Sivu 6 / 6 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23456
Tulokset 101 - 111 / 111

Aihe: Berserker RTA

 1. #101
  Höyrykonkari Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  345
  Sileät kanthalit pyöräytin tehdasversion tilalle. Melkoista tuhraamista, kun ei ole kunnon vehkeitä. Meisselin ympärille kiepit. Ohmit näyttää 0,78, joka tuntuisi riittävältä.

   
   
 2. #102
  Höyrykonkari Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  345
  Nyt on koeponnistukset takana. Kurlasi alkuun aika kovasti. Höyryntuotossa ei valittamista. 0,79ohmia näyttäisi olevan. Ajelin 20W tehoilla. Kurlailun loppumisen jälkeen pudotin tehoja. En sitten tiedä missä vika, mutta pumpuli tuntuu ottavan osumaa makuhaitasta päätellen. Jonkinlaista jälkipolttoa tuntuu myös pitävän. Käytössä Kanthal A1 26GA. Melkoisen ohutta siimaa siis. Kieppien läpi menevä reikä on pienehkö, mutta tämän minin dekkiin ei mikään työmaakelan kokoinen sopisikaan.

  Alkaa tuntua siltä, että pitäydyn vastedes tehdasatoissa. Kaikki rakenneltavat ovat tähän asti aiheuttaneet ylimääräistä päänvaivaa. Jos jollain on antaa käytännön vinkkejä tähän peppuerkkiin niin otan mielelläni vastaan.

  EDITTIÄ: Luultavasti tehot kannattaa matalista ohmeistakin huolimatta pitää maltillisina, kun mikään horo ei ole kyseessä.
  Viimeksi muokannut Holy Roller; 12.03.18 kello 19:50.

   
   
 3. #103
  Höyrykonkari Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  345
  Noniin, nyt toimii ja maistuu kuin pitääkin tehoa vain oli liikaa, ei sen kummempaa. Kyllä tästä vielä käyttöesine tulee.

   
   
 4. #104
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  3,856
  Berze-erkissä on suht pienet nestekanavat, joten paksut mehut ei ehdi mukaan "kovilla" tehoilla. Mä just kans pudotin tehot 15w 0.7 ohmiselle käämille kun vähän kuivana kävi 80vg mehut. Pumpuloinnissa olen yrittänyt nykyään asettaa pumpulit löysästi kanavan pohjaan, ilman että ne tukkii mitään. Just ja just pohjalle niin pysyy paksutkin mehut paremmin mukana. Paronin riistovillalla oli jopa hiukan liikaa nesteensyöttöä. Piti hiukan tiukempaan pakata tuo tavara. Halkaisijaltaan 2.5 mm käämi tuntuu mulle olevan optimaalinen. Pumpulia tulee juuri sopiva määrä suhteessa nestekanaviin. 3mm käämillä piti kaventaa pumpulin päät, tai oli kanavat tukossa. Yrityksen ja erheen kautta uuteen pettymykseen, vai kuinka?
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA ja Skyline RTA

   
   
 5. #105
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2018
  Sijainti
  alajakokeskus
  Viestit
  91
  Hei, olen uusi näille RTA vehkeille ja BerS'erkki tarttui matkaan tuossa toinen päivä. Ny näitä mukana tulleita claptoneita ( 068 ohm)Ni80?) käyttäny eri wateilla ja eri wickauksilla muutamat setupit jatuloksena on maukas, mutta omaan makuun ehkä turhanki kuumahkot höyryt. Kysymykseni siis on näin että voiko tuohon kuumuuteen vaikuttaa tuolla coilin Ohm:i määrällä? Esim. nautiluksessani on 1.8 ohm:ia ja paljon enemmän säädettävissä olevat lämpötilat, toisaalta coilihan siinä kauempana suusta, sehän vaikuttaa myös eikö..? Tarkoituksenani olisi tänään illemmalla räveltää ekat omat coilit niin ajattelin kysellä.

   
   
 6. #106
  Höyrypää bluewolf's Avatar

  Liittynyt
  01/2015
  Sijainti
  Itä Suomi
  Viestit
  530
  Nää on makuasioita kaikki tyynni, varmaan jos tuohon claptoniin lykkää rta:n koko huomioiden 25 wattia niin lämpenee.

  Niin mukana tulleilla kuin kelatavarasta tehdyillä claptoneilla huomaan "metallin ja kemikaalin" sekaisen maun, heivasin takaviistoon tyystin moiset.

  Ihan perus kanthal, 0,35 ja 6 kieppiä on lähelle ohmia josta 11,5 - 13 watin väliin asettuu riippuen mitä bumbulia käyttää ja miten onnistuu asettelu.

  Korkin kautta tankatessa on useammin kuin kerran pumpulit nousseet tyystin ylös jota ei välttämättä huomaa ennen kunnon tsunamia, alakautta täyttö huolettomin, näkee pakan ja värjäytymisen ajoissa.

  Tai ... sitten en vain osaa tätäkään lopullisesti kunnolla.

   
   
 7. #107
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  08/2014
  Sijainti
  Kuopio
  Viestit
  89
  Sama täällä. Olen luopunut täysin claptoneista. Tuo metallinen maku oli tosi häiritsevä. Simppelit peruscoilit riittää. Periaatteessa. Tasaisin välein unohdan tosin tämän asian ja alan kokeilla jotain "parempaa". Maku häviää ja eilen sain aikaiseksi melkoisen lätäkön. Liian vähän pumpulia. Ei muuta kuin takaisin Tepan ja muitten vinkkien kautta kaidalle tielle.

   
   
 8. #108
  Höyryttelijä

  Liittynyt
  03/2018
  Sijainti
  alajakokeskus
  Viestit
  91
  vandy vape mtl clapton wire:stä tehtyy setuppii ny höyryttäny 0,84ohmii ja 14 wattis ollu sweet spot, aikasemmil kanthaleill kokeillu 30ga ja 27ga mutt miu wickkaukset viel nii hanurist ni onnistunu vast tolla claptonil tehyl setupil, illal purkuu vaik toimii ku haluun kanthalil toimivan setupin
  oli liian "kuumat"(lue kuivat) höyryt aiemmil setupeil ku nesteesyöttö ei kerenny ilmeisesti mukaan.

   
   
 9. #109
  Höyrykonkari Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  345
  Noin viikon verran Berserker on ollut käytössä ja olen ollut todella tyytyväinen. Ainoat miinukset ovat vakiona tulleet tipit, jotka eivät tunnu sopivan oman lärvini muotoiluun. Asia korjaatui, kun kaivoin Aspiren Zelos kitin laatikosta kirkonkellon muotoisen muovitipin niin tämä ongelma ratkesi. Toinen pienehkö miinus on imuilma joka on omaan makuuni turhankin tiukka, mutta viikon aikana siihen(kin) on tottunut. Tällä hetkellä on paksuhkot tuhkisnesteet pelissä keskivahvoilla niksoilla eikä ole pieniäkään wickausongelmia. Setuppi osui kohdalleen parin tuhrimisen jälkeen. Maku on se, joka ratkaisee tämän tankin kohdalla. Ihan vitsin hyvänmakuiset höyryt. Joku foorumin tiedemies tai makumaailman emeritusdiletantti osaisi varmaan selittää seniilillekin miksi juuri tällä tankilla nesteet maistuvat poikkeuksellisen hyvin. Pitääkin second hand maailmaa seurata aktiivisesti tai tonkia roskiksia, jos saisi jostain isomman version käsiin, koska tämä mini ainakin korjasi pistepotin kotiin.

  On myös kiva huomata, että vielä nykyään yksiakkuisen modin akku kestää Helsingistä Rovaniemelle ilman paniikkia aiheuttavia battery low- ilmoituksia.

   
   
 10. #110
  Höyrykone Teppa's Avatar

  Liittynyt
  07/2012
  Sijainti
  Vuorentausta
  Viestit
  3,856
  Isompaan versioon saa vielä kuplatankin, jolla nestettä menee n.7ml tankkiin. Mitä maun hyvyyteen tulee, niin pieni ja virtaviivainen kammio auttaa paljon, kuten myös erittäin hyvin onnistunut ilmansyöttö coilille. Ilma just eikä melkein keskelle coilia, eikä neste keity kuten jossain paskemmissa tankeissa (Ares ja Siren 1), vaan ilmat iskee suoraan siihen coilin kuumimpaan kohtaan. Myös lyhyt chimney auttaa makuun, ja säilyttää hyvin höyryn lämmön. Kaikille ei lämmin höyry maistu, joten siitä miinus niille jotka viileitä höyryjä halajaa. Ja siis Holy Rollerille piti vastata...
  Virtaa: G-Tube, Tesla WYE, ja iStick Pico
  Höyryä: Berzerker RTA ja Skyline RTA

   
   
 11. #111
  Höyrykonkari Holy Roller's Avatar

  Liittynyt
  04/2017
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  345
  Pitää koittaa metsästää pidempi tippi tuohon Berserkeriin. Luulen, että tuosta tiukkiksesta saa siten enemmän irti. Vitsikun tästä saisi sen isomman version kuplatankilla.

   
   
Sivu 6 / 6 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 23456
Keskustelu Rebuildable

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •