #366
  Höyrypää

  Liittynyt
  11/2013
  Viestit
  401
  Meikäläisellä tuo kondensoi helvetisti ilmanottoaukoista. Muuten tykkäsin. Paljonko sulla pg/vg suhde?

   
   
 7. #367
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  4,045
  Oon ehkä jo ehdottanutkin, mutta iLeaf Pico on oma ehdoton modi suosikki niin kotona kuin töissäkin. On meinaan helvetin pieni ja ei luiskahtele taskusta kuten putkimodit. Rikollista tapaani ylläpitäen tilasin kiinasta Vaporesso Swag modin. Siinä hyvin samanlainen muotokieli kuin Picossa.
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA, Skyline RTA ja Dvarw MTL

   
   
 8. #368
  Höyrypää Mäntti's Avatar

  Liittynyt
  10/2015
  Sijainti
  Ylivieska
  Viestit
  692
  Juu picohan on ihan loistava ja halpa työmodi. Piiri sais olla vähä parempi, esim perus vtc mini tulittaa mun mielestä nopeammin ja kuluttaa akkua vähemmän (tai antaa ajaa akun tyhjemmäksi?).

   
   
 9. #369
  Höyrykone Beenari's Avatar

  Liittynyt
  06/2014
  Sijainti
  Hässlinki
  Viestit
  2,591
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Hugo82 Näytä viesti
  Meikäläisellä tuo kondensoi helvetisti ilmanottoaukoista. Muuten tykkäsin. Paljonko sulla pg/vg suhde?
  30/70
  #teamStarre

  Lähetetty minun vaimon läppäristä ilman mitään vitun tapatalkkia.
   
   
Sivu 19 / 19 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 91516171819
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •