Sivu 27 / 28 EnsimmäinenEnsimmäinen ... 17232425262728 ViimeinenViimeinen
Tulokset 521 - 540 / 545

Aihe: Rakas Päiväkirja by Ahe222

 1. #521
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,800
  Ei nykyään edes mitään videoita jaksa katsoa, paljon selkeämpää lukea sujuvaa tekstiä kun kuunnella puoli videoo diiba-daabaa.
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 2. #522
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Lainaus Alkuperäinen postaaja jasso Näytä viesti
  Ei nykyään edes mitään videoita jaksa katsoa, paljon selkeämpää lukea sujuvaa tekstiä kun kuunnella puoli videoo diiba-daabaa.
  Se on väki nykyään niin kiireistä ettei osaa arvostaa puolen tunnin videota mistä 20 minuuttia pelkkää setupin tekoa in inglish
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 3. #523
  Höyrykone jasso's Avatar

  Liittynyt
  01/2012
  Sijainti
  kokkola
  Viestit
  13,800
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ahe222 Näytä viesti
  Se on väki nykyään niin kiireistä ettei osaa arvostaa puolen tunnin videota mistä 20 minuuttia pelkkää setupin tekoa in inglish
  Onko mitään järkeä hioa joka saatanan vehkeeseen 20min setuppia ku kipiää pillua
  Tollanen kirjallinen perinpohjainen läpikäyti muutamalla kuvalla bueno. Samoin kuin laitearvostelut, kuka edes viitsii katella puolentunnin esitelmää yhdestä laitteesta... Ylimääräinen lätinä/itsensä toistelu niin 5min on maksimi ja sillä saa jo perinpohjaisen selonteon irti laitteesta kun laitteesta
  höyryä 17.1.2012 alkaen.

   
   
 4. #524
  Höyrykone MrDelirium's Avatar

  Liittynyt
  09/2013
  Sijainti
  Tanpere
  Viestit
  3,171
  Hirttää kans huolella kiinni, kun saadaan 25-45min "Mmmmm, ummmm, ehhhh, öhhhhhhh" videoiti jostain vitun setupista ja lopussa kehutaan niin vitusti vaikka naamasta näkee et hotspottia on vedetty silleen että kiveksetkin on noussut kurkkuun.

  Ahe on parhautta.
  Lapsi joka usein hymyilee silmissänne on suloinen
  Vaan jos nauraa vanhalla iällä niin on vajaaälyinen
  Minä en ole tottunut suremaan vaikka potilaat pois kuolee
  Mutta käypää rahaa jos poltetaan se ajatus kyllä häiritsee

   
   
 5. #525
  Höyrykone AnttiE's Avatar

  Liittynyt
  10/2013
  Sijainti
  Jyväskylä, aika-ajoin Tampere
  Viestit
  3,768
  Lainaus Alkuperäinen postaaja MrDelirium Näytä viesti
  Hirttää kans huolella kiinni, kun saadaan 25-45min "Mmmmm, ummmm, ehhhh, öhhhhhhh" videoiti jostain vitun setupista ja lopussa kehutaan niin vitusti vaikka naamasta näkee et hotspottia on vedetty silleen että kiveksetkin on noussut kurkkuun.

  Ahe on parhautta.
  Nää "super flavour" kaverit silmät ristissä on parhaita! Näkee jo setupista ettei voi toimia mutku ei kehtaa toista puoltuntista taiteilla sitä

   
   
 6. #526
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588

  Mesh is a cruel mistress!!

  Kreikka tuo Helleenien tasavalta sekä demokratian, filosofian ja luovan kirjanpidon syntykehto on nyt tuonut myös uuden aton ihmeteltäväksi. Tarjolla tänään Hass....eikun Nextgen by VapeWare mods.

  -Materiaali 304L SS, pinta harjattu
  -Halkaisija 22mm
  -Pituus 35.4mm ilman tippiä
  -Tilavuus 5ml SS tankilla, 4,7ml lasitankilla
  -Tankki 304L SS tai quartz lasi tankki, molemmat tulee mukana
  -Ilmareiät pinotut 0.9 - 1.1 - 1.3 - 1.5mm tuplana
  -Peek eristetty keski wick
  -Myyntipakkaus sisälsi tipin,vara o-renkaita,extra plus ja miinusruuvit sekä setupointi sauvan

  Ostopaikka: www.Facebook.com foorumeitten myyntipalstat ja ylihinnoitellut huutokaupat kautta netin!!!  Jokin masokistinen kiintymys mesh atoihin vetää aika ajoin puoleensa vaikka helpommalla aina pääsee pumpuli vehkeiden kanssa. Kimmoke tällä kertaa lähti Damian Morterin tekemästä revikasta joka sillä kertaa käsitteli Nextgen atoa, mikä mainospuheiden mukaan piti olla vieläpä oikeasti vuotamaton genesis ato. Näitä herkkuja ei markkinoilla oikeasti montaa ole joten ostohousut pois koin metsästyksestä ja paypal vinkumaan.

  Todellisuudessa se ei aivan noin yksinkertaisesti mennyt, sillä atoa ei ollut myynnissä kuin naamakirjan puolella mihin tuntuu suurin osa noista lista vehkeistä nykyään päätyvän mutta kerrankin kävi tuuri ja nimeni listalta löysin. Pitemmittä puheitta asiaan.  Nextgen tuli kohtalaisen hyvin varusteltuna jo lähtökohtaisesti, ainoan lisäosan minkä itse otin oli toinen ilmansäätörengas joka mahdollisti löysemmän imun, kaikki muut tippiä myöden kuuluivat myyntipakkaukseen. Osat itsessään on hyvin työstetty eikä esim. öljyjäämiä tai purseita ollut havaittavissa. Tosin tämän hintaluokan atolta ei juuri muuta voi olettaakkaan.
  Pohjasta ei varsinaisesti mitään ihmeellistä löydy, ainoastaan valmistajan logo laser kaiverrettuna. Ehkä ainoa silmiinpistävä ero muihin perinteisiin atoihin verrattuna on 510 liittimen puute. Nextgen:ssä keskitolppa toimii suoraan liittimenä, joka yksinkertaisesti ruuvataan pohjaosan läpi. Tässä vaiheessa on syytä muistaa kunnon kiristys sillä jos keskitolppa on pienemmällä momentilla kiristetty kuin itse tankkiosa voi jokainen päätellä kumpi lähtee ruuvautumaan irti kun aton täyttäminen on käsillä.  Aton keskitolppa on koko aton sydän. Se nimittäin toimii 510 liittimenä,mesh:n sijainti paikkana sekä nesteen kuljetus kanavana. Nextgen on ottanut ajatuksia uudelleen rakenneltavista kartoista sekä Inax's atosta sotkenut ne yhdeksi kokonaisuudeksi. Kantavana ajatuksena on että imuilma muodostaa atoon alipaineen mikä pakottaa nesteen keskitolpassa olevista rei'istä mesh:lle, näin saadaan käytännössä vuotamaton mesh ato koska neste ei oikeastaan liiku kuin atoa imiessä.

  Ei mitään hyvää jos ei jotain pahaakin, koska nesteen syöttö on suhteellisen rauhallista joskin tasaista on kovilla tehoilla ajaminen syytä unohtaa heti. Lisäksi nesteen paksuudesta riippuen tarvitsee nesteen kulku tietyn määrän alipainetta tankkiin toimiakseen. Setupoinnissa suositellaan käytettäväksi 200# meshiä sydämmenä jonka päähän kietaistaan 325# meshistä paksunnos mihin vastuslanka kiedotaan, useamman yritys-erehdys menetelmän jälkeen on itselläkin kyseinen yhdistelmä käytössä jolloin n 1 ohmin vastuksella ja 19 watilla toimii 60 pinnanen VG neste varsin mallikkaasti.

  Vaikka ato on perusidealtaan kuitenkin suhteellisen yksinkertainen on setupointiin syytä hieman paneutua, atolla on nimittäin itsepintainen taipumus kiintyä hotspotteihin. Useammin on helpompi aloittaa kokonaan alusta kuin tapella aina uudelleen samaan kohtaan muodostuvan hotspotin kanssa.
  Nextgenin mukana toimitettiin niin lasi kuin metallitankkikin, metallitankki lisää hieman nestetilavuutta mutta luonnollisesti rajaa nestepinnan seuraamista. Tankki tiivistyy pohjan ja hatun väliin o-renkailla eikä siinä itsessään ole kierrettä tai vast. kiinnitystä. Itse tankkiosa ei vastaa kuin osasta nestetilavuudesta mutta käytetty lasi on hieman metallitankkia paksumpi joka selittää tilavuus erot näiden välillä.  Aton hatulla on myös pari eri funktiota. Se toimii tankin jatkeena, ilmansäätönä sekä höyrykammion kuristimena lisäksi ato tankataan hatun kautta. Hatun sekä keskiwick:n rakenne poistaa tarpeen ilmareikien kohdistamiseen sekä lisää nestetilavuutta atossa ilman että aton pituutta tarvitsee lisätä.

  Kolikolla on tosin taas kerran kääntöpuolensa, setuppia nimittäin ei juurikaan enää roplata sen jälkeen kun hattu on paikallaan. Ideaalimaailmassa tämä ei ole ongelma koska eihän setuppeihin jälkeen päin VOI tulla ongelmia.....eihän....
  Jos kuitenkin mahdoton muuttuu todelliseksi ja kakka lävähtää tuulettimeen on koko tankki käytännössä tyhjennettävä että konehuoneeseen pääsee käsiksi. Kenttäolosuhteissa voi alkaa moinen sapettaa, kotosalla se on vain ärsyttävää.

  Ilmankulkua säädellään myös hatun kautta, tähän tarkoitukseen on hattuun koneistettu ikään kuin ilmakuilut joita pitkin imuilma ohjataan setupille. Jokaisen imukanavan päässä on erikokoiset pinotut ilmareiät joilla imuvastus saadaan sopivaksi tilanteen mukaan kääntämällä ilmansäätö rengas halutun reikä compon kohdalle, itse otin lisäksi erillisen ilmansäätörenkaan jolla saadaan lisäksi vastakkaisella puolella olevat ilmareiät mukaan jolloin imuvastusta saadaan laskettua lisää. Tämä sitten ei välttämättä ollut niin hirveän fiksu lisäke ottaen huomioon aton toimintaperiaatteen.  Jahka setuppi on saatu väkerreltyä ja tankki täynnä nestettä ruuvataan hattuun kansi päälle. Kantta ruuvatessa tankkiin muodostuu hieman painetta mikä käynnistää nesteen kulun, täydellä tankilla tämä tarkoittaa sitä että höyrykammioon saattaa nousta jonkin verran nestettä mutta ei erityisen häiritsevää määrää kunhan tämän huomioi ennen ensimmäistä imua. Kannen kiristämisessä ei kannata liiemmälti voimaa käyttää, tämä voi nimittäin kostautua kun kansi on aukaistava sillä tartuntapinta on suhteellisen pieni ja kansi tiivistyy o-renkaalla itse hattuun.

  Mukana toimitettu tippi sopii varsin napakasti paikoilleen ja tehty kaksi osaiseksi. Tipin alaosa on valmistettu POM:sta joka on kierteillä kiinni rosterisessa yläosassa, näin ollen lämpöä ei johdu niin paljoa tippiin kuin voisi kuvitella.

  Plussat ja miinukset
  + Oikein setupoituna ei vuoda
  + Höyry lämmintä ja maukasta (setup huom)
  + Ulkonäkö
  + Nestetilavuus
  + Mukana molemmat tankit
  + Koko
  + Helppo täyttää

  - Voi olla varsin veemäinen setupoitava
  - Hattu paikallaan et pääse setuppiin käsiksi
  - Liitin ei säädettävä
  - Saatavuus

  Nextgen on ehkä yksi hypetetyimmistä atoista tällä hetkellä, osittain syystä ja osittain hyvien mainospuheiden ansiosta. Loppu peleissä kyseessä on kuitenkin mesh ato mikä ei setupoinnin kannalta ole sieltä helpoimmasta päästä. Vaikkakin maku ja höyry on varsin hyvä ei se kuitenkaan ole erityisen paljon parempaa kuin muissa kuristetun kammion omaavissa atoissa. Aton ehkä selkeimpiä etuja kilpailijoihinsa nähden on vuotamattomuus sekä nestetilavuus suhteessa aton kokoon. Nextgeniä on käsittääkseni valmistettu vain kolme erää ja nämä kaikki olivat saatavilla vain Facebookin listojen kautta.

  Edellä mainitusta syystä sekä suhteellisen korkeasta hinnasta johtuen veikkaan että tämä on tänä vuonna yksi kiinan kauppojen myydyin genesis tyyppinen ato, valitettavasti.  Lopuksi vielä hyvää Juhannusta kaikille tasapuolisesti!!!!!!!

  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 7. #527
  Höyrykonkari rämeairo's Avatar

  Liittynyt
  05/2014
  Sijainti
  Hausjärvi
  Viestit
  142
  Itse kokeilin kiinan nextgeniä juurikin saatavuuden takia. Heti alussa tuli selväks että ei kiinapoika ollu saanu sorvia kohilleen vaan nesteet valui pitkin modia. Ens viikolla käyn hakemassa sen tuolt kuusiaidan kupeesta mihin se lensi...

   
   
 8. #528
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Päivitystä Nextgen atoon:
  Tänään menty 0.67 ohmisella setupilla ja tehot 30 W, joten siltä osin korjaan itseäni sen suhteen että ato ei kestäisi tehoja.
  Tässäkin taas nähdään että mesh setupit on välillä tähtien asennosta kiinni ja kun ne toimii niin ne jumalauta toimii!!!
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 9. #529
  Reivi
  Vieras
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Ahe222 Näytä viesti
  Päivitystä Nextgen atoon:
  Tänään menty 0.67 ohmisella setupilla ja tehot 30 W, joten siltä osin korjaan itseäni sen suhteen että ato ei kestäisi tehoja.
  Tässäkin taas nähdään että mesh setupit on välillä tähtien asennosta kiinni ja kun ne toimii niin ne jumalauta toimii!!!
  Ihan perus settiä, itsekkin alkuun ajelin 35-37watilla 0.6 setuppia, mut pitkässä juoksussa tulin siihen tulokseen et 0.8 ja ~25wattia on tie onneen

   
   
 10. #530
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Lainaus Alkuperäinen postaaja Reivi Näytä viesti
  Ihan perus settiä, itsekkin alkuun ajelin 35-37watilla 0.6 setuppia, mut pitkässä juoksussa tulin siihen tulokseen et 0.8 ja ~25wattia on tie onneen
  Jotensakkaan noi mesh setupit ei ole kyllä alun alkaenkaan tarkoitettu korkeille wateille vaan maltillisesti ja makusteluun
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 11. #531
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588

  Joka vanhoja muistelee, sitä XvoStick:llä silmään!!

  Kovin on markkinoilla vähäsen stikkeri mallisia reguloituja modeja, ainoa oikeastaan mikä tulee äkkiseltään edes mieleen on Diablo mods:n Fulgoris. Tähän kansojen rivien kaihoisaan huutoon vastaa vuorostaan mini ECIG omalla XvoStick modillaan.

  - Runko anodisoitua alumiinia
  - DNA40 piirillä varustettu (Fahrenheit/Celcius versio)
  - 510 liitin, säädettävä (tavallaan)
  - Plussa kontakti messinkiä
  - 18650 akku (vaihdettavissa)
  - USB lataus
  - Koko 80 x 50 x 26 mm (koot mitattu leveimmistä kohdista)
  - Paino (akku sisällä) 182g

  Valmistaja/myynti: XvoStick (shipping in 6-9 weeks) - Mini ECIG  Vaporshark on ollut itsellä ykköslaitteena siitä lähtien kun sai toimivan piirin sisälleen mutta pitkillä atoilla sitä ei oikein huvita kanniskella taskunpohjalla. Tästä syystä kun foorumilla bongasin mini ECIG:n tulevan tuotoksen oli aika kaivaa ostohousut pois naftaliinista. Tämän jälkeen alkoi odotus leikki......  Modi on kaikinpuolin siisti ja viimeistellyn oloinen, ilmeisesti yhden erän anodisointi oli mennyt munilleen joka aiheutti viivästymisiä lähetyksiin lisäksi valmistaja mainisti sivuillaan että ylä ja alaosassa voi olla sävyeroja. Omastanikin sellaisen huomasin kun rupesin oikein katsomaan mutta sävyeron huomaaminen vaati tarkempaa tarkastelua kunnon valossa joten kovin räikeästä sävyerosta ei todellakaan puhuta. Osat istuvat hienosti toisiinsa eikä edes eri materiaalista tehtyjen osien välillä tunnu pykäliä tai teräviä reunoja.  Modista löytyy perus DNA piiristen napit eli tulitus ja ylös/alas säätö napit. Tulitus nappi on ehkä miellyttävin käyttää mitä tähän mennessä on säädettävissä laitteissa tullut vastaan, liikerata on n. 0.25mm ja painallus kohdalla ei ole mitään väliä. Napin tuntuma on ikään kuin hyvin pehmeä tactile nappi joka antaa sormenpäässä tuntuvan pehmeän naksahduksen kun tulitus tapahtuu.

  Säätönapeissa on myös havaittavissa pieni naksu fiilis kun komento menee perille. Ei jotain hyvää ettei pahaakin, näppäinlukon käyttäminen ei nimittäin ole optionaalista jos taskussa kantaa ja säätönapit ovat varsin lähellä toisiaan. Tämän huomaa viimeistään siinä vaiheessa kun haluaa tehdä piirille säätöjä jotka vaativat molempien nappien yhtäaikaisen painamisen. Asiaa hiukan helpottaa jos painaa nappeja yhdellä sormella eikä edes yritä käyttää kahta sormea.

  Näppäinlukon käyttäminen ei nyt itselle ole mikään kynnys kysymys kun siihen on muillakin laitteilla tottunut ja ensimmäistä kertaa tulee käytettyä DNA piirin ehkä turhimpana tähän mennessä pitämääni ominaisuutta eli tehojen lukitusta. Modia tulee nimittäin pidettyä kädessä niin että vahinkosäätöjen mahdollisuus on suhteellisen korkea.
  XvoStick on tehty varsin huolto ystävälliseksi, piirikään ei ole pultattu/kuumaliimattu/kolvattu kiinni runkoon joten tarvittaessa sen vaihto onnistuu periaatteessa vaikka itse käyttäjältä. Onko tässä otettu varman päälle kun muistetaan DNA40 piirien aikaisemmat ongelmat vai ajateltu vain mahdollisia huoltoja, mene ja tiedä. Piirin päivittämisen kannalta tällä ei silti ainakaan nykytiedon mukaan ole juurikaan merkitystä sillä Yihin piirit ovat selkeästi isompia ja DNA:n tuleva 200 W:in piiri on paitsi liian iso asennettavaksi sisälle myös auttamattoman epäsopiva 18650 akun kanssa.

  Piirin näyttö ei ole myöskään millään kiinni vaan makaa vaahtomuovi tyynyn päällä, näyttöä suojaa vielä erillinen muovi joka sijoitetaan pohjassa olevaan hahloon. Omassa modissa oli näyttö päässyt kuljetuksen aikana hieman liusumaan jolloin koko ruutu ei näkynyt. Asia oli helppo korjata pohja aukaisemalla ja asettelemalla näyttö kohdalleen jossa se on kiltisti siitä asti istunut. Hieman myös hirvitti huomata että näyttöä suojaava pleksin pala ei ole kovinkaan jäykkää tavaraa ja koko näyttö hieman painuu sisälle tyynyn päällä jos sitä painaa, tämä on kuulemma "suoja" mekanismi jotta näyttö ei halkea jos siihen sattuu jotain osumaan.

  Toistaiseksi ei ratkaisusta ole kyllä mitään ongelmiakaan ollut, kannattaa vain ehkä orjentoitua ajatukseen siitä että pohja on toisinaan avattava ja tarkastettava ettei sisälle ole päässyt likaa. Aika näyttää miten tämä ratkaisu tulee toimimaan, tosin Scott "igetcha69" oli kyllä omaansa käyttänyt remontin aikana eikä sinne ollut pölyä päässyt joten optimistisin mielin ollaan.  Hatun noston arvoinen suoritus kyllä mini ECIG:n veijareilta että ovat onnistuneet tähän kokoon survomaan vielä USB latauspiirinkin. Lataaminen vain ottaa oman aikansa jos porttia käyttää mutta jos hätä iskee matkalla käteen eikä vara-akkua sattunut matkaan on oma latauspiiri aina näppärä olla olemassa ihan modinkin puolesta. Tosin tämä sitten vaatii että johto on tullut matkaan mutta toisaalta tänä päivänä suhteellisen moni aparaatti jo toimii micro USB portilla joten hätävarana puhelimen laturikin kelpaa.

  Käsittääkseni modin oma latauspiiri tasaa jännitteen jonnekkin 0.5 Amp:in luokkiin ennen kuin se akulle siirtyy joten aikaa 18650 akunkin lataamiseen saa varata. Latauksen alussa syttyy portin viereen pieni punainen valo joka sitten aikanaan muuttuu vihreäksi ja jää palamaan kun akku on täynnä.

  Modin liitin on periaatteessa säädettävissä jotta aton ilmareiät saadaan linjattua oikeaan suuntaan eikä jää modin rungonsisälle. Periaatteessa siksi että säätö tapahtuu liittimen pohjaosaa joko nostamalla tai laskemalla joka sitten lukitaan paikalleen pidätinruuvilla joka uppoaa modin rungossa oleviin syvennyksiin, tavallaan samoin kuin hybridi liittimet toimivat.
  Ongelmaksi muodostuu vain se että modin liittimen runko on n.4mm syvä ja esimerkiksi Origenin liitin on vain hivenen yli 4mm pitkä, näin ollen tarvittavaa säätö varaa ei ole juuri nimeksikään ennen kuin ato hukkaa modin plussa nastan.

  Toisin sanoen jotta liittimen säädettävyyttä pääsee kunnolla hyödyntämään on aton liittimen oltava reilusti yli 4mm pitkä tai itsessään säädettävissä jolloin modin säätäminen on jokseenkin turha. Jousitettu plussa nasta olisi ehkä pelastanut tilanteen mutta minkäs teet. Liitin kaivo on 23.5mm halkaisijaltaan joten ilma kyllä kulkee vaikka ilmareiät ei olisi aivan kohdalla mutta atoilla mitkä ottavat paljon ilmaa se aiheuttaa jonkin verran suhinaa/vihellystä. Origenin kohdalla itse ratkaisin ongelman ottamalla toisen puolen setupointi reiät käyttöön jolloin ilmareikä oli oikeaan suuntaan.

  Atojen ruuvaaminen ja pois ottaminen on kyllä varsin toimivaa, aton ei oikeastaan tarvitse kuin "pudottaa" kaivoon niin se hakeutuu lähes automaattisesti liittimen kierteille joten muuten liittimen käyttö on varsin miellyttävää.

  Akku XvoStick:in vaihdetaan päälli puolelta ja sitä varten on työstetty oma korkki joka aukeaa sormivoimin. Omaan makuun korkin se osa josta pitäisi alkaa kiertämään olisi kyllä saanut olla hiukan paksumpi jotta nakkisormisempikin saisi siitä kunnolla otteen, nyt menee hiukan pinsettiote touhuksi mutta aukeaa se kyllä niinkin.

  Akku modiin laitetaan plussa napa edellä, vaikkakin DNA40 piiri on polarisaatiosuojattu joten suurta vahinkoa et saa aikaiseksi vaikka ensin väärin menisikin. Korkkiin on työstetty sen verran kierrettä että akkujen pituus erot paikkaantuvat. Niin nappeja kuin akkukotelon korkkiakin olisi saanut myös rosterisena ja tämä olisi tehnyt 10 dollaria lisä hintaa, sinänsä erikoista että näin päin koska omasta mielestä messinkinen väri mustan kanssa luo paljon näyttävämmän kontrastin kuin ss, mitä muutenkin näkee useammin. Kauneus on silti katsojan silmässä. Pientä koneistamisen jälkeä on korkissa nähtävissä mutta ei mitenkään ylivoimaista.

  Plussat ja miinukset

  + Koko
  + USB lataus
  + Huolto helppous vaikka piirillinen
  + Ergonomia
  + Työstö jälki
  + Nappi!!

  - Liittimen säätö
  - Akku korkin käyttö
  - Näytön suoja (tämä tosin varmistuu vasta pitkässä juoksussa)
  - Toimitus aika (tämä toivottavasti paranee jatkossa)

  XvoStick on omassa boksimallisten piirillisien modien pienimmästä päästä oleva varsin näppärä laitos, ainoa oikeastaan merkittävä miinus tulee liittimen vajavaisesta säädettävyydestä mutta silti viivan alle jää kyllä varsin toimiva paketti. Syrjäytti itsellä saapuessaan VaporSharkin paikan reissu modina ja on tullut jäädäkseen.

  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 12. #532
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Sen verran päivitystä tuohon XvoStick:in että käytetty latauspiiri on Evolv tekemä jolloin speksit ovat seuraavat:
  Input Voltage:
  4.5-5.5VDC
  Charge Current:
  1000mA
  Charge Voltage:
  4.2V


  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 13. #533
  Höyrykonkari

  Liittynyt
  01/2012
  Viestit
  144
  Nice! Hyvä rapsa ja sai shippausta odottavan lahkeessa pienen jöpön aikaiseksi..

   
   
 14. #534
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588

  Ajouter à grenouilles

  Jotenkin sitä laite kuin laite tulee heti astetta hienostuneemmaksi kun nimi on Ranskaan viittaava, entäs sitten se karu todellisuus? Seuraavana Le Magister by VAPONAUTE.

  - Tankin tilavuus n.2.5ml (riippuen pumpulin määrästä)
  - Halkaisija 22mm
  - Korkeus 26mm (ilman tippiä ja liitintä mitattuna)
  - Materiaali 316L
  - Single or dual coili
  - Ilmansäätö sinkku tai dual: ø1.2mm, ø1.5mm and ø2.2mm (2.2mm voi käyttää hieno säätöön jos pienemmistä ei sopivaa löydy)
  - Varaosina mukana setti o-renkaita
  - Sarjanumeroitu

  Ostopaikka: LE MAGISTER by VAPONAUTE - WICK/COTTON - ATOMIZERS  Kyseinen firma on ehkä höyryttäjille tutumpi nesteistään joita löytyy mm. ukecigstore:n listoilta. Vaponaute on ilmeisesti hiljattain alkanut tekemään myös litkujensa höyrystämiseen tarvittavaa hardwareakin joita löytyy mm. 18350 modi, 26500 modi sekä hieman eksoottisempi 10440 modi ja Le Magister ato. Jostain syystä kuvittelin tilaavani hiukan erikoisemman dripperin kun tuota olin ostamassa mutta kyseessä on oikeastaan tankkiato, tosin hieman vaatimattomalla tilavuudella mutta kuitenkin. Noh, rapatessa roiskuu ja eikun atoa purkamaan.  Tavoistani hieman poiketen jätin coilit paikoilleen kuvauksen ajaksi, koska dual nikkeli coilien rakentaminen kyseiseen atoon on varsin hanurista. Eli siis ato ei tule valmiiksi setupoituna ja muutenkin varsin siistissä kunnossa. Purseet loistavat poissa olollaan eikä öljyn jäämiä ollut havaittavissa.

  Hieman olisivat tosin voineet voidella o-renkaita ennen pakkaamista sillä paketti oli varsin tanakasti kasassa eikä meinannut ilman lievää voimankäyttöä aluksi ottaa irrotakseen. Ensimmäisten käyttökertojen jälkeen kyseistä ongelmaa ei ole kyllä esiintynyt kunhan itse muistaa hieman voidella renkaita ennen kasaamista tai käyttää mukana tulleita vaihto renkaita, koska matkaan oli tarttunut myös pykälää ohuemmat renkaat kuin mitä tehdasasetuksilla on paikallaan.  Aton tankki on varsin simppeli laitos, se ei sisällä edes liitintä vaan liitin osa kierretään H16:sta tapaan tankin pohjan läpi jolloin se vasta saa "perinteisen" muotonsa. Valmistaja ilmoittaa vetotilavuudeksi 2.5ml mutta tämä tosiaan riippuu jonkin verran käytetyn wick materiaalin määrästä. Vaikka liitin osa ei ole yhtä rautaa tankin kanssa ei itselle ole minkäänlaista vuotamista liittimen kautta ilmennyt, tankista itsestään ei o-rengasta löydy mutta keskitolpassa on varsin paksun oloinen rengas jolla tiivistyminen tapahtuu. Ainoat o-renkaat tankista löytyvät ulkopuolelta ja niiden tarkoitus on tiivistää hattu osa kiinni pakettiin. Tankin pohjasta löytyy reippaasti laser kaiverrusta mm. sarjanumero sekä valmistajan nimi.  Aton sydän on keskitolppa rakennelma joka tosiaan kiertyy tankkiin kiinni muodostaen 510 liittimen. Millään apina momentilla ei tolppaa kannata tankkiin ruuvata sillä joka kerta kun setupointi alkaa maittamaan tai wick materiaali on vaihdettava helpottaa urakkaa huomattavasti jos keskitolpan saa vielä ilman työkalu irti. Itsellä ei vuoto ongelmia liittimen kautta ole tapahtunut vaikka sormi tuntumalla olenkin tolppaa kiristellyt.

  Valmistaja suosittelee maksimissaan 2.5mm halkaisijalla olevia setuppeja ja kyseistä suositusta on syytä totella. Nimittäin tästä suuremmalla halkaisijalla oleva setup ottaa mitä suurimmalla todennäköisyydellä hatun sisäreunaan kiinni ja oikosulku on sitä myöten varma, jos koko hattua edes saa pohjaan asti survottua. Tämän tekee wick reiän sijainti joka ei ole porattu suoraan kannen läpi vaan on ikään kuin hahlotettu kannen reunaan jolloin toinen puoli reiästä on auki, ratkaisu helpottaa huomattavasti esim. pumpulin käyttöä ja samalla muodostaa reitin korvausilmalle tankkiin kun neste pinta alkaa laskea.

  Vaikka hahlojen luulisi aiheuttavan melkoisen suoran reitin nesteelle myös tulla pihalle ei kyseistä ilmiötä ole esiintynyt, itseasiassa atoa on saanut suhteellisen surutta kantaa taskussa ilman että neste olisi alkanut muodostaa läiskää housujen etumukseen. Varovaisesti voisi siis väittää atoa suhteellisen vuoto vapaaksi keksinnöksi.

  Vastuslangan kiinnitys suoritetaan kahdella kanteen kiertyvällä ruuvilla, jotka toimittavat miinuspostin virkaa ja keskitolppaan taasen mutterin väliin joka on varsin perse keksintö kun puhutaan dual vehkeestä. Tilaa on melko rajallisesti kun samaan aikaan pitäisi koittaa pitää kahta coilia paikoillaan, sovittaa molempien lankoja mutterin alle ja kolmannella kädellä sitten lopuksi kiristää mutteri kiinni. Ei se nyt voi olla niin vaikeaa porata vaikka reikää siihen plussa tolppaan jotta langan saa ankkuroitua paikoilleen mutterin kiristyksen ajaksi, katsokaa vaikka Origenista jos ei muuten ummarra.

  Jahka tämä neurokirurgin tarkuutta vaativa operaatio on saatu päätökseen onkin wick materiaalin paikalleen saaminen sentään huomattavasti helpompi suorite. Valmistaja tosin itsekkin suosittelee sinkku coilin käyttöä jolloin coili tehdään vaakaan (valmistajan opaste videossa myös duoli on vaaka coilina mutta itse koin helpommaksi tehdä pystyt) ja wick kierretään plussa postin takaa vastakkaisiin reikiin.

  Näin saadaan kuristettua höyrykammiota ja tulpattua "ylimääräiseksi" jäänyt wick reikä. Nesteen täyttö tapahtuu tankin reunan ja keskitolpan väliin jäävästä raosta, terävä nokkaiset pullot ovat siis varsin käteviä mutta rauhallisesti täyttäen onnistuu kyllä muillakin.  Seuraavaksi asetellaan paikoilleen tankin yläosa, mielellään vielä niin että siinä olevat ilmareiät asettuvat suurinpiirtein coilia/coileja vastapäätä. Tässä vaiheessa ei tankki ole vielä vuotamaton joten harkitsemattomat kallistelut aiheuttavat pienimuotoisen tsunamin muodostumisen ilmarei'istä, nimimerkillä kokeiltu juttu.

  Lopuksi sijoitetaan paikoilleen ilmansäätö osa joka toimii samalla höyrkammiona sekä lopullisesti sulkee tankin jolloin neste pysyy siellä missä sen on hyvä olla. Kuvista voi olla ehkä hankala hahmottaa mutta höyrykammio on varsin minimi mitoilla, höyrykammio ei ole paljoa plussa postia korkeampi ja halkaisija on osapuilleen keskitolpan kannen kokoinen. Tähän kun yhdistää dual coilit on höyry mukavan intensiivistä ja lämmintä (setupista tietysti riippuen)

  Valtaosa sovitetuista tipeistä on jämäkästi istuneet paikoilleen, ainoastaan tipit joissa on erityisen pitkä "varsi" voi ongelmia muodostua johtuen juurinkin kammion matalasta korkeudesta. Vaikka atosta löytyykin 2x2.2mm ilmareiät ei sitä ole varsinaisesti suunniteltu pilvien puhalteluun, lunghit kyllä onnistuu mutta kuristettu kammio tekee atosta enemmänkin makustelu aton.

  Plussat ja miinukset

  + Täyttäminen ei vaadi työkaluja
  + Höyryn intensiivisyys ( setup huomio)
  + Toimii paksummillakin nesteillä ( testattu Bobas Bountyllä)
  + Vuoto vapaa

  - Dual lankojen kiinnitys

  Le Magister on mukava lisä höyrykokoelmaan fyysisen kokonsa ja suoritus kykynsä puolesta, pitkillä reissuilla on tosin täyttöpullo oltava mukana mutta täyttämisen helppous paikkaa tilannetta. Duolina voi olla hieman kettumainen setupoitava mutta onneksi coilien vaihto ei kuulu ainakaan itsellä joka päiväisiin askareisiin, joten sinänsä atoa voi kyllä suositella jos haet dripperi fiilistä ilman jatkuvaa nesteen tiputtelua.

  Viimeksi muokannut Ahe222; 21.07.15 kello 13:33.
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 15. #535
  Höyrypää

  Liittynyt
  06/2015
  Viestit
  807
  On se tyylikäs paketti

   
   
 16. #536
  HöyryGuru smami's Avatar

  Liittynyt
  11/2012
  Sijainti
  Lapua
  Viestit
  4,287
  (Jumbojetti on Ahe 26500 putki )

   
   
 17. #537
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Lainaus Alkuperäinen postaaja smami Näytä viesti
  (Jumbojetti on Ahe 26500 putki )
  Kieroutuneet Ranskalaiset omituisine akkukokoineen
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 18. #538
  Höyrykone M.Kane's Avatar

  Liittynyt
  04/2015
  Sijainti
  Espoo
  Viestit
  1,749
  Moro! Onkos tuo xvostick toiminut hyvin? Milläisilla tankeilla käytät?
  Ilmeneekö vihellystä tms ääntä höyrytellessä? Meinaan jos ilmareikä tankissa sattuu ns.takapuolelle, pitääkö kääntää sitä pohjaa siis usein?
  Kovasti kiinnostaisi tuo laite, näyttää olevan tuon laitteen koko on nimittäin aivan mahtava, muotoilukin miellyttää kovasti. Tankkeina tulee käytettyä nykyisissä halvoissa modeissa lähinnä Nautilusta, kayfunia ja muutamaa sub-ohmi tankkia.

  Itse toivoisin että olisi sis.rakennettu lipo akuilla niin ei tarvitsisi vaihtaa akkua jos tuo lataus usbin kautta kestää kauan.

   
   
 19. #539
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Ei se lataus nyt ääliömäisen kauaa kestä, evolv oma latauspiiri siellä sykkii joten speksit voi käydä tarkistamassa heidän sivuiltaan. Kakkos laitteena ollut ja töissä kulkenut saapumisestaan lähtien mukana. Suhinaa esiintyy silloin jos ilmareiät tosiaan jää takapuolelle koska ilma kulkee aton ja modin seinien välistä, säätö pitää siis tehdä ato kohtaisesti jos useasti vaihtelet. Säädössä tosiaan on syytä katsoa että aton liitin on riittävän pitkä jotta säätövaraa oikeasti löytyy. Muuten ollut kyllä varsin mukava peli käyttää ja toistaiseksi toiminut varsin luotettavasti.
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
 20. #540
  HöyryGuru Ahe222's Avatar

  Liittynyt
  09/2012
  Viestit
  4,588
  Ainiin ja tankkeina ollut Kayfun 4 sekä origen, mistä origenin kanssa joutunut ottamaan sen isomman puolen käyttöön niin kuin tekstistä kävi ilmi ja kayfun ottaa ilmaa hiukan joka puolelta joten sen suhteen ongelmia ei ole ollut.
  "Anteeksi! Minä luulin, että se on omani!" (Nipsu:Taikurin hattu)


  Sekavia kirjoituksia erinäköisistä ja kokoisista höyrytin vekottimista

   
   
Keskustelu Blogit ja päiväkirjat

Kirjoitusoikeudet

 • Sinä et voi kirjoittaa uusia viestejä
 • Sinä et voi kirjoittaa vastauksia
 • Sinä et voi muokata liitteitäsi
 • Sinä et voi muokata viestejäsi
 •